Prolog - Secrets

Handling

Melissa Horn är 15 år och bor i Mullingar, Irland. När hon var 11 hade hon en stor crush på grann pojken Niall Horan, men han var 4 år äldre än Melissa och melissa var, så att säga, inte den vackraste av tjejer. Hon var ganska rund, henner kinder och fingrar var lätt knubbiga och hon bar alltid förstora kläder. Hennes blonda hår var klippt till precis under öronen . Hon brukade mest sitta hemma och se på film eller läsa, eller drömma om Niall.

När Niall flyttade till England för att delta i TV-serien X-factor fick hon några sprickor i hjärtat. När Live-showerna började brukade hon rösta på Nialls band, one direction, så många gånger som möjligt. I bakhuvet visste hon att han inte skullekomma tillbaka om dom vann men att få se hans leende varje vecka då de gick vidare var underbart.

Veckorna gick och sista finalen kom,  de kom trea. Hon trodde då att han skulle komma tillbaka, men nej. One DIrection blev signade av Syco Records och blev världskända - snipp snapp slut!

Liten och dum som Melissa var på bara 11 sommrar, trodde hon att han inte ville komma tillbaka pågrund av henne. I sju månader svälte hon sig själv, lär hennes lockiga hår växa och trodde att om hon var lika smal, och vacker som Nialls alla ex-flickvänner ( som hon hatat ) kanske han skulle komma tillbaka? men så blev det ju itne, och för melissa blev allt bara sämre.

Hon flöt in på helt fel spår. Hennes första dagar i High School skolkade hon med de äldre ungdomarna. Hon rökte och drack på festerna. När hon var 14 började hon dejta Charlie, en 20-årig muskelknutte med massa tatueringar och snaggat hår. Han tvingade henne till sex och slog henne. Värst av allt var att han kastade bort henne är hon blivit gravid. Först misshandlade han henne, sedan lämnade han henne på sjukhusets parkring.  Fostret dog. Efter tre veckor på sjukan trodde hennes mamma att hon skulle bli samma gammla Lissa igen, men direkt efter att hono kommit ut ur sjukhuset gick hon in på samma banor igen - rökte, drack och låg med de flesta killar i Mullingar.

Hon vill så gärna ha nån att sklla på, kanske tillochmed Niall för att han bröt hennes hjärta utan att veta om det, men allt är hennes fel.Vad tycker ni?

Förlåt för den långa väntan, men har bara tänk och hr nu en helt ny ide! Eftersom detta är en Niallhoranstory ska dettaOFC handla om Nialler! Jag har saknat er och har varje dag kollat om ni kommenterat något, och här är ni!

Min nya design är klar, den underbara Mickan ska bara lägga in den! U GNA LOVE IT!

5 kommentarer så skriver jag mer? <3

Kommentarer
Postat av: laila

I LOVE IT ALREDY! U R A MASTER ON NOVELWRITING AND I REALLY MEAN IT. komigen alla kommentera nu!


2012-03-17 @ 17:06:21
URL: http://momentsofonedirection.blogg.se/Postat av: lova

skitbra !!


2012-03-17 @ 17:39:37Postat av: Ebba

Det låter som en galet bra början !


2012-03-17 @ 18:03:12Postat av: Anonym

Längtar tills den kommer börja!! :)


2012-03-17 @ 18:13:13
URL: http://imet.blogg.se/Postat av: Felizia

Sadly you can't och den här kommer bli awesome! :DEn konstig fråga kanske men vad är det för typsnitt på kommentarerna? asså texten? :) Assnygg!


2012-03-17 @ 18:42:31
URL: http://onlyfellie.blogg.se/Postat av: Felizia

Sadly you can't och den här kommer bli awesome! :DEn konstig fråga kanske men vad är det för typsnitt på kommentarerna? asså texten? :) Assnygg!


2012-03-17 @ 18:42:35
URL: http://onlyfellie.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Ska jag komma ihåg dig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv:

Trackback