Chapter 13 - Hir own life

Från och med detta kapitlet ska jag skriva konversationerna på engelska! Det blir lättare , eller det är ett test kapitel. Ni får säga i kommentarerna om jag ska skriva på engelska eller svenska (:

jag har värsta PMS och jag har dåligt humör, nu kommer jag skriva vad jag vill för att jag kan (:

Ledsen om några blir upprörde :(
Ska också pröva skriva från ingen perspektiv under detta kapitel , alltså mitt (: Ni får läsa (:
Författarens POV


If you don't find any clean t-shirts a ordinary day ; Do as super-model Melissa Horn! Take your sons t-shirt! In the picture underneeth this text you see how Melissa Horn's, Kassius Horn , wore the same t-shirt just a day before Horn went out for a walk with Miranda MoxIt isnt just the t-shirt that Horn shares with Kassius Lijah, they also have a really close relationship. Just like a normal Mother-son relationship.


But thats not all thats happend in the Horn World! Melissa Horn ; Her best friends, designer Jenny Ulvinen , dancer Maria Shaba  and popstar Miranda Mox are going to  put on a charity consert with singers like Justin Bieber, Usher, madonna, Katy Perry, Rihanna, Birdy , Carly Rae Jepsen, Adele, Olly Murs, Björk , The Fray, The Wanted, Westlife and many more. The mony thats is being raised will go straight to Save the Kids - orginasation in America. The con-..Niall kastade iväg tidningen som han inte kastat iväg än och begravde ansiktet i händerna. Han var förtvivlad. Han minns dagen då hon flytt från honom så väl. Även om det var över tre år sedan. Niall hade slutat känna då. Han kände inget ; ingen smärta, ingen lycka, ingen hunger, ingen törst . Inget förrutom sorg. han gjorde allt som på Auto-pilot. Det ända bra som kommit ut ur själva skiten var att Niall fått inspiration till  att skriva igen. Han hade låst in sig på istt rum och bara låtit känslorna flödat ner på papprena. Han hade glömt allt, livet, världen men mest av allt ; bandet. De hade försökt att nå honom på alla möjliga sätt utan att Niall velat svara. Han kände sig skamsen, smutsig.

Efter en månad, då Melissa varit i London i tre veckor, hade Niall slagit ner bomben ; Han slutade. Inga ord kunde stoppa honom, han slutade i One Direction, som fortfarande spelade, skrev musik och turnerade utan honom. Han bröt kontakten med alla, förrutom sin mor som kom hem till honom varannan månad och lagade mat för tre veckor framåt och la i frysen.

Men när Niall , för 4 månader sedan , läst tidnings artikeln om Melissas barn var det som eett slag från verkligheten. Han var tvungen att ta tag i sitt liv igen och visa Melissa att han var den rätta för honom. Att hon kunde lita på honom, älska honom så som han älskat henne.

Därför hade han varit på olika klubbar i närheten och fått ihop ett band. Han hade fått med sig Will Champion , han spelade trummor och massa andra instrument, Guy Berryman som spelade basist, Jonny Buckland som sjöng och spelade gitarr och sedan han själv : som skrev låtar, spelade gitarr och sjöng.

Dom hade fått ett skivkontrakt med SYCO Records efter att ha sjungit en cover på bandet Mony Lony's låt Viva la vida. Visst saknade Niall att vara en del av one Direction, men med hans nya band , Coldplay, hade han en aning äldre publik. Han behövde inte tänka innan han agerade. han kunde svära, dricka och sånt utan att bli ifrågasatt eller förlora fans. Coldplay var hans sanna kall , han fick också mest solon.  Detta var hans egna liv.
Som sagt : förlåt för att den är lik Being with you med det att han lämnar 1D och startar solo typ ;s Men jag tycker om detta, hoppas ni inte lämnar mig! Om ni vill ha en annan handling på detta kapitel, skriv i kommentarerna så jag kan skriva om (:

Glöm inte Veckans utmaning #1 3 inlägg under! Den avslutas på torsdag nästa vecka! ♥

Chapter 12 - How could I be so stupid?

Sorry för att jag spolar fram ännu en vecka, behöver det.. ska försöka att skriva så mycket känslor som möjligt.. Men innan.. vill ni se en sak.. jag var på en ed sheeran video, och svarade på en kommentar.. och se hur många likes jag fick ;D Mitt namn är Jasse6996 på YT just so u know.. WEEEEH!
 
glöm ine utmaningen inlägget under!
1 vecka senare

- Niall! Skrek jag av lycka och viftade med brevet samtidigt som jag hoppade upp i hans famn. Du kommer aldrig tro vad som just kom i posten! Skrek jag av lycka. Han skrattade och kysste mig innan han ställde ner mig på marken igen.
- Vaddå? frågade han lyckligt. Han var lycklig för att jag var lycklig.
- Detta! Sa jag och viftade ännu en gång med brevet. 
- Vad står det i det magiska brevet då? frågade han och himlade med ögonen. Jag tog ett steg bak och harklade mig innan jag började läsa högt.

- '' Kära Miss Melissa Horn, vi har fått din insökan till london Elle Magazine och vill gärna sätta tid för en närmare intervjuv och några prov bilder. Er ansökan och era bilder var utstående, väldigt intressanta. Blah Blah Blah Blah.. Med vänliga hälsningar Tom Felton, manager på London Elle Magazine.'' Det sista sa jag sakta och stirrade ännu en gång ner på bevet. Även om jag läst igenom det en miljon gånger innan jag kommit hade jag fortfarande svårt för att förstå ; av tusentals uga tjejer, mycket vackrare än jag, som sökt in var jag en av fyra som fått ett godkännande brev! Jag av alla människor. Christie hade tvingatr mig att ansöka, med hennes ord ''Skulle jag bli känd och prestentera henne för alla heta kändis killar''. Suck.
- Lissa, det är helt underbart! Ahh! Utbrast Niall och lyfte upp mig innan han snurrade, sådär dom gör i filmer.
- Jag vet! Skrek jag mothans hals. Och det är i London, så vi kommer träffas mycket mer! Sa jag lyckligt. Jag kan inte tro att dom valde mig! jag menar, tusen andra, mycket vackrare tjejetr har sökt in. Mumlade jag sedan. Niall stelnade till och släppte mig innan han tog mitt ansikte i händerna.
- Lyssna på mig Lissa. Ingen , absolut ingen, är vackrare än dig. Du är som en ros. Så jäcla vacker. Du är, och kommer alltid vara, den vackraste männsískan i universum jag någonsin kommer möta. Jag är så stolt över dig. Jag älskar dig så mycket. Viskade han mot mina läppar.
- Jag älskar dig också. Viskade jag i chock. Han älskade mig. Melissa Horn från Mullingar , Irland, UK, Europa, jorden, vintergatan, universum.. Mig

Han log innan han kysste mig. Jag la armarna runt hans axlar och lyfte ett ben. FIlmerna kom bra till hands nu.

