Chapter 23 - The last one

Söndagen

Det var äntligen fredag - och jag skulle träffa Killarna igen. Det var sista dagen i London, för imorgon ska vi flytta till Californien så jag hade en studio hemma hos mig där jag spelade in musiken och sånt.
Mike hade köpt värsta huset till mig, inte en lägenhet - utan ett MANSION! Jag hade fått se bilder och alla saker var där, färdigt och sånt, jag och linn skulle åka helikopter imorgon, vilket Linn såg fram emot.

- Pappa, kom nu! Vi måste skynda. Suckade Linn, Jag skrattade och toh bilnycklarna innan vi givk ut från hotellet. Jag hade som vanligt svarta hängbyxor, ett svart linne och et halsband. Jag hade min skinjacka i handen ifall att. Som vanligt skrek pappzen alla möjliga saker . Jag skrev autograf till de tre fansen - två tjejer och en kille - innan jag hoppade in i min bil. Vi körde hem till Harry och Linn hoppade direkt ut ur bilen. Jag skrattade och parkerade bilen innan jag gick ut och låste. Jag gick in i huset och hängde uppjackan innan jag tog av mig mina svarta skor. Jag sträckte på mig innan jag gick in i vardagsrummet där alla satt - Zayn, Harry,Liam och Louis. Jag og stort och kramade hårt om dom.

- Fan vad jag saknat er. Sa jag högt .
- Haha, vi har aknat dig med - men du har ju gått och blivit en av världens kändaste rappare nu! Skojjade Liam. jag skrattade och såg på 2 personer som satt i soffan.
- Oj , hehe. Det här är Felizia och Amanda. Felizia är min fästmö och Amanda är Zayns tjej. Sa Liam och pekade på tjejerna. Jag log och skakade hand med dom.
- Så hut länge har du varit förlåvad! Frågade jag och tog Liam huvud under armen och rubbade hans hårbotten.
- ajj, i ehh.. 4 månader. Sa han stolt och  drog sig undan. Han satte sig brevid Felizia och la armen runt henne. Zayn satt redan hos Manadna och myste- Jag satte mig mellan Louis och harry och la armarna runt dom.
- Så är ni också upptagna? frågade jag och log. Det är säkert ok att le när det bara är med vänner.
- Nepp, min tjej är hemma hos sina föräldrar. Dom ville se hur stor hennes mage blivit, hon är ju gravid. Sa Louis stolt.
- Ska du bli farsa? Grattis mannen! Sa jag och log mot honom. Och Harry , du då?
- Jag är så singel man kan bli. Sa han stolt.
- Jo den har man ju hört innan. Sa Zayn och såg menande på mig. Var det inte du som skrev det på twitter innan du kysste nån tjej. fortsatte han och skrattade.
- Jamen, inte visste jag att vi skulle kyssas. Sa jag och skrattade bort det dåliga samvetet som kom fram när jag tänkte på Ein, och direkt tänkte jag på hur jag varit otrogen.

- Kom Felizia, killarna ska nog få prata själva. Undra vart Linn är! Sa Amanda plötsligt och gick iväg medFelizia. Killarna såg direkt på mig med stora ögon.
- Vad har hänt? frågade dom mig.
- Ehm, ni vet, jag gjorde ju en duett med Rihanna? Och efter en dag i studion åkte vi hem till mig för att lära känna varandra och plötsligt drack vi och sedan kysste hon mig. Det ena ledde till det andra och sen låg vi i sängen och .. ni vet.. hade sex.. och plötsligt kommer Elin in. Sa jag ledset. Jag var fan full och hon lät mig inte förklara.
- Så du hade sex med Rihanna? Utbrast Harry.
- SHH! Linn är fan i huset. Sa jag och boxade hans arm.
- Sorry. Sa han tyst och gnuggade armen. Men om du o Elin är menade kommer hon tillbaka.
- Haha, jovisst. Sa jag sarkastiskt men bestämde mig för att byta samtalsämne. Såg ni AMA's igår? När jag uppträdde? frågade jag och såg på dom.
- Nej, vi hann inte. Vi satte på  TV direkt när ni kramade varandra. Sa Louis ledset.
- Det är okej. Mike spelade in och gav mig en DVD. Vänta. Sa jag och gick ut till bilen och tog DVD fodralet från min sportbag. Jag gick in igen och gav den till Harry.
- Sätt på, jag måste ha cola. Sa jag och gick ut i köket. Där satt Amanda, Felizia och Linn och åt kakor.
- Linn, Harry ska sätta på Videon från igår. Du kommer ju också vara på TV. Sa jag och tog en cola flaska och tog 8 glas. Jag tog en påse chips också, har inte ätit onyttigt på 4 månader.  Jag tog med allt till vardagsrummet och såg Harrys min när jag satte mig längst bort med Linn i famnen och chipspåsen.
- Mitt. Sa jag och tog en näve. Jag tog ett glas cola och la det på bordet brevid mig och såg på  DVD som just börjat.

Det var coolt att se sig själv på TV. Att så många skrek mitt namn, skrek för att jag var på scen. Det var en cool känsla, coolare än den jag haft när vi hade varit på scen som one direction. Att jag också skulle ha en egen konsert på tisdag gjorde så att en pirrande känsla bubblade upp i magen. Jag hade fått reda på det igår och att biljetterna var slut sålda. Alla 20 000 platser var sålda, jag ´skulle sjunga för hela 20 000 människor i en riktig arena, hur coolt är inte det?

Mina tankar avbröts av att videon var slut. Jag kollade på deras reaktioner och dom stirrade på skärmen.
- DU KAN JU FAKTISKT RAPPA! Varför rappade du inte för , jag vet inte 6 år sen?! Skrek Zayn och killarna hoppade på mig. Lykligtvis hann Linn hoppa ner från mig och sätta sig i andra soffan.
- Frågade ni?! Skrek jag, för jag låg bokstavligen under alla.
- Nej men ändå! Skrek Louis.
- JAG BEHÖVER MINA ÖRON! skrek jag och vräkte ner alla på golvet med en sötö från mina armar, mwoahaha.
- När fan blev du så stark. Frågade Harry och jämmrade sig, för han hade hmnat underst.
- När dessa snyggingar började synas. Sa jag biffigt och spände armarna så att mina arm muskler syntes ännu mer.
- Maan.. har du abs också? frågade liam trotsigt. Jag tog upp magen och visade magen. Jag spände så dom också syntes mer än vanligt.
- Japp, Dre tvingade mig att vara på gymmet 8 timmar varjedag i 3 månader. Sen blev det en vana att träna varje dag i några timmar. Sa jag och drog ner tröjan.
- Niall har blivit stor. Sa Louis på skojj och torkade bort en osynlig tår. Jag skrattade och kramade om dom.