*****Vadärennovellutandrama?*****- Vafan! Skrek en gäll röst. Vi avbröt kyssen och såg en blond tjej stå i dörr öppningen. Hon hade ett par tighta jeans, vitt linne, brun skinnjacka och bruna klackstövlar. Hennes hår var kort, till axlarna, med lugg och ett hjärtformat ansikte
. Hon hade en svart stor resväska bakom sig och stogmed förkrossat ansikte och såg på oss. Niall slet sig bort från mig innan han svalde ljudligt.
- Natalie! Sa han nervöst. V-vad gör du här? stammade han och skakade lätt. Jag flackade med blicken mellan dom innan jag tog till orda.
- Natalie?! Sa jag upprört,. Ingen svarade så jag tog i.är det Natalie?! Skrek jag och pekade på henne. Hon var vacker.
- Mel.. sa Niall desperat och försökte ta i mig. Jag backade direkt bakot. Du sa att ni gjort slut! Skrek jag och s¨g på honom med tårar i ögonen.
- Vem är hon , Niall? frågade Natalie med sprucken röst.
- Ja vem är jag, Niall? frågade jag spydigt. Och vem är hon? sa jag sedan. Inte gråta, inte gråta.
- Hon är min flickvän. Sa han skamset och vännde ner blicken.
- Vem är din flickvän? frågade Natalie .
- Ni.. ni båda. fortsatte han och fällde en tår. Ville han att vi skulle känna medkänsla ; I don't think so.
- nej. Började jag och gick närmare honom. För du förlorade mig precis. viskade jag innan jag stormade ut. Jag hörde hur han kom efter mig.

- Melissa! Vänta, låt mig förklara! Skrek han. Jag brydde mig inte utan fortsatte att springa.
- Melissa! Sa han med sprucken röst och tog min arm och vände mig om. Snälla låt mig förklara.
- Förklara då! Förklara varför du var tungen att ljuga för mig! Var jag inte nog ? Var jag inte vacker nog? Nu slapp tårarna fram De rann som floder.
- Melissa, tro inte det.. försökte han och försökte krama mig. Jag ryggade direkt bak.
- Rör mig ine! Du utnyttjade bara mig! Allt jag var var bara sex, ellerhur? Jag är inget mer än en vanlig hora för dig! Skrek jag och drog mig i håret.
- Nej! Jag älskar dig! Sa han bestämt och försökte ännu en gång krama om mig.
- Spara dina ord. Dom biter fan inte på mig. Tydligen betyder jag inte mer än någon du han vara otrogen med, för dig.
- Melissa , tro mig. Jag älskar dig. Jag ville aldrig att detta skulle hända! Du måste förstå! Jag älskar dig. Jag visste inte att du skulle komma att betyda så mycket för mig! Du är som min sol, som min måne. Du är mitt allt. Snälla, lämna mig inte! Grät han. Jag älskar di- jag avbröt honom med att smälla till honom.
- Säg inte ordet älskar. Du vet inte vad älskar betyder. Morrade jag hotfullt, med röst fylld av rn och skär avsky.
 Om du visste vad det betydde, skulle du aldrig sårat varken mig eller Natalie. Jag tog ett djupt andetag och torkade mina tårar med baksidan av min hand.

- Vill du veta vad som är roligast? Frgade jag utan att förvänta mig ett svar. Det roligaste är att jag trodde någon så underbar som du kunde älska mig. Mig en vanlig tjej, jag är inte ens speciell! grät jag fram. Hur kunde jag vara så dum att tro att någon kunde älska mig? Frågade jag innan jag lämnade honom. Aldrig skulle en kille såra mig igen.
Inte stolt alls med kapitlet. Ville ha det mer känslosamt, men det blir inte bra på svenska.. kanske ska skriva ett på engelska? Vi får se..

kommentera ; villka hade trott detta? Älskar äääärrrreeehh ♥

Chapter 11 - Boy , I'm so happy

Om ni vill se trailern till 30 minutes or less :

*****Justcuzhessofrigginhotandsexyandmyfrigginfuturehusband*****

Efter att vi presenterat oss för varandra, hade vi slagit oss ner i soffan. Filmen hade blivit 30 minutes or less . Den var jätte rolig, handlade om ett pizzabud som blev kidnappad och tvingad till att råna en bank. ''Kidnapparna'' hade satt på honom en bomb väst och han hade liksom 10 timmar att leva. Det var faktiskt en komedifilm. Niall satt och garvade under hela filmen, vi andra bara småskrattade ibland.

Vi var i mitten av filmen när jag själv bröt ut i skratt. Dom satt i bilen, och den indiska snubben sprayfärgade deras plastr pistoler dom skulle råna med och sjöng samtidigt.

"Painting our guns. Painting our guns. Painting our guns, for the bank robbery. 'Cause we go in with our plastic guns, and the cops will shoot us in our face."

- Haha, oh my God. fick jag fram och lutade huvet mot Nialls axel, vi satt brevid varandra. utan att han tänkte la han armen runt mina axlar så jag lutades istället mot hans bröstkorg. Han kysste lätt min hässa och såg sedan på resten av filmen.

*

Efter filmen sov alla förrutom jag och Niall. Vi bestämde oss för att göra ett prank så vi hämtade först deras tandkrämstubar, dom hade en ivar, och la dom i frysen. Tubarna var nya, bara använda en gång typ. Sedan hämtade vi massa pennor. Vi målade mustascher, McD ögonbryn, fräknar, skägg och lite mer. Efteråt tog Niall ett foto och log stort.

- Vilka vackra mästervärk . Sa jag stolt och kände hur jag var tvungen att gå på toa.
- Jag kommer snart. Sa jag och sprang mot badrummet. jag slet upp dörren och låste samtidigt som jag käppte upp shortsen och satte mig på toalocket. Känslan nman får nät man slappnar av på en toalett och du är skit nödig ; Heaven.

*****domärjuvanligamänniskormåsteuträttasinabehov*****

jag tvättade händerna och gick ut igen. Jag hoppade till av chock när Niall stog framför mig.
-hit Niall du skrämde mig. pustade ag och tog en hand för hjärtat.
- jag vet. Flinade han och log. Han tog händerna på min midja och drog mig  närmare. Inga ord blev sagda när han pressade sina läppar mot mina.

*

Av en konstig andledning hamnade vi i hans rum, liggandes på sängen ; ännu en gång i underkläder. Jag ville ha honom så mycket , jag behövde honom somm bara den.

Vi slet av oss de sista kläderna innan han trängde in i mig. En våg av njutning sköljde över i min kropp när han rörde sig i en rytmisk takt. Vi vände på oss så att jag var överst innan jag bör´jade ida honom.*****intesåmångadetaljerkännermigobekvämpunktpunktpunkt*****

Vi la oss brevid varandra och pustade ut.

- Det m¨åste vara så mycket bättre än förra gången, och förra gången var helt fucking fantastiskt. Sa Niall andfått. innan han kysste min kind och slöt ögonen.  Jag log och kurade ihop mig  brevid honom. Han la armarna om mig och ännu en gång , somnade jag lyckligt.


Så, äntligen! Skrev detta igår, mycket mer detaljerat ; men ni som själva har en novellblogg vet hur det är när man skrivit VÄRSTA MIRAKEL FUCKING AZUM VÄRLDS BÄSTA SÄLJAREN FÖR EVIGT ( enligt oss ) och någon jävel ( min bror som också smetat ut mitt rosa läppstift på min vita vägg ) kommer och raderatr.. darn you brother..
MEn det blev en till del, alltså en del längre om ni fattar xD

KOmmentera lika bra som ni kommenterade igår, älskade det! Jag bara loaggade in och PAW! 11 Nya kommentarer!!!!!!!!!! ♥ Kommentera så mkt ni bara kan era så söta knasbollar.. och vill ni ha ännu en rolig sak? Jag har ju skrivit HOLY MOTHER OF GUACAMOLE och Halloj Pappigoj ( som jag är jädra stolt över xD ) så here come a quote from Ed Sheeran :

When I'm missing you

I stop eating food

and I'll squeeze into your dress

so I can be with you

Chapter 10 - This is my ladsNär jag vaknade var jag ensam i sängen. jag satte mig snabbt upp och kände ett stygn av smärta. Tänk om gårdagen bara varit en dröm? Tänk om han inte gillade mig? Tänk om-

Mina tankar avbröts av att dörren öppnades. Niall kom in, med två koppar té och två tallrikar pannkakor på en bricka. Han bar bara ett par boxers, så hans vältränade maga var väldigt synlig, som tur var. Jag började rodna när han la brickan mellan oss och kysste min kind där vi satt på sängen. Jag var fortfarande naken så jag tog en t-shirt som låg släng på golvet. Det visade sig vara Nialls t-shirt han haft igår.

- God morgon vacker. Viskade han och kysste mig mjukt. Jag kunde inget annat än att le i kyssen så han var tvungen att avsluta den.
- Varför ler du? frågade han léendes. Jag skrattade och lutade mig bak.

*****Gillarniniallsunderbararöstsomströmarutfrånhögtalarna*****

- Jag hade värdens crush på dig för 4 år sedan. fnissade jag och såg ner på brickan för att dölja mina rosenrödda kinder. Han skrockade lågt och la ett finger under min haka innan han vände upp mitt ansikte.

- Och nu har du mig. Viskade han innan han kysste mig igen.


4 timmar senareJag klädde snabbt på mig. Det blev ett svart-linne med tryck och lågt skurna armhålor, så min svarta BH syndes,  och ett par slitna jeansshorts med ett par gladiatorskor. Jag plattade håret snabbt och sminkade mig lätt innan jag gick ner till köket. Niall hade gått hen för att fixa sig . Han sa att jag skulle komma klockan 5- Klockan var nu 5 i så jag gick ut. Jag gick nervöst till Nialls hus. Jag tvekade när jag stog utanför dörren. Skulle jag knacka eller stiga in?

Tillslut knackade jag tre gånger innan jag gick in.

- Hallå? Niall? Ropade jag och drog ner dragkedjan på skorna. Är du här? fortsatte jag. Det hördes massa mumel ifrån vardagsrummet så jag  gick dit, men blev avbruten av att Niall skrek till mig från köket.

- Lissa, kom! jga behöver um, hjälp! Ropade han nervöst. Jag ryckte på axlarna och gick dit. Han stog med huvet vid ett av skåpen och rotade runt. På bordet stog massa skålar med chips,godis,popcorn, några ölflaskor, några freeze flaskor ( läsk ) och lite mer.

- vad är det? frågade jag och skrattade när han hoppade till av min röst, som orakade att han slog huvet i skåpstaket.
- Jädra skåps jävel. Muttrade han och ställde sig uppp, gnugandes på bakhuvet.
- Jo, ehm jag vill bara prata med dig lite innan du möter mina kompisar. Han svalde nervöst, varför var han så nervös?
hade skrivit längre men sen gick jag på toa, utan att spara, och min cp bror tog bort allt jag arbetat med.. tillochmed min Ryan reynolds fiiiiihhhiiiilllmmmm :'(

kommentera, ska börja på nästa nu (:

Chapter 9 - Your love is my drug

Försökte använda de mest unmature.aktiga orden här under, men det blev inte mycket bättre.. .


Allt var så perfekt. Hur han sakta la ner mig på sängen och la sig ovan mig. Vi bröt aldrig ögonkontakten. Han var så försiktig. Han placerade lätta kyssar över min hals och nyckelben. Hans händer pillade på kanten av min t-shirt.

- Är du säker? viskade han mjukt.

Tre ord jag aldrig någonsin hört i detta samanhang. Jag har bokstavligen drömt om en kille som skulle kyssa min hals mjukt och sedan yttra de tre små orden. Och det var Niall. Han var prefekt, även om han inte visste det själv. Jag kunde bara nicka, så det gjorde jag. Han log och drog sakta av min t-shirt och mina shorts innan han kastade av hans kläder. Vi låg kvar i sängen och kysstes i underkläder innan han  försiktigt smög upp sina stora, varma händer till mitt BH band. Med en rörelse. han drog smidigt av min Bh innan han pressade sin överkropp mit min. Jag fylldes av lycka, sprudlande lycka.

Det tog inte lång tid innan mina trosor och Nialls boxers var av. Jag vågade inte se ner på hans manlighet, rädd för att möta ; antingen en lika stor som Charlie, eller en pytteliten. Jag slet aldrig blicken ifrån hnom, inte ens när han kysste mig från halsen, ner till nyckelbenen, vidare till brösten, magen, och sedan stället jag suktade efter honom mest.

Han visste vad han gjorde, ingen tvekan om saken. Det kändes som om jag skulle komma direkt när hans fingrar och tunga arbetade mitt kön. Min rygg kröktes till en båge och jag kunde inget annat än att stöna högt.

*****rodnarsomfanbarasåattnivet*****

Jag skakade i hela kroppen och skrek nästan, istället för att stöna. jag gissar att Niall tände på att se tjejer helt utslagna för kort efter att jag fått min första blackout kände jag hur han trängde in i mig. Vi båda andades högt och var redan helt svettiga. Han var defenetift inte lika stor som Charlie, men jag älskade det. Han hade inte för liten eller för stor ; helt perfekt. en var lång och ganska stor, men det var bara skönt.

*****nibordeseminarödakindernu*****

Jag hade förväntat mig smärta, men allt som kom var ren och skär njutning. han stötte långsamt djupt inom mig med sådan passion att jag blev mer och mer förälskad. Det kändes som om jag var hög på någon sorts drog. Jag kkunde inte bli 'nykter' liksom. Han var min drog.

Hans händer som var bakom mitt huvud, han som kysste mig gång på gång, viskade hur vacker jag var, hur mycket han tyckte om mig, ja allt som en kille borde säga när dom var ovanpå en tjej helt enkelt.

*****becauseyourluvyourluvyourluvismadrug*****

han kollapsade på mig när vi båda kom samtidigt. Vi andades högt. Det var helt fuktigt i rummet, vi båda var svettiga. Håret klibbade sig mot Nialls ansikte när han la sig på min bröstkorg. Inte på något sexuellt sätt, han bara använde mina bröst som en kudde medans jag pillade i hans svettiga hår.

- Det.Var.Fantastiskt. viskade han andfått. Det var det första vi sagt på länge.
-Ja, det var det. Andades jag och log. Jag hade väntat på denna stund i evigheter, och äntligen. Jag isste nu vad äkta lycka var.
*****Rodnarsomenbabianrövjustnu*****

Halloj pappigoj *****vettefanvaddetdärkomifrån***** vad tyckte ni om kapitlet som jag rodnade sönder genom att skriva? (:

leave a comment! 15 för mer? ♥

PS: *****Gillarnidessameddelandenikapitlen?***** KOMMENTERA VAD NI TYCKER OM MINA MEDDELANDEN!!

Chapter 8 - A FUCKING ALIEN!