- Oj är den så mycket? Linn gå o klä på dig. Vi måste sova innan vi åker imotogn. Sa jag efter några timmar och Linn störtade iväg. jag ställde mig upp och kramade om killarna jätte hårt.
- Ni måste fan komma och hälsa på. Sa jag och kramade brohug.
- Javisst, her eminems. Sa Zayn och bugade sig.
- Vad sa´du just? sa jag med stora ögon.
- Herr Eminems.. sa han försiktigt.
- Eminems.. Eminem. Vad tycker ni? Mike sa att jag behövde ett scen namn, vad sägs om Eminem? Att jag blir eminem ist för typ '' VÄLKOMMEN RAPPAREN NIALL HORAN'' blir der '' RAPPAREN EMINEM!'' sa jag med olika röster.
- Visst. ta det du, det blir bra.
- PAPPA! skrek Linn. Vi skrattade och jag kramade om tjejena innan jag tog på min jackan och pokerfacet, man vet aldrig. Vi satte oss i bilen och direkt när vi kom till hotellet soomnade Linn. Jag fick byta kläder på henne och lägga henne under täcket innan jag bytte om, pjamasbyxor.  Jag tog min acer laptop och loggade in på twitter. Det första jag gjorde var att ändra twitter namnet. EminemMusic. Jag sparade och skrev ett nytt tweet. ''Eftersom jag är ''rappare'' var jag tvungen att ha ett namn. Vad tycker ni om mitt? Eminem. Kan blandas ihop med M&M..'' Jag skrattade och tweetade. Efter det stängde jag av datan och la mig ner för att sova.

Nästa dag vaknade jag vid 7. Jag väkte Linn och plockade ihop allt. Jag la det ner i den stora resväskan och gav Linn hennes lilla väska hon hade leksaker och nitendo i ,för flygturen. Vi gick ner och checkade ut. När vi kom utanför hotellet skrek som vanligt alla pappz. Jag suckade irriterat och slängde in väskorna i bilen och satte mig. linn satt brevid mig. Mike satt i framsätet och körde oss.
- Vad händer med bilen? frågade hon plötsligt.
- Mike fixar så att den fraktas till nästavecka. Sa jag lugnt. Linn nickade och lutade sig tillbaka.
När vi kom fram till stället var redan helikoptern där. Vi gick ut och lastade in väskorna.

- Kom iåg att du kan ringa närsomhelst. Jag har alltid tid för dig. Sa Mike och kramade om mig. Jag la armarna runt honom hårt.
- Såklert. vad skulle jag göra utan di`? frågade jag och skrattade. Han log och släppte mig.
- På dom nu Eminem. Sa han och log. jag klättrade upp i helikoptern. Jag satte mig tillrätta. Det såg inte ut som i en helikopter,mer ett miniplan.
- Trevlig  flygtur! Ropade Mike och gick sen till bilen. Efter 10 minuter lyfte vi. Linn somnade snabbt. jag också.

Jag vaknade av att piloten sa att vi var över huset nu. Jag såg ut genom fönstret och tappade hakan.- Wooow. sa jag utdraget.Linn vaknade och såg ner på huset.
- Japp wow.. sa jag och nickade.

6 år senare.

- Five, four, three, two, one .. EMINEM! Skrek Troy och jag kom ut på scen.Känslan hade inte andrats, det var fortfarande den bästa som fanns. Jag älskar det jag gör, och jag älskar att jag ffaktiskt vunnit massa pris för atyt göra det också. Jag var världens mest kända vita rappare. Jag älskar mina fans, mina vänner, min familj, Linn, alla som finns för mig.

Konserten var slut, jag hade sjungit 14 låtar, så jag gick backstage och fick en kram av Linn innan jag gick fram till min vackra flickvän och smekte hennes mage. Robyn Rihanna Fenty Horan , min flickvän. Efter att vi flyttat hit gjorde jag och Rihanna, eller Robyn, ännu en duett och sen ledde det ena till det andra och nu väntade vi vårt första barn. Robyn är fortfarande artist, men har paus eftersom hon är i nionde månaden. Linn därimot är skådis, eller hon har en egen webbshow med en kompis som callas www.LinnAndBonnieShow.com , och är väldigt populär. Men tillbaka till mig, mitt liv var perfekt, jag hade en vacker flickvän, en underbar 13årig dotter , världens bästa fans och snart en son.

- Vad duktig du var. Sa Robyn och kysste mig. Jag log och smekte hennes mage igen. Vi åker hem, sa hon sen och vi gick ut till bilen.

Vi körde direkt hem till vårt hus, vi bodde fortfarande kvar i samma som vi gjort i 5 år. Direkt när vi kom hem sprang Linn in för att ringa Bonnie.  Jag hjälpte Robyn in till vårt sovrum och hon la sig is ängen. jag kysste hennes panna innan jag tog av mig tröjan och gick ut till köket där Bonnie och Linn satt. Bonnie bodde i huset brevid för hennes pappa var musik producent och har hjälpt mig många gånger, och han hade råd att bo i ett såhär stort hus, fast mindre än vårt.
- Pappa sätt på dig en tröja. Sa Linn och stönade. jag flinade elakt och gick fram tiill henne och tryckte upp hennes ansikte på min överkropp. Jag pressade hennes huvud och höll armarna runt hennes huvud.
- Vad har hänt på senaste tiden Bonnie? frågade jag som om allt var normalt.
- Well, inte så mycket. Sa hon och skrattade.
- Jaha, inga killar alltså? flinade jag.
- PAPPA! Skrek Linn mot min mage.
- NIALL!! Skrek Robyn från övervåningen. Jag släppte Linn och sprang upp.

- Vad är det älskling? frågade jag oroligt.
- Det är dags! Tjöt hon.
- med vad? Maten? frågade jag oförstående.
- NEJ DITT PUCKO! JAG SKA FÖDA! Skrek hon och krek av smärta.
- Oj.. OJ! Jag hoppade till och sprang för att hämta en väska vi redan packat. jag slängde på mig ett linne och tog med henne ner.
- Linn, kom vi måste dra till sjukan. Sa jag snabbt. 
- OJ YAAY! Sa hon och kom springande med Bonnie.
- Lycka till! Sa bonnie och försvann hem till sig.

Vi satte oss i min bil och jag trotsade säkert 50 lagar när jag körde därifrån. Rödljus var det ända i min väg.
När vi kom fram sprang jag in och hämtade en rullstol. Robyn satte sig i den och andades snabbt. Hon hade ena hanen under magen och den andra i min. Jag körde snabbt in till receprionen.
- Min flickän ska föda.. Nu. sa jag snabbt. När läkaren såg oss stannade han upp.
- är det dags?
- NEHE?! Srek Robyn och skrek sen av smärta.
- Snälla hjälp hon krossar min hand. Sa jag bedjande. Hon nickade och ringde i en telefon.
- han Dr.Olssen komma nu, ja det är akut. tack. Sa hon snabbt och la på. Dr.Ollsen kommer om 1 minut. Vi nickade och snart kom Dr.Olssen.

De 5 timmar som gick var de längsta i mitt liv. Jag stog helatiden brevid Robyn och höll hennes hand. Hon grät, log, tröt och krystade som aldrig förr men sen slappnade hela hon av och ett bebis skrik hördes.
- Vill du klippa navelsträngen? frågade en sjuksköterska mukt. Jag nickade och torkade mig under näsan. Jag to emot en speciell ''sax'' och klippte navelsträngen. Dom tog barnet och gick iväg för att mäta och så. Jag gick fram til Robyn och kysste hennemjukt.
- Vad duktig du var, mamman. Sa jag och torkade en av hennes tårar.
-Du också, pappan. Sa hon och slöt ögonen.

När dom kom tillbaka med bebisen i en blå filt öppnade hon dom igen och tog emot vårt barn. Han var en chokladbrunliten kramat med ljusbruna ögon och redan ett litet leende.
- hejj.. Jag är din pappa. Din pappa. Sa jag och lät ett finger bli omkramat av hans små fingrar.
- Vad ska ni kalla honom? frågade Linn som varit tyst och suttit i ett hörn med mobilen i alla 5 timmar.
- Drew. Drew Fenty Horan. Vätkommen till familjen lilleman. Viskade Robyn och kysste vår son på pannan.

Som sagt, mitt liv var perfekt.


Slut. Vill bara säga tack till alla som varit med mig på vägen, stöttat mitt skrivande och kommenterat allt. Jag är verkligen tacksam. Ni är bäst! Jag älskar er så mycket, alla nya som kommit och de som stannat på bloggen.

Så nu får ni verkligen kommentera, så kommer PROLOGEN till nästa novell upp (: <3

Älskar er, xxx Jasmine


chapter 22Flyget till USA var inte så jobbig, Linn sov den mesta tiden och tänkte. Mike satt bakom oss och sarkade.
jag log och fortsatte att tänka. jag minns när jag skulle bli signad. Alla var emot det, alla i bolaget, ingen ville ha mig där. Men Dre, Dr.Dre stog bakom mig, fick alla att hålla käften och signade mig på hans karriärs bekostnad. Nu var han bara min mentor och en rejäl legend i mina ögon. Och jag minns några av mina första ''konserter''. Jag blev spottad på, fick tomater på mig och buuad av scen men Dre fanns alltid där för mig, och se på mig nu. Jag fortsatte att rimma och skriva. Jag skulle nu åka och gå på röda mattan för AMA's och sjunga med Rihanna. Mitt liv var perfekt.

- Pappa vi är framme. sa Linn och skakade på mig. Jag slog upp ögonen och log.
- Tack gumman. Sa jag och log. Jag reste mig upp och tog våra väskor, eftersom vi åkt privat. När vi kom ner tog en vakt mina och Linns väskor och jag tog Linn och satte henne på armen i sidan. hon lekte med mitt halsband. Jag hade på mig ett par baggt jeans, ett vitt linne , en keps och ett halsband, som hon gillade. I'm a rapper now, och enligt Dre, måste jag klä mig som en också.

När vi kom ut från flygplatsen såg jag massa fotografer. Jag tog av min keps och la den på Linns huvud. Den var för stor så den skymde hela ansiktet. Det var några fans så jag gav Mike Linn och skrev några autografer och tog bilder. På varjebild lutade jag mig mot fanet och gjorde pease märket med tummen rakt upp, min nya signatur.

Efter någon timme damp jag ner i baksätet på den stora bilen men tonade rutor.
- Vill du sjunga den nya låsten eller någon av dom på skivan? frågade Mike snabbt.
- Vi tar den nya. När ska vi repa? frågade jag och tog upp mobilen. En bild på Elin som bakgrundsbild ploppade upp och jag kände hur tommheten slog mig. Visst jag saknar hene, men hon är faktiskt 18 år. Hon borde inte ha någon äldre, hon borde ha någon i hennes ålder som inte är  otrogen. Eller det är vad jag intalar mig själv.
- Nu. Jag och och Linn åker till hotellet, du och Jared , min livvakt, väntar i arenan. Bestämde Mike. Jag skakade på huvet.
- Linn stannar med mig. Sa jag bestämt och klev ut ur bilen tillsammans med Linn och Jared. tack och lov fick inga pappz vara här än så vi gick bara in.

Direkt kom Rihanna fram och kramade mig.
- Jag saknade dig! Utbrast hon och kramade hårt om mig.
- Jag saknade dig också! Och sen när blev du en rödtott? Frågade jag med ett skratt.
- Jag ville pröva nått nytt. Sa hon och rykte på axlarna. Sen såg hon att Linn stog brevid mig så hon satte sig på huk och såg på Linn, som såg tillbaka med bowlingklot istället för ögon.
- Omg.. sa Linn lågt.
- Än en gång, du bor i samma lägenhet som Niall Horan sa jag och himmlade med ögonen.
- Jag älskar dig! Pep Linn , och sket i mig, och kastade sig om halsen på Rihanna. Hon skrattade och kramade Linn.
- Vilkensötnos då! Sa hon. Vi får prata mer sen, men nu måste jag och din pappa repa, du kan få kolla från sidan. Sa hon och drog iväg oss till scen.

Vi hade redan snackat om hur det skulle vara och Rihanna hade fixat allt, dansare och allt så det gick som smör i solsken och vi repade 3 gånger.