Någon ville ha Nialls POV så varsegod (: <3Den kvällen kunde jag inte sova. Jag låg sömnlös i flera timmar. Varje gång jag såg på den digitala klockan visade den att klockan fortfarande var två på morgonen. Jag kunde inte sova. Även om jag ville. Jag behöve verkligen sova. Jag önskade att jag inte älskade honom. Då skulle jag kunna sova, jag skulle kunna bli kär i någon annan, jag skulle kunna vara .. lycklig.

Nialls POV

''Jag saknar dig <3 ''

Tre minuter senare och jag stirrade fortfarande på smset som Natalie skickat. Saknar hon mig? Det gjorde hon ju inte igår, eller de andra dagar jag varit här. Varför just nu? När allt gick så bra med Melissa? isst, jag tyckre om Natalie, men jag älskade henne inte. Jag älskade ingen.. än. Jag gillade Melissa, väldigt mycket. på gränsen till älskar kanske. Men hon verkade inte gilla mig.

Med en suck tog jag upp min Macbook air och loggade in på Twitter. jag hade fått massa mentions och några nya följare. Jag följde några, tweetade om hur mycket jag saknat irland, familjen och hur mycket jag saknade killarna.

Jag satt helt uttråkad och skrollade runt på twitter när min blick stannade på en link.

'' Niall, is this your gfriend? What happend to Nat?''

och sen en link. Jag track snabbt på längen och en ny sida uppenbarades.

Det var bilder på när jag och Melissa varit på stranden. Man såg hur lycklig jag var och hur roligt jag hade. Det var bilder på när vi lekte i vattnet, när jag tog bilder på henne i början, och när vi stog nära varandra och jag sjungit för henne. Jag skumläste snabbt igenom artikeln och såg förvånat på orden jag snappat upp.

'' Aldrig varit gladare.'' ''vacker flicka.'' '' UK's nya topp-par?'' '' Natalie out - New Beauty in.'' och massa mer. Jag spärrade upp ögonen. Var det därför Natalie smsat mig?

Men vem orkar bry sig? Imorgon kommer killarna, och då ska jag ha sjukt roligt! Melissa, ska hon vara med? Nej, eller? Tänk om någon av killarna börjar gilla henne? Tänk om hon blir kär i någon av dom? Då kommerjag missa alla mina chanser med henne, för hon är vacker. Hon skulle passa pefekt med mig. Vi skulle vara det vackraste paret någonsin. Alla som såg oss skulle vara avundsjuka. Men sen har vi ju Natalie också.. Fan.

Melissas POV

'' I wanna be a fucking alien. I would abduct you without any reason. I would make you my prizoner, eat you up. I would kill you without any laws in the fucking way. I wanna be a fucking alien!''

Min hårbårste fick agera microfon när jag hoppade i sängen och sjöng med till Pain Strings låt Alien. Jag hoppade runt i min pyjamas och bara gapade. Mamma, pappa och Tonkin var på någon event inne i stan. vet inte och bryr mig inte direkt heller. Jag var fortfarande klädd i min pyjamas; fastän klockan var 7 på kvällen.

Jag sjöng så högt att jag inte märkt att någon ring på i 5 minuter, öppnat dörren, ropat HALLÅ?, hört min 'vackra' sångröst, kommit upp för trapporna, studerad mina opinsama dansrörelser , för att sedan gå fram till mig och lägga en hand på min axel.

- HOLY MOTHER OF GUACAMOLE! Skrek jag och hoppade til. jag vände mig och och möttes av en flinande Niall.
- Holy mother of guacamole? fnissade han och log sådär oemotståndligt.
- Jo, ja.. mamma säger att jag inte får svära, så..förklarade jag och ryckte på axlarna.

Det blev en pinsam tystnad efter det. Jag hade inget att sägaså jag bet mig bara i läppen för att undvika ett smile.


- Varför är du här, förresten? kom jag på och såg förvånat på honom. Han såg chockat på mig, som om han just kommit på att han var här.
- Jo, det var en sak.. mumlade han frånvarande och pillade på byxan.
- Jaa..? sa jag frågande, mån om att få honom att fortsätta.'
- Du får säga till om du vill att jag ska sluta. Mumlade han uppgivet. Jag skulle just fråga vad han menade när hans läppar krossades mot mina. Miljontals känslor exploderade inom mig. Kärlek, lust, svaghet, styrka, förvåning, lättnad och massa fler. Det jag väntat på i över 6 år ; hände.
Jag hoppas Pain string är verkliga för min lilla text jag skrev blev ju fucking awsume. I WANNA BE A FUCKING ALIEENEEEHH!!

10 för nästa (;
Blev inte så lång som jag hoppats att den skulle bli, men nästa blit kanske längre.

Chapter 7 - '' Its not hard to tell, you don't know your beautiful.''

1 vecka senare

Det knackade på dörren och jag flög ner för trapporna. Jag hade på mig min svarta bikini under ett par tighta mossgröna midjeshorts och en vit magtröja med texten Live Love Laugh. Vi skulle till stranden, det var fint väder.
jag tog på min ett par vita flippflopps, ray bands och en solhatt innan jag to strandväskan och öppnade dörren. Utanför stog han - vacker som en jag-vet-inte-vad. Han hade ett par blåa badshorts, en tränings-väska, en vit t-shirt och ett par Ray Band.

- Hej! Sa han glatt ; Jag smälte.
- Hej! Sa jag i ett försök till ett leende.
- Redo att gå? frågade han och pekade mot bilen som stod parkerad vid uppfarten.
- Visst. Sa jag och stängde dörren. Let's go! Sa jag entusiastiskt.
- haha, easy. Sa han och la armen runt mig ; en helt vänskaplig gest som kändes så mycket mer för mig.

Vi satte oss i bilen och knäppte fast bältena.
- taket uppe eller nere? frågade han innan han vred om nyckeln.
- Nere! sa jag och slöt ögonen.
- okidoki! Sa han med en töntig dialekt innan han tryckte på en knapp och taket fälldes ner. Jag tog upp en CD ur väskan.
- Lite vägmusik! sa jag och viftade med CD fodralet. Han skrattade och vände sig om för att backa ut. jag la in CD - skivan och min favvo låt kom upp. Ring Ding Dong med SHINee. Dom var från Korea och var så sjuukt snygga! Och sjöng faktiskt bra

 

Niall såg på mig med ett upphöjt ögonbryn över solglasögonen. Jag ryckte på axlarna och sjöng med.

- RING DING DONG, RING DING DONG, RINGA DINGA DING DONG . Sjöng jag högt och började dansa galet i sätet. han skrattade och såg på mig . Jag log mot honom men lutade huvet mot hans axel. Han la armen runt mig och miljoner fjärilar, nej snarare valar, simmade runt i min mage. Jag döljde ett fniss med en gäsp.

- Hur lång tid tar det att åka? frågade jag med slutna ögon.
- En timme. Sa han glatt . Så du hinner nog vila lite. Fortsatte han. Jag nickade trött och slumrade till.

Jag vaknade av att han parkerade bilen. Jag hoppade till och såg mig förvirrat omkring. Niall skrattade och track på knappen så att taket gick upp. Vi steg ut ur bilen och han öppnade bagageluckan. Jag tog min väska och han sin. Sedan tog han två ihopfällbara solstolar under armen. han slog igen dörren och låste bilen.

- Jag gillar inte att sitta i sanden. Försvarade han sig själv när jag såg frågande på honom. Och något säger mig att du inte heller är ett så stort fan av det. Skrattade han. jag skakade på huvet och rättade till min hatt innan jag gick före honom mot stranden. Det var kanske tre barnfamiljer här och sedan några andra par, eller kompis par lite utsprida. Jag gittade en perfekt plats och dumpade min väska. Niall kom efter mig och gav mig en av stolarna.
- tackar. Fnissade jag och började , eller försöka, fälla ut stolen. Niall klarade det direkt och satte sig för att studera mig.
- Vill du ha hjälp? frågade han retsamt. Jag lipade och skakade bestämt på huvet.

Efter ytterligare 5 minuter suckade jag och slog bort stolen. jag bredde ut min handduk och tog sakta av mig min magtröja och solhatt .
 Jag tog upp min solkräm och smorde in min mage, armar och ben. Jag nådde självklart inte min rygg.

- Kan du smörja in min rygg? frågade jag en solande Niall med ett upphöjt ögonbryn. Han satte solglasögonen på hässan och såg undrande på mig.
- Kan du eller? frågade jag otåligt.
- Visst. sa han och rykte på axlarna. Jag la mig ner på min handduk och knäppte upp min bikini överdel. Han såg på Niall genom glsögonen när han sprutade en klik v solkräm i handen och gnuggade handflatorna mot vaandra innan han satte sig brevid mig. Jag tog håret åt sidan och snöt när hans händer masserade in solkrämen.

Efter en alldeles för kort tid lämnade han min rygg. jag gjorde ansats till att reda mig men han stoppade mig.
- Jag ska ta en bild. Sa han hest. Han tog upp sin systemkamera från sin väska. Jag ruskade håret lite och drog upp benen. Han satte sig i en ställning och track på avfyraren. han tog flera kort innan han ställde sig upp och gick mot mig.
- Du har en sexig kropp, för att vara 15 år. Berömde han när han imponerat såg på bilderna. jag knäppte bikinin och ställde mig upp.
- Få se. Sa jag och tog kameran. Jag bläddrade men min blick fastnade på en speciell bild.- Kan du skicka denna till mig? Frågade jag glatt.
- Sure. Sa han och ryckte på axlarna innan han la ner kameran. jag tog av mig mina shorts innan jag skulle lägga mig på handduken. Men Niall sprang mot mig och kastade mig över hans ena axel.
- aaah! Skrek jag ljus och slog på hans rygg samtidigt som jag skrattade. Han skrattade ochså och sprang mot vattnet.
- Nej Niall snälla! Skrek jag samtidigt som jag skrattade högt.
- NEVER! skrek han tillbaka och mötte vattnet. Han sprang ut med mig över axeln och vattnet sprutade åt alla håll.  När han stog med vatten till inder brösten släppte han ner mig. Jag ramlade ner i vattnet och skrek så högt jag kunde. Jag simmade upp, fortfarande skrikande, och hoppade på honom.
- DIN TÖNT! Sa jag ledset. Nu kommer mitt hår bli helt lockigt och hela jag kommer bli skit ful. Suckade jag och började simma mot stranden. han tog tog i mig och drog mig nära. Hans överkropp pressades mot min. Mitt hjärta började rusa och min andning blev helt hackig. Han rörde sitt ansikte mot mitt. Våra kinder pressades lätt mot varandra och han sjöng tyst i mitt öra.

-  You're insecure,
Don't know what for,
You're turning heads when you walk through the door,
Don't need make-up,
To cover up,
Being the way that you are is enough,

Everyone else in the room can see it,
Everyone else but you,

Baby you light up my world like nobody else,
The way that you flip your hair gets me overwhelmed,
But when you smile at the ground it ain't hard to tell,
You don't know,
Oh oh,
You don't know you're beautiful,
If only you saw what I can see,
You'll understand why I want you so desperately,
Right now I'm looking at you and I can't believe,
You don't know,
Oh oh,
You don't know you're beautiful,
Oh oh,
That's what makes you beautiful

WIHOO!! Två dagar att skriva.. vill inte att det ska gå för fort fram, men det verkar ändå göra det :(


10 för mer och juste :

1.Ska jag ha en frågestund på bloggen?
2 . Ska jag ha en karaktärs tävling?
3 . Ska jag ta in en gästbloggare?

Svara gärna i kommentarerna (;

Och , förlåt för ingen uppd. igår! jag såg på VÄRLDSPREMIÄREN AV HUNGERSPELEN, och hade ingen tid. var tvungen att städa mitt rum.. MEN NI MST SE HUNGERSPELEN , ASGRYYYM AHH!

Chapter 6 - Call me

Vi satt i en Taxi, ännu en gång. Vi satt brevid varandra och han hade en arm runt mig. Jag grät tyst och torkade bort en tår från kinden. Mitt finger stötte till min ömma kind och jag ryggade till.

- Fan. viskade jag tyst och minndes hur jag fått den röda kinden.

Vi hade gått till Charlies lägenhet. Dörren hade varit öppen, och massa stön hade hörts från sovrummet. Jag hade gått dit och slängt upp dörren. Charlie hade legat i sängen med inget annat på sig än Christie. Dom hadestönat varandras namn och inte märkt mig och Niall. Vi hade stått som chockade och bara sett på dom. Tillslut hade jag tagit en tröja, skrynkat ihop den och kastat på Charistie. De hade vänt sig och Charistie hade direkt hoppat av Charlie. Jaghade bett Niall gå ut och vänta. Han hade lydigt gått ch sedan bröt helvetet ut.

Vi hade skrikit på varandra, han hade sagt att han hade behov, jag hade skrikit att han var en skitstövel och blah blah blah. Egentligen brydde jag mig inte, skämdes nog bara för att ; A) Var jag å dålig att han var tvungen att ha Christie ? B) Han hade varit så mycket kärleksfullare med Christie . Och C) Niall hade sett mig bli förudmjukad.
Efter massa skrik, svett och tårar gav han mig en örfil. Jag hade ramlat, slagit huvet i väggen, tagit en bvas, slängt den på honom, skrikit att vi var över och rusat ner till Niall.

Så nu satt vi här, i en taxi, påväg hem .

Klockan var 2 på natten när Taxin stannade utanför våra hus. Niall betalade taxin och sedan stog vi där. Vi sa inget. Jag skulle just öppna munnen och säga nått när hans mobil började ringa. Han lirkade snabbt upp den och suckade när han såg vem som ringt.
- Ring mig. Sa han och svarade. Natalie, hej. Sa han mjukt innan han gick mot sitt hus. Vah? sa han upprört. jag suckade och gick mot mitt hus. Det var släckt överallt. Jag gick upp mot mitt rum. Jag tog på mig ett par svarta hotpants och en stort vit t-shirt. Jag satte upp håret i en boll och tvättade bort sminket innan jag gick mot min säng. Jag satte mig på säng kantenoch såg genom fönstret hur Niall gick av och ann i hans rum och pratade upprört i telefonen. Det var som i sången.

Your on the phone with your girlfriend, she's upset.
Shes going of about somethings that you said. She doesent get your humor like I do.

Jag tror ibnte den där Natalie vet hur lycklig hon är som har Niall.

Presic som i musik videon la han på och såg på mig genom fönstret. Jag tog upp ett block ; ska man härma ska man göra det rätt! Jag skrev samma sak som Taylor .

''You Ok?''

Jag vände på blocket och visade honom. han tog upp ett eget block och skrev något.

''Just Tired of all shit.''

''Sorry =( ''

skrev jag och visade igen.

han ryckte på axlarna och drog igen gardinerna. Jag suckade och skrev något mer innan jag visade hans tomma fönster mitt block.

'' I love you.''


Förlåt för kort, och dålig.. igen!

Nästa kommer vara lång och förhoppningsfullt bra! Jag tror jag måste spolafram en vecka så jag kan börja mina planer >;D

Skriv gärna en kommentar omm vad ni tycker omnovellen hitills! 10 kommentarer för mer <3

Chapter 5 - What.The.Fucking.Fuck.

Middagen , oxfile, potatis och beasås, gick åt snabbt. Mauras mat var delikat. Jag njöt av varje liten bit som mötte min mun. Jag hade inte ätit gott på flera månader. Charlie ville att jag skulle vara snygg, het och allt det där så jag fick bara äta sallad och dricka vatten . Och sprit.

- Det är jätte gott, maura. Köttet är fantastiskt. Berömde min mamma och tog ännu en bit oxfile från sin tallrik.
- Tackar, Marie. Det var faktiskt Niall som grillade köttet. Sa hon och log stolt mot Niall. Han log blygt och slängde en blick mot mig. Jag rodnade lätt och tog upp mobilen ur knät. Jag såg att jag fått ett Sms från Charlie och mitt hjärta börjare darra ; av rädsla. Jag öppnade sakta smset och mitt hjärta tog ett skutt.

'' My girlfriend is at her place now. Hurry up , Chistie, I wan't you so badly...''

Jag ville bara kräkas. Chritsie var en av mina 'bästa vänner', aka idiot-som-tror-att-jag-kommer-ge-henne-mitt-kreditkort-för-att-hon-kysser-mitt-a.s.s. Hon var en riktig fake. Och nu låg hon med min pojkvän? Eller, jag bryr mig inte så mycket om Charlie, det är bara det att han uttnytjar min kropp och sedan kastar mig, men skickar flötriga/sexiga sms till en annan tjej?! Naah, not this time ,boy. This ain't gonna work out.

'' Look who your texting douchebag!And just for the record, we're done!''

Jag visste inte om vi var över, han kunde bestäma sig för om vi var över, eller inte. Det verkade aldrig som om jag hade något att säga i det hela. Olyckligtvis.

*

Efter middagen hade vi dragit oss till vardagsrummet men jag hade smitit undan och ställt mig i dörröppningen.

- Ehm, jag måste gå. Lite saker att ta itu med. sa jag och skulle just vända när Maura avbröt min vanding.
- men, inte ska du gå själv i mörkret! Niall gå med henne. Sa Maura bestämt. jag vände mig snabbt och Niall skulle just protestera högt när jag avbröt honom.
- Nej, det är okej. Jag ska ta en taxi sen ska jag åka hem igen. Sa jag mjukt och gick iväg till skorna. Jag tog på mina klackar. Jag hörde massa mumel, följt av en djup suck. Niall kom ut i hallen och satte i fötterna i ett par gråa Supras innan han tog två tjocktröjor från klädhängaren.

- Jag måste följa med. Muttrade han och gav mig en svart luvtröja. Jag skakade på huvet meen följde efter honom ut till gatan.
- Vå måste gå till stan för att få tag i en taxi. Sa han stelt innan han utan mig, började gå. Jag suckade högt och gick efter med snabba steg.
- Hey! Du behöver inte vara så jävla sur! jag bad dig fan inte att följa med. Muttrade jag och tog tag i hans arm. han vände sig om och såg mig i ögonen.
- Nej, men nu måste jag det! Jag borde vara hemma och packa, inte följa med en töntig, liten, wannabe till något saftstånd. Sa han argt innan han började gå igen.
- Saftstånd? frågade jag mig själv förvirrat innan jag sprang ifatt honom.

Vi sa inget på hela promenaden till staden. Han vinkade trött in en gul Taxi innan vi satte oss i den och jag sa snabbt Charlies adress. Om vi skulle göra slut ville jag göra detface to face.

- vad finns där? Glass bar? frågade Niall retsamt. Jag skakade trött på huvet.
- Nej, min 21 årige pojkvän . Sa jag argt. Han såg förvånat på mig men höll tyst.

Han var tyst hela resan , och jag med. Vi såg inte ens på varandra. När vi kom fram till charlies lägenhet gav jag chaffören några sedlar och seg ut ur Taxin. niall kom efter och Taxin åkte iväg.

- Ska du vänta här eller följa med? frågade jag okänsligt.
- Jag måste väll följa med. sa han lika nonchalant. Jag ryckte på axlarna och steg in i porten. Vi tog hissen till 4 våningen.

- Så, varför ska jág med? frågade Niall för att avbryta tystnaden.
- För jag behöver dig, okej? Utbrast jag  och slog ut med armarna. Jag visste att Charlie aldrig skulle skada mig när folk var i närheten.
- Oh, jag ser . Sa han flörtigt och vickade förföriskt på ögonbrynen.
- Aggh, get over yourself.' muttrade jag och steg ut ur hissen.
DÅLIGT KAPITEL! Förlåt, ska genast försöka skriva ett bättre.

Och BTW, which means by the way ( Damon ) , I got the whole story line all figured out ;D

Kommentera! ska vi se om ni kan ge mig 15 kommentarer? (: <33

Chapter 3 - The Piano Music

Jag vaknade av att jag kände hur det plötsligt blev kallt. jag huttrade och slog upp ögonen. Såklart hade han tagit hela täcket. Jag suckde och såg på hans väckarklocka. Den var 6 på morgonen. Lika bra att gå upp då.

Jag tog sakta på mig den tajta klänningen och snodde en av hans jeansskjortr han aldrig använde. Han hade sagt att jag skulle ta en skjorta när jag går för han ville inte att andra skulle se hans tjej utanhonom, pff. Jag knöt skjortan över naveln och gick ut i köket. Jag rostade två bröd, stekte två ägg, bacon, hällde upp apelsinjuice i ett glas, bredde smör på mackorna och la två ostskivor på varje. Jag la äggen och baconen på en tallrik och la allt på bordet innan jag gick till badrummet. Jag tvättade ansiktet och satte upp håret i en bulle på huvet. Jag kavlade upp ärmar på skjortan innan jag tog min väska och skorna. Jag kollade så att jag inte glömt nått med frukosten innan jag gick ut. Han hade tvingat mig till att göra frukost innan han cvaknade förrut, och nu satt det fast. Jag kunde inte gå utan att göra frukost. Som om jag var beroende, på ett konstigt sätt.

Jag valde att gå barfota hem. Jag tog upp mobilen och mina Just Beats hörrlurar. Jag satte på Air av Bach.Jag äslade den musiken. Piano, fiol, violin, allt sådant. Jag hatade inte all pop, rock, rap och sånt, men jag kände mig lugn när jag lyssnade på Bach. Så lugnande.

Jag brydde mig ine om alla som stirrade på mig. Jag var en 15 årig-tjej i en väldigt kort festklänning, en manlig jeansskjorta, håret i en knut, osminkad, barfota och med musik i öronen. De trodde säkert jag var nån slampa eller så. Jag stirrade tillbaka på alla som verkligen stirrade ohyfsat på mig. 

When people stare at you, stare back. make them realize you can actually see them.

*

Efter en lång vandring var jag äntligen hemma. Bara några hus kvar. Samma vanliga stöt for igenom min kropp när jag passerade Nialls hus. eller det var hans föräldrars, för han bodde i London. Jag suckad tyst och fortsatte.

- Hej , Lissa! Jag vände mig förvånat om och såg på Greg, Nialls bror, som steg ut ur huset.
- hej greg. Svarade jag enkelt och vinkade blygt. Jag hade känt Greg hela mitt liv, lite obekvämt att visa mina lär ända upp till rumpan..
- Du borde kommit igår, det var roligt! sa han och slängde sopp-påsen i den stora plåtkorgen.
- jag var upp- började jag men avbröt mig själv. vad menar du? frågade jag istället. Hade mina föräldrar och Tonkin, min 2 åriga lillebror, varit hemma hos familjen Horan? Varför sa dom intget till mig? Vsst jag hade bara sagt nej men ändå.
- ja, Niall är hemma. Vi hade en stor middag. Dina föäldrar sa att du var upptagen, men du kommer väll ikväll? frågade han och gick mot dörren. 
- Niall.. viskade jag och mitt hjärta började bulta. Såklart! sa jag högt innan jag snabbt försvann in i mitt hus. Jag sprang in i duschen.
Kapitel 3.. redan ;D Jag älskar er alla som kommenterar så flitigt!

Förlåt för skrivfel, ska iväg till skolan nu hinner inte rätta!

10 för meer ♥

Chapter 4 - Greg, Maura and Niall

När jag kommit ut ur duschen såg jag på klockan. Mamma hade ropat att jag skulle vara färdig om en timme, för då skulle vi gå. Jag blåste håret och borstade igenom det. Jag sprayadelite hårspray och gick mot garderoben. Först tog jag underkläder ; ett par vita spetstrosor och en vit BH som var väldigt stor i längden. Den täckte brösten och gick ner till över magen. Jag tog en vit stickad tröja med stora hål, vita strumpbyxor och en ljusbrun pösig kjol som gick ner till lite över knäna. Jag tog lite smycken och sminkade mig lätt.Jag hade duschat i en timme, det hade tagit 2 timmar att gå hem, 2 timmar för att fixa mig och nu skulle vi gå. Jag var nervös. Tänk om han hade en flickvän? Inte minns mig? Tänk om han fortfarande ser mig som den lilla knubbiga grann-flickan? Eller ännu värre.. tänk om han var bög..? Jag skakade på huvet och satte fötterna i ett par vita skinande pumps. Jag tog Tonkin på höften. Han hade en ljusblåskjorta, blåa jeans, en blå/vit väst som var mönstrad och blåa fake-converse ihans lilla skostorlek. Mamma hade en svart klänning och pappa hade , ja pappa kläder. Haha.

Klockan var 5 när vi sedan gick över till familjen Horans hus så kom verkligheten ikapp mig. Jag skulle möta Niall för första gången på 4 år. Jag förstod inte varför jag var nervös ; jag kände honom inte. Även om jag önskade att jag gjorde det, gör jag inte det. Den längsta konversationen vi hade var ett enkelt ; ''Hej hur mår du?'' ''Jo jag mår bra, själv? '' Patetiskt.

Jag skakade bort mina tankar och såg hur mamma knackade på dörren. Steg hördes och mitt hjärta började rusa. Dörren öppnades och en gestalt visades i dörröppningen ; Greg.

- Hej! Välkomna. Mamma och Niall är i köket. Middagen är klar. Sa Greg vänligt. Vi log mot honom och steg in. Jag knöt av Tonkin hans skor och sedan vaggade han efter mamma och pappa. Jag steg ut ur mina pumps och la dom brevid varandra innan jag också gick efter föräldrarna.
- MElISSA! Vad längesen! utbrast Maura och kramade om mig.
- Maura! Ja det var längesen! Sa jag och kramade tillbaka. Maura och Robert , pappan , var skiljda och Robert bodde i Frankrike.
- Ja verkligen. Nämen, slå er ner! Maten är redan klar. Sa hon glatt. Melissa, kan du vara en ängel och hämta Niall? Hans rum är på övervåningen mellan badrummet och förrådet. Frågade hon. Jag nickade bara ; kunde inget annat. jag litade inte på min röst direkt.

Jag gick skakigt upp för trappan . Jag visste exakt vart hans rum låg, mittimot mitt. Jag hade brukat smygkikat in i hans rum medans han hade tjejer över. Jag minns hur avundsjuk jag varit på en tjej, Clara, för att hon och Niall grvhånglat. Jag hade önskat att det var jag, fast när dom tog av varandra kläderna och gått mot sängen hade jag slitit bort blicken ; som en 11-åring tyckte jag bara det var pinsamt att se folk ha sex , nu var det normalt. jag hade ju legat med hälften av Mullingars tonårspojkar. Den andra hälften, som jag inte legat med, var antingen upptagna, hemliga bögar eller töntar.

Jag hade nu kommit fram tillhans rumsdörr. Jag andades in ny luft innan jag knackade på.
- kom in! Ropade han innan han började prata upprört i telefonen. Jag öppnade sakta dörren och gick in. han stog med ryggen mot mig och fortsatte i samma arga tonfall med mobilen mot örat.
- Nej Natalie! Jag låg inte med henne! sa han tröttsamt, som om han redan sagt det fyrahundra gånger. Dövt ljud hördes från andra sidan luren och han suckade - igen. Natalie. jag bryr mig inte om vad hon sa! Det är du och jag , minns du? Nata..Nata..Natalie, våga inte lägga på lure- ett svagt pip hördes och han suckade högt igen. Fan Natta. sa han tyst och vände sig mot mig. Förlåt att det tog sån tid mam- han avbrölt sig själv och stirrade på mig. Du är inte min mamma. Sa han misstänktsamt. Jag skrattade innan jag skakade på huvet.
- melissa. Du vet, granntjejen? påminde jag honom med ett höjt ögonbryn.
han stirrade på mig innan han nickade glatt.
- Juste! Melissa Horn. Du ser annorlunda ut . på ett bra sätt . Sa han och log. Jag rodnade och såg ner på mina fötter.
- Maten är klar. Sa jag och gick ut.


WOW, kapitel 4 redan! Vill sågärna skriva ner hela story direkt men min rygg protosterar.. älgarna protosterar, älsgarna har fått nog xD Fast ryggen (:

10 komentarer för meeraaah!!

Chapter 2 - The Green Wall paper

OBS! SEX SCEN I BÖRJAN!!!

''Just by listening to this song, you simply lose you'r virginity..''

Som alltid tog vi en taxi till hans sunkiga lägenhet. I smyg gav jag taxichaffören några sedlar för besväret, för Charlie betalade aldrig. Chaffören log tacksamt mot mig och jag gick efter Charlie. Han hade inte väntat på mig utan hade hade gått upp för trappan och låst upp dörren. Jag gick snabbt efter honom och sparkade av mina klackskor. Mina fötter jublade av den plötsliga friheten. Jag sprätte ut tårna innan jag gick in i hans sovrum. Han låg i sängen och väntade på mig. Jag drog av min klänning och satte mig brevíd honom. Han fick göra allt jobb. an drog ner mig på sängen och drog av mina trosor. Han tog på sig en kondom och trängde in i mig. Jag bet migi läppen för att inte skrika av smärta. Efter två år óch jag har inte vant mig med hans stora storlek.

Han gungade över mig och stönade högt. Han märkte inte ens att jag skakade av smärta och att jag inte ens suckade. Jag hatade honom. Jag hade hans händer som kupade sig över mina bröst. Hans flåsande andetag som andades i min nacke , hur han använde min kropp som en trasdocka. Jag fokuseradeblicken på hans tapeter.Jag hade studerat de mossgröna mönstrena så många gånger att jag såg dom framför mig när jag slöt ögonen. Jag brukade koncentrera mig så hårt på tapeterna så jag kände inte av vad Charlie gjorde med mig. Det var som om jag lämnade kroppen. Jag såg på allt som hände utanför min kropp.

Det kändes som om jag hade en Sibirisk vinter på insidan varjegång han rörde mig. Jag avskydde migsjälv, äcklades. Hur kunde jag falla på samma spår igen , efter att han nästan dödat mig?

Jag ville bara kräkas när han med ett äckligt leende drog sig ur mig, slängde kondomen på golvet och drog på sig ett par boxers. Jag drog snabbt på mig mina trosor och BH:n innan Charlie drog mig nära och la sig i sked. Det bultade mellan benen och jag snyftade tyst.

- Är du okej, babe? frågade han 'mjut'. Som om han brydde sig.
- Ja, allt är perfekt. mumlade jag tyst. Jag kände hur han log och sedan slöt han säkert ögonen.

När hans andning blivit djupare och jag visste säkert att han sov lät jag tårarna rinna. Varför kunde allt inte bara vara normalt? Varför måste självmord vara så svårt ?
Så, kap 2! Niall kommer in i nästa eller del 4. Har sån inpiration på denna novell, så kommer nog skriva två till idag (: Men nu.. SKA JAG TA GLASS >;D

Och nån frågade om jag ska sluta denna också efter tre delar. ( läs ironin )
( bara för att jag ÄLSKAR Jack (: <3 )

10 kommentarer så får ni alla glass i nästadel O.O^^))

Haha, harre brauu!

Chapter 1 - Fuck.its.Friday.AgainEn remixad låt av Katy perry spelades på maxvolym i det okända huset och jag dansade tätt intill Charlie. Hans äckliga händer trevade på min kropp, fick mig att vilja kräkas mer än vad alcoholen gjorde. Vissa killar stirrade på min kropp men när de såg Charlie vände dom snabbt bort blicken. Charlie hade massa tattueringar på både armar och hals, rygg, magen och lite på benen. Olyckligtvis hade han också tattuerat in ett hjärta över hansbröstkorg där det står ; Melissa + Charlie , som om vi skulle vara tillsammans förevigt. hade det inte varit för att jag var livrädd för Charlie hade vi gjort slut för längesen. Egentligen ville jag ligga hemme i min säng och läsa, men här stog jag nu, i en alldeles för kort röd klänning, alldeles för höga pumps och massa smink, kroppen fylld av droger och sprit, dansande i ett hur jag inte känner till. Det var en av Charlies vänners lägenhet. Dom hade träffats på ungdomsanstalten för 3 år sen. Charlie hade varit 18 då, och stackars jag var bara 12 då. Jag kände inte Charlie då, och jag önskar att jag i´nte lärt känna honom. Med honom var allt som inpräglat. Le sexigt, klä dig slampigt, drick, rök, rök en joint eller två, och ha sex i slutet på kvällen. Det var samma sak varje fredag.

Jag minns en gång då Charlie varit för full för att ta på en kondom, så han gjorde mig på smällen. När han fick reda på det hade han slagit mig för första gången. Jag gissar på att han fick en kick av att se mig sårbar, så en örfil blev grov misshandel. Han hade slagit mig medvetslös och sedan kastat mig på sjukhusets parkering.. Hade det inte varit för en sjuksköterska som skulle röka hade jag förblödigt och dött. Jag vet inte om det var tur eller otur att fostret dött av min blodbrist, men jag hade överlevt. Även om det känns som om jag är död.

- T.G.I.F, T.G.I.F , T.H.I.F.. ropade alla i takt med musiken. Thank god its friday? Fuck it. Jag hatar fredagar. Det var då allt hände. Då hans äckliga händer 'smekte' min kropp, det var då han pressades på mig, det var då min kropp försvann under hans stora, muskulösa långa kropp. För mig betyder inte F.I.F.A ett forbollsspel. För mig betyder det Fuck.Its.Friday.Again. 
jag lovar, kapitlen kommer bli längre! Det är bara kort för att det är första (:

Ni var så duktiga på att kommentera förra, klarar ni 10 kommentarer? Skulle göra mig lyckligare än glass - and man, Ice-cream is like EUPHORIA for me (:

Euphoria - Beyond happines - oändlig lycka (:

Prolog - Secrets

Handling

Melissa Horn är 15 år och bor i Mullingar, Irland. När hon var 11 hade hon en stor crush på grann pojken Niall Horan, men han var 4 år äldre än Melissa och melissa var, så att säga, inte den vackraste av tjejer. Hon var ganska rund, henner kinder och fingrar var lätt knubbiga och hon bar alltid förstora kläder. Hennes blonda hår var klippt till precis under öronen . Hon brukade mest sitta hemma och se på film eller läsa, eller drömma om Niall.

När Niall flyttade till England för att delta i TV-serien X-factor fick hon några sprickor i hjärtat. När Live-showerna började brukade hon rösta på Nialls band, one direction, så många gånger som möjligt. I bakhuvet visste hon att han inte skullekomma tillbaka om dom vann men att få se hans leende varje vecka då de gick vidare var underbart.

Veckorna gick och sista finalen kom,  de kom trea. Hon trodde då att han skulle komma tillbaka, men nej. One DIrection blev signade av Syco Records och blev världskända - snipp snapp slut!

Liten och dum som Melissa var på bara 11 sommrar, trodde hon att han inte ville komma tillbaka pågrund av henne. I sju månader svälte hon sig själv, lär hennes lockiga hår växa och trodde att om hon var lika smal, och vacker som Nialls alla ex-flickvänner ( som hon hatat ) kanske han skulle komma tillbaka? men så blev det ju itne, och för melissa blev allt bara sämre.

Hon flöt in på helt fel spår. Hennes första dagar i High School skolkade hon med de äldre ungdomarna. Hon rökte och drack på festerna. När hon var 14 började hon dejta Charlie, en 20-årig muskelknutte med massa tatueringar och snaggat hår. Han tvingade henne till sex och slog henne. Värst av allt var att han kastade bort henne är hon blivit gravid. Först misshandlade han henne, sedan lämnade han henne på sjukhusets parkring.  Fostret dog. Efter tre veckor på sjukan trodde hennes mamma att hon skulle bli samma gammla Lissa igen, men direkt efter att hono kommit ut ur sjukhuset gick hon in på samma banor igen - rökte, drack och låg med de flesta killar i Mullingar.

Hon vill så gärna ha nån att sklla på, kanske tillochmed Niall för att han bröt hennes hjärta utan att veta om det, men allt är hennes fel.Vad tycker ni?

Förlåt för den långa väntan, men har bara tänk och hr nu en helt ny ide! Eftersom detta är en Niallhoranstory ska dettaOFC handla om Nialler! Jag har saknat er och har varje dag kollat om ni kommenterat något, och här är ni!

Min nya design är klar, den underbara Mickan ska bara lägga in den! U GNA LOVE IT!

5 kommentarer så skriver jag mer? <3

RSS 2.0