- Det var jätte bra. Ni får gå, det är 2 timmar kvar till galan. Sa Rihannas manager , Bob tror jag eller, jag glömmer alltid namnet, och gick iväg. Rihanna rykte på axlarna och tog sin väska.
- Du kan vi snacka? frågade hon och drog med mig en bit från Linn och Jared.
- Vad är det? frågade jag förvirrat.
- Du ska ju gå själv på mattan.. kan jag få ta Linn? frågade hon förväntansfullt.
- Ehm..visst.. sa jag sakta. Men hon har inga sånna kläder, hon är bara tänkt att redan vara inne. sa jag sedan.
- Äch, det fixar jag. Sa hon och viftade bort det . Hon gick fram till Linn o bädden. Upp henne.
- Vi ses om två timmar papp. Ropade Linn o vinkade glatt. Jag skrattade och vinkade.

- Du Niall, kan vi snacka? Frågade Mike när vi satt i bilen påväg till hotellet. Jag nickade och han tog ett djupt andetag. Du vet att Dre bor i Californien, och att han inte kan vara hos dig hela tiden.. sa han nervöst och pratade nästan med händerna, så mycket som dom flög runt.
- Kom till saken! sa jag irriterat, är hans finger nästan petat ut mitt öga.
- Om du nu tackar ja, till att bli signad av Dre's egna bolag, måste du och Linn flytta till USA, och du måste fixa ett artistnamn.. sa han snabbt och knep igen ögonen.
- Okej. Sa jag oberört. han kollade chockat på mig. Bara sådär? frågade han med stora ögon.
- Tja, jag kommer aldrig klara mig utan Dre, och jag tror Linn behöver komma bort från London.. men vad händer med dig? frågade jag .
- Jag stannar i London. Du får Dre som manager och mentor. Sa han och log.
- Så när flyttar jag? frågade jag nyfiket.
- Helst på onsdag nästa vecka. Jag kan hitta en bra lägenhet och sedan köpa den till dig, som hejdå present.
- Haha tackar. Men nu måste jag byta om. Sa jag snabbt och försvann upp till mitt hotellrum.

Jag tog på mig ett par svarta jeans, en svart T-shirt, en skinjacka och ett halsband med ett N och svarta skor. Jag tog en väska och packade ner svarta jeans, en vit t-shirt och en svart tjockkofta med luva. Jag kastade väskan över axeln och gick ner till Limon som väntade. Därinne gav jag den till Mike och kollade runt. Min blick fastnade på två saker - Ett. Rihanna i en mycket vacker klänning och två. Min dotter i väldigt söta kläder.- Kom hit sötnos. Sa jag och klappade i mina knän. Hon kom fram och hoppade upp i min famn.
-Vad söt du är. berömde jag.'
- Rihanna hjälpte mig. Sa hon och log stort. Jag skrattade och såg på Rihanna. Hon log och jag log tillbaka.
- Vi måste snacka sen när vi kommer hem. Sa jag och såg i Linns ögon. Hon såg skräckslagen ut så jag skrattade. Lugna ner dig, det kommer vara bra nyheter. Sa jag och gav Rihanna Linn för att gå ut ur bilen och mötas av miljoner blixtar. De blev som galna när vi kom ut. Rihanna och Linn gick hand i hand framfölr mig och log åt kamerorna. Jag såg åt så många som möjligt - log inte. Dre sa att jag inte skulle le, bara ha pokerface.

Efter en tid kom det intervjuvare, som jag ställde mig hos.
- NIALL! Vad kan man hitta på ditt nya album?! skrek en kvinna och vände mikrifonen åt mitt håll.
- Sånger, musik. sa jag och rykte på axlarna och skrattade löst.

*

Efter en tid på mattan satte jag mig vid min plats brevid Rihanna och två tomma säten. Jag log åt Linn som satt i Rihannas knä istället för sin plats brevid. Men när det snart skulle börja satte sig en tjej brevid mig och en kille brevid henne. Linn hoppade ner från Rihanna och satte sig på sin plats. jag såg åt isdan och såg två stirrande ögon. Jag hoppade till och frustade. Jag satte handen för hjärtat ochskrattade tyst. Jag granskade tjejen och såg att det var Selena Gomez.
- Hej. Sa jag trevligt, rädd för hon stirrade fortfarande. Hennes pojkvän, Justin Bieber, skakade om henne och hon skakade på huvet innan hon log stort åt mig.
- Wow! Jag älskar din musik! Jag har ditt album på replay i min bil, hemma , i min loge, överrallt! Sa hon exalterat.
- Wow, verkligen. Coolt. Själv älskar jag din röst. Sa jag och nickade med ett litet leende. Hon fastnade igen.
- Du gillar min röst? Omg.. Sa hon och satte dsig tillrätta och stirrade fram. Hon var rätt snygg. När hennes kille, aka Justin Bieber märkte att jags tirrade la han armen runt henne och log falskt. Jag skrattade och skakade på huvet. trodde han jag var intresserad? Jo visst var hon het, men jag ska ju vara singel.

När galan pågått i en halvtimme gick jag och Rihanna backstage, medans Linn fick sitta kvar, och bytte snabbt om. Jag ställde mig där jag skulle stå och sjöng. Jag blickade in i en kamera som visade mig på en stor skärm bakom mig, skärmen var i själva värket en stor dörr.

Samtidigt som den inspelade refrängen kom upp i bakgrunden började jag prata.
Folk verkade inte fatta att det var jag förrens dörrarna öppnades och alla skrek högt.

 

I'm not afraid (I'm not afraid)
To take a stand (to take a stand)
Everybody (everybody)
Come take my hand (come take my hand)
We'll walk this road together, through the storm
Whatever weather, cold or warm
Just lettin you know that, you're not alone
Holla if you feel like you've been down the same road (same road)

[Intro (during Chorus):]
Yeah, it's been a ride
I guess I had to, go to that place, to get to this one
Now some of you, might still be in that place
If you're trying to get out, just follow me
I'll get you there

You could try and read my lyrics off of this paper before I lay 'em
But you won't take the sting out these words before I say 'em
Cause ain't no way I'ma let you stop me from causin mayhem
When I say I'ma do somethin I do it,
I don't give a damn what you think,
I'm doin this for me, so fuck the world
Feed it beans, it's gassed up, if it thinks it's stoppin me
I'ma be what I set out to be, without a doubt undoubtedly
And all those who look down on me I'm tearin down your balcony
No if ands or buts, don't try to ask him why or how can he
From "Infinite" down to the last "Relapse" album
he's still shittin, whether he's on salary paid hourly
Until he bows out or he shits his bowels out of him
Whichever comes first, for better or worse
He's married to the game, like a fuck you for Christmas
His gift is a curse, forget the Earth, he's got the urge
to pull his dick from the dirt, and fuck the whole universe

I'm not afraid (I'm not afraid)
To take a stand (to take a stand)
Everybody (everybody)
Come take my hand (come take my hand)
We'll walk this road together, through the storm
Whatever weather, cold or warm
Just lettin you know that, you're not alone
Holla if you feel like you've been down the same road (same road)


And I just can't keep living this way
So starting today, I'm breaking out of this cage
I'm standing up, I'ma face my demons
I'm manning up, I'ma hold my ground
I've had enough, now I'm so fed up
Time to put my life back together right now! (now)

It was my decision to get clean, I did it for me
Admittedly, I probably did it subliminally
for you, so I could come back a brand new me you helped see me through
And don't even realize what you did, believe me you
I been through the ringer, but they could do little to the middle finger
I think I got a tear in my eye, I feel like the king of
my world, haters can make like bees with no stingers
and drop dead, no more beef flingers
No more drama from now on, I promise
to focus solely on handlin my responsibilities as a father
So I solemnly swear to always treat this roof, like my daughters
and raise it, you couldn't lift a single shingle on it!
Cause the way I feel, I'm strong enough to go to the club
or the corner pub, and lift the whole liquor counter up
Cause I'm raising the bar
I'd shoot for the moon but I'm too busy gazin at stars
I feel amazing and I'm not afraid.

Då började Rihanna med låten vi skrev förra veckan.

Just gonna stand there and watch me burn
But that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's alright because I love the way you lie
I love the way you lie

I can't tell you what it really is
I can only tell you what it feels like
And right now it's a steel knife in my windpipe
I can't breathe but I still fight while I can fight
As long as the wrong feels right it's like I'm in flight
High off of love, drunk from my hate,
It's like I'm huffing paint and I love it the more I suffer, I suffocate
And right before I'm about to drown, she resuscitates me
She fucking hates me and I love it.
Wait! Where you going?
"I'm leaving you"
No you ain't. Come back we're running right back.
Here we go again
It's so insane cause when it's going good, it's going great
I'm Superman with the wind at his back, she's Lois Lane
But when it's bad it's awful, I feel so ashamed I snapped
Who's that dude? I don't even know his name
I laid hands on her, I'll never stoop so low again
I guess I don't know my own strength

Just gonna stand there and watch me burn
But that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's alright because I love the way you lie
I love the way you lie ooh
I love the way you lie ooh
I love the way you lie

Vi gjorde en sista pose och väntade innan vi avslutade och kramade om varandra. Vi gick backstage och bytte om innan vi gick tillbaka. Linn kramade om min hand och bytte plats med Rihanna innan hon lutade sig mot mig och slöt ögonen. Jag log och smekte hennes ansikte.
- Vad duktig du var. Berömde Selena.
- Tack så mycket. Sa jag och log lite.

Okej, tog tre dagar att skriva.. för skriver innan er, när jag skrev detta var ni på kap 17 (;

Näst sista kapitlet ;O

MASSA KOMMENTARER! Minst 10 st innan sista kapitlet

Chapter 21

Jag suckade och slängde tidningen på bordet. Så jag var död? Haha. Jag tog upp tidningen och läste artikeln igen.

Inte varit ute på 4dagar. Min twitter har varit off i 5. Linn bodde hos Harry. Elin i tårar ( från dagen ) ,= Jag är död . Big smile.

Det var skrattretande, bara för att jag varit i min lägenhet i 4 dagar, var jag automatiskt död? Nu vet jag iallafall vad min tattuering ska vara.

Jag klädde snabbt på mig och ringde Mark, han var en gammal kompis som också var tattuerare.

- Mark . Svarade han med sin mörka röst.
- Tjena Mark, Niall här. Sa jag glatt och knäppte byxorna.
- Niall! Hur är det? Länge sen mannen. Sa han glatt.
- Jo , det går bra. Hörru du gör väll fortfarande tattueringar? frågade jag och og på mig skorna.
- Jovisst gör man det, tänk på att skaffa en ny? frågade han skämtsamt.
- ja, och eftersom du gjort alla mina andra ville jag inte bryta cirkeln. sa jag och skrattade. Det var sant, mark hade gjort mina andra också.
- Jo, jag har ett 2 timmars hål om en halvtimme, lust att fylla igen den? frågade han och prasslade med något.
- Visst, jag kommer till studion nu. Sa jag och la på.

Jag gick ner till bilen , noga med att inte visa facet och körde iväg till tattuerings studion, där jag ,45 minuter senare, blev varmt välkommnad av Mark.
- Så vad har du tänkt dig? frågade nan när han stog vid bänken med penna och speciall papper.
- Jo, det går några rykten om att jag är död, så jag tänkte några lågor och sen ordet PROOF. sa jag. Det ska vara lodrätt, men bokstäverna under varandra på vänstra armen. Sa jag och visade vart jag ville ha den. Han nickade och började kladda. Låt bokstäverna ha en cool grafitti också. påminde jag. Han nickade.

10 minuter senare satt jag på britsen medans han rengjorde min arm.
- Hur går det men musiken då? frågade han och klistrade på pappret innan han drog av det och fik konturer.
- Det går bra. Min nya skiva ska släppas ieftermiddags. sa jag stolt.
- Det var grymt Nialler. Sa han och använde mitt gammla smeknamn. Jag log åt tanken.
- Japp jag..fan vad ont det gör. avbröt jag mig själv och skrattade åt smärtan som kom av att han börjat färga min hy med svart bläck.
- Japp, nålar gör ont. Sa han och skrattade. Minns du den du har på ryggen? Och den på revbenen? Som du skrek när du gjorde korset. Sa han och skrattade.
- Jo juste. Sa jag och tänkte tillbaka till då jag gjort ett kors under högra bröstet, mitt på revbeben. Smärtan alltså. Sen minns jag också den jag gjorde när vi var One Direction. Det stog What makes you beautiful is that you don't know how much I love you, och var inspirerad av vår första singel, What makes you beautiful. Jag saknar den tiden.

- Så då var vi klara. Sa Mark efter en timme och klappade mig på huvet. Jag skrattade och hoppade ner. Medans han plockade undan synade jag den nya bilden på min kropp, som skulle vara kvar för alltid. Den var snygg.
- tack hur mycket blir det`frågade jag och tog upp plånboken.
- Du får rabatt, bara för att du är min lilla blondin. Sa han och ruffsade mitt hår. 80 pund. Sa han och knappade in nått i kassan.
okey. Här. Har det bra, var inte en främling! Sa jag innan jag gick ut till bilen igen.  Det sved lite i armen men jag klarade av det. jag satte mig i bilen och satte på mig mina glasögon och min röda baseboll keps och körde hem. Påvägen körde jag in på DriveInn och beställde mat.

- En Bigmac company, en stor vanilj milkshake istället för läsken, en Happy meal med 8 bitar chicken nuggets och cola till det. Sa jag i mickrofonen.
- Okej, så det blev en bigmac company med stor vanilj shake och en Happy meal? frågade den , på rösten, unga tjejen. Jag log.
- Japp.
- Kör fram för att betala. Sa hon och jag lydde.

- 40 Punnd. sa den gammla tanten och tog emot mina pengar. Jag skakade på huvet åt hennes oartighet och körde vidare för att plocka upp min mat.

Där satt en söt tjej.
- Hej, tackar. Sa jag och tog maten.
- Varsegod hejdå! Sa hon med ett stort leende. Vänta är inte du Niall Horan? frågade hon med stora ögon.
- Jo det är jag! Sa jag glatt och la maten i passagerarsätet.
- Omg! Jag älskar diG! Kan jag få en autograf?! NNästan skrek hon.
- Visst, sötnos. Sa jag och tog  fram papper och penna . Jag kladdade ner min autograf, med ett litet meddelande.

- ' En sötnos som du borde inte jobba här (; Niall Horan, PS: Tack för maten! ''

- varsegod sweetie. Sa jag och gav henne lappen och blinkade flörtigt.
- Tack så mycket! Ha en trevlig måltid! Ropade hon när jag gasade iväg.

jag hämtade upp Linn som var helt till sig när jag hämtat henne och pratat snabbt om hur roligt hon haft och hur mycket hon ville till USA, för hon skulle såklart följa med till USA när jag skulle dit, fast hon skulle inte gå på röda mattan, bara vara backstage hela tiden, eller om Rihanna vill ha med henne på röda mattan för hon ju det.
- Så, jag ska få träffa Rihanna?! Skrek hon och hoppade på sätet.
- Japp, men varför så till dig? Du bor i samma byggnad som Niall Horan? sa jag bitchigt. Hon bitchblickade bara mig och såg på mig med en blick som sa ''Bitch Please.'' . Jag skrattade och körde in i garaget.

Linn tog med sin mat till sitt rum och såg på någon prinsessfilm medans jag satte mig vid datan i vardagsrummet. Jag klickade upp twitter och tog en tweetbild.

''Ppl say I'm dead.. well.. here is the.. twitpic.com/554489 I'm not. ''jag sufrade lite på massa sidor, följde några fans, twittrade, retweetade och sånt.

'' My new album , Sing for the moment, is releasing in 10 minutes. Let's see how fast you Shadys can trend #ShadySingsForTheMoment worldwide.''

Jag log och satt mig ner för att dubbelchecka vilka låtar som fanns med. Det fanns tolv stycken.

1. without me
2. beautiful
3. the a team
4. sing for the moment
5. just loose it
6. The real slim shady
7. Give me love
8. Mockingbird
9. cleanin' out my closet
10. Linn's song
11. Lose Yourself12. Cinderella man

och två bonus track, This och Small bump.

Jag la undan pappret och kollade på trends. Jag uppdaterade sidan och fick värstachocken. #ShadySingsForTheMoment var redan worldwide, och det hade gått två minuter! Trenden låg på 2 plats, under #JelenaIsFlawless . Jag log och track upp ännu ett tweet.

'' You guys are azum! 2morrow i will be In the states, what I will be doing there, is a secret. Gotta check on Linn, shes been suspiciously quiet..#Wierd'' Det var också sant. Hon hade varit tyst i en timme.Jag reste mig snabbt och gick iväg till hennes rum. Jag log när jag såg att hon bara sov på golvet. Jag gick in och lyfte upp henne. Jag satte upp hennes hår i en bulle innan jag la henne under täcket. Tack och lov hade hon redan bytt om. Jag kysste hennes panna, sammlade ihop all skräp och gick sedan för att lägga mig jag själv, eller ja efter att jag vräkt i mig min mat.


Fan vad koort..

Kommentarer? (iIi)

chapter 20

Jag vaknade nästa dag med värsta baksmällan. Jag satte mig upp och log när jag såg hur Elins bruna hår stack upp från under täcket. Jag smög min hand under täcket och drog henne närmare Jag slöt ögonen och kysste hennes ovanligt mjuka hud. Jag slog upp ögonen och möttes av en mörkare hudton än vad Elin borde ha. Skrämt tog jag bort händerna och kickade under täcket, japp vi var båda nakna. Vem ver denna mystiska tjej?! Men försiktiga händer vände jag på denna verelse och fick en chock - Rihanna? Hade jag legat med Rihanna? Jag späärade upp ögonen och försökte komma ihåg vad som hänt igår samtidgt som jag tog på mig ett par Björn Borg boxers och mjukisbyxor. Jag gick ut till vardagsrummet och plockade undan allt och ställde all disk i diskmaskinen. Jag öppnade flra fönster innan jag la in Rihannas kläder på min plats i sängen. Jag gick tyst in till köket och tog två alvedon. Jag drack massa med vatten och satte på kaffebryggaren. Jag satte mig vid köksbordet och grävde ner ansiktet i händerna och försökte komma ihåg gårdagden.

Sedan mindes jag allting. Hur vi hade börjat kyssas, knäppt upp varandras kläder, hur jag bärt in henne i sovrummet, hur vi rört oss i en perfekt rytm, hur Elin kommit, hur nervös jag varit, hur Elin gjort slut och hur dum jag varit som fortsatt att ha sex med Rihanna. Hur dum för man vara?

Jag slog mig för pannan och hällde upp ett glas svart kaffe. Jag satte mig vid bordet och tog hem telefonen. Jag slog vant Elins nummer och väntade på svar. Jag svalade och skulle just lägga på när jag hörde hur hon svarade.
- Vad vill du?! röt hon . jag kunde höra hur hon gråtit och det sved inom mig.
- Snälla lägg inte på! sa jag snabbt . Men jag må.. började jag men hon avbröt mig, som alla andra gånger.
- - Du måste inget! Vi är slut! There is No you and I, vi är slut, finito, capish? snäste hon av mig.
- Jag älskar dig! Försökte jag, för det gjorde jag verkligen. Jag älskar verkligen Elin.
- Det skulle du tänkt på innan du satte på Rihanna. Men jag förstår, varför vill du ha en 5 år yngre tjej, som bara är känd i Tenesse och inte vill ha sex, dricka eller röka när du kan få Rihanna, en tjej som dricker varje helg, är världskänd, är en jävla hora och röker säkert också. Sa hon spydigt. Jag blev helt röd i ansiktet av ilska, visst var arg på mig men våga inte förolämpa en oskyldig tjej.
- Våga inte ens förolämpa henne! Du känner inte henne, det var mitt jävla misstag, inte hennes! röt jag argt. Hon drog efter andan.
- Då vet jag det. Sa hon kallt, och stelt.
- Vet vad? frågade jag trött
- Du har fan känslor för horan. sa hon i samma tonläge och la på.

Jag stirrade på telefonen och det höga pipet som alltid hördes när andra sidan av tråden var bortkopplad hördes än, tre minuter senare.
- Tycker du jag är en hora? frågade en blyg röst. Jag vände mig om och såg Rihanna stå där, i gårdagens kläder, utan smink ochhåret i en hög bulle på huvet. Jag track på röd lur och gick fram till henne. Jag tog hennes ansikte i händerna och såg henne djupt i ögonen.
- Ne du är verkligen inte något hora. Vi båda var fulla, vi visste inte vad vi gjorde. Och du är verkligen ingen hora, okej? Hon blev bara lite arg. sa jag och log mjukt mot hennes ledsna ansikte. Hon nickade och kramade om mig.
- Tack Niall, hon har tur som har dig. Sa hon innan hon kysste min kind och gick mot dörren. Jag måste hinna hem och byta om innan jag ska åka till flygplatsen. Vi ses på fredag nästa vecka.  Jag nickade och låste efter henne. Jag hoppade snabbt in i duschen .

I duschen fick jag mig en riktig tankeställare. Tänk om jag och Elin inte var menade? Om vi inte var det kanske jag inte skulle ha känt nått när Rihanna kysste min kind, jag kanske inte skulle ha legat med henne? Ärch, från och med ny är Linn den ända tjejen i mitt liv. Japp! Då är det bestämt, jag ska vara singel tills jag är gift, haha.

Jag steg ut ur hissen och tog på mig boxers och mjukisbyxor. Mitt hår var torrt och jag synade mig själv i spegeln. Jag funderade på att skaffa ännu en tattuering, men vad? Hmm.. Jag kollade på de jag redan hade.Min första var en där det stog Ronnie R.I.P på. Det var massa saker i tattueringen och betydde mycket för mig, just för att jag gjort den såfort jag blev myndig, den representerade min farbror Ronnies död, han var den ända som var där när min pappa dött, sedan dog Ronnie och jag vart helt ensam. Jag hade gjort den på vänstra överarmen, på andra armen hade jag en bild av Linn som låg på rosor. Under bilden stog det Bonnie and Clyde. Två andra som jag hade var på armarna de också, men på ''smal'' armen. Ena var på högra armen och var ett stort D, som stog för min kärlek för sagornas vackra varelser, Drakar. På andra sidan fanns siffran tolv, som representerade året mitt liv fick en ny vändning, en bättre vändning. Min mamma dog. Därefter min fjärde tattuering, på vristen. Det var en grav som öppnade sig och en gravsten där det stog min mors namn, Kim. Under stog det Rot In Pieces, ruttna i bitar.

Folk kanske trott jag älskade in mamma, det gör jag inte. När jag var liten bodde vi e en husvagn, min mamma söp helatiden upp pengarna min pappa slet för, och hon låg med nästan alla i ''kvarteret''. När min pappa dog var jag 4 år, då rasade hela min värld samman. Min mamma, som redan var en alkolist av högsta grad blev ännu värre. Jag bodde hos min farbror Ronnie och hans familj. Dom blev som min tiktiga familj. När jag var 9 år dog han, min värld som jag byggt upp sakta men säkert rasade som luft åker ur en ballong, väldigt snabbt.

Då blev jag tvungen att flytta tillbaka till min mor, villket som fick döden att låta frestande. Hon drack och slog mig, inte så farligt bara drog mitt hår , öron och örfilade mig och sånt, men det gjorde ont i hjärtat att min egna mamma faktiskt slog mig. När hon dött när jag var tolv år släppte jag all spänning och blev adopterad av ett snällt gammalt par som hjälpte mig. På fyra år fick jag uppleva en hel livstids glädje.

Dom har stöttat mig från och med att jag sökte till x-factor fram till förra året, då dom båda dog i en flygcrash. De hade varit mina föräldrar i en sån lång tid ,men alla måste dö någongång. Jag saknar dom, men jag vet att dom finns där uppe, och ser på mig, vakar över varje steg jag gör.

Jag tog upp mobilen och smsade Harry igen. '' Kan du ha Linn i några dagar till? Behöver tid för mig själv.'' skrev jag och skickade. jag hade som tur ledigt från jobb i 4 dagar innan albumet skulle släppas så jag kunde bara slappa, och fluta dricka, jag vill inte bli som mamma. I vanliga fall skulle jag dricka varje kväll, men nu ska jag försöka, för Linn. Jag vet hur mycket det sårar att jag dricker, och för mig. Jag fick snabbt svar från harry. '' Visst, by the way, Liam, Zayn och Lou kommer på söndag nästa vecka. Linn hälsar''

jag log och skrev ett nytt. '' Tack hazza, dig kan man allt lita på. Det var länge sen jag träffade grabbarna, ska bli kul. Hälsa tillbaka.''

Jag gick sedan och la mig, det hade varit en lång dag.


Lyssnar på Save you tonight med One Direction, jag älskar den låten O.O random facts (:

massa kommentarer! Den börjar dra sig åt slutet, 3 st kvar :(

Chapter 19 ( varning för starka ord )

Efter några timmar var vi helt klara med låten. Vi pröade att sjunga den en gång och de stora vuxna gillade låten. Ytterligare en timme senare hade vi gjort klart musiken. Klockan var två - vilket betydde att jag var tvungen att gå.

- hejdå! Sa jag och reste mg.
- Vart ska du? Niall du kan inte gå än, ni måste göra en demo. påminde Mike.
- Men Linn.. började jag.
- Skicka någon! Du måste göra detta. Sa han strängt . Jag suckade och tog upp mobilen för att smsa Harry.
''Yo Hazzaa.. kan du hämta upp Linn från skolan? Jag kan inte lämna studion än. Ta med henne på glass, snälla för jag lovade imorse att hon skulle få glass. Jag älskar dig om du gör detta! Nialler ''

- Nöjd? sa jag och muttrade surt. Jag fick ställa in glassen! Sa jag desperat. Dre skrattade bara åt mig och jag blängde på honom.
- Alltid är det glassen. Sa han ironiskt. Jag lipade och följde med Rihanna in i båset . Hon började sjunga sin part och jag började direkt när det var min turChorus - Rihanna]
just gonna stand there and watch me burn
that’s alright because i like the way it hurts
just gonna stand there and hear me cry
that’s alright because i love the way you lie
i love the way you lie

[Niall - Verse 1]
i can’t tell you what it really is
i can only tell you what it feels like
and right now it’s a steel knife in my windpipe
i can’t breathe but i still fight while i can fight
as long as the wrong feels right it’s like i’m in flight
high off my love drunk from my hate
it’s like i’m huffin’ paint and i love it the more i suffer, i suffocate
and right before i’m about to drown, she resuscitates me, she fuckin’ hates me
and i love it, wait, where you goin’?
i’m leavin’ you, no you ain’t come back
we’re runnin’ right back, here we go again
so insane, cause when it’s goin’ good its goin’ great
i’m superman with the wind in his back, she’s Lois Lane
but when its bad its awful, i feel so ashamed i snap
whose that dude? i don’t even know his name
i laid hands on her
i never stoop so low again
i guess i don’t know my own strength

[Chorus - Rihanna]
just gonna stand there and watch me burn
that’s alright because i like the way it hurts
just gonna stand there and hear me cry
that’s alright because i love the way you lie
i love the way you lie

[Niall - Verse 2]
you ever love somebody so much you can barely breathe
when you with em you meet and neither one of you even know what hit em
got that warm fuzzy feeling
yeah them chills used to get em
now you’re getting fuckin’ sick of lookin’ at em
you swore you’d never hit em, never do nothin’ to hurt em
now you’re in each other’s face spewin’ venom in your words when you spit em
you push pull each other’s hair
scratch claw hit em throw em down pin em
so lost in the moments when you’re in em
it’s the rage that’s the culprit, controls ya both,
so they say it’s best to go your seperate ways
guess that they don’t know ya
cause today that was yesterday
yesterday is over, it’s a different day
sound like broken records playin’ over
but you promised her next time you’ll show restraint
you don’t get another chance
life is no nintendo game, but you lied again,
now you get to watch her leave out the window
guess that’s why they call it window pain

[Chorus - Rihanna]
just gonna stand there and watch me burn
that’s alright because i like the way it hurts
just gonna stand there and hear me cry
that’s alright because i love the way you lie
i love the way you lie

[Eminem - Verse 3]
now i know we said things, did things, that we didn’t mean
and we fall back into the same patterns, same routine
but your temper’s just as bad as mine is, you’re the same as me
when it comes to love you’re just as blinded
baby please come back, it wasn’t you, baby it was me
maybe our relationship isn’t as crazy as it seems
maybe that’s what happens when a tornado meets a volcano
all i know is i love you too much to walk away though
come inside, pick up the bags off the sidewalk
don’t you hear sincerity in my voice when i talk?
told you this is my fault, look me in the eyeball
next time i’m pissed ill aim my fist at the drywall
next time there won’t be no next time
i apologize even though i know its lies
i’m tired of the games i just want her back
i know i’m a liar if she ever tries to fuckin’ leave again
i’ma tie her to the bed and set this house on fire

[Chorus - Rihanna]
just gonna stand there and watch me burn
that’s alright because i like the way it hurts
just gonna stand there and hear me cry
that’s alright because i love the way you lie
i love the way you lie

i love the way you lie

Jag tog av mina hörlurrar och kramade om Rihanna innan vi gick ut för att lyssna på låten. Det blev faktiskt rätt bra och vi kom överens om att bara skriva en låt just nu.

- Hejdå, jag drar nu! Ropade jag ut i studion. De flesta nIckade medsans de andra
- vänta ropade Rihanna och kom springande efter mig. Jag väntade in henne med ett leende.
- Våra managers sa att vi nog borde spendera lite tid tillsammans duvet , get to know each other.sa hon glatt.
- visst du kan följa med hem till mig. Sa jag glatt . Hon nickade och av ren vana la jag armen runt hennes axel . Hon såg konstigt på mig och jag tog direkt bort den och log nervöst.
- Förlåt, gammal vana.jag brukar alltid göra så på min tjej. Förklarade jag. Hon skrattade och nickade bara. Jag tog snabbt upp mobilen och mestadels Harry. Det var verkligen synd att jag inte hade samma kontakt med de andra killarna längre.

''tack för att du tog Linn."

Jag fick snabbt ett svar.

''Visst , men hon sover hos mig.''

Jag log, nog kunde man lita på Harry alltid.
Vi hoppade in i min bil och körde hem till mig. Oturligt nog fångade några papps oss på bild och dom skulle nog sprida massvis med rykten om att jag var otrogen och sån skit, men det skulle reda ut sig nästa vecka.
- Vad fint! berömde Rihanna när vi kom upp till lägenheten. Och rent. Konstaterade hon förvånat.
- Haha tack. Sa jag och skrattade samtidigt som jag tog av mig jackan. Varför så förvånad? frågade jag sedan och gick efter henne in i vardagsrummet.
- Du är kille, du har en 7 åring, det brukar vara stökig vid kille. sa hon och skrattade löst innan hon slängde sig i soffan. Jag suckade och log.
- Så jaha.. vart ska jag sitta? frågade jag med armarna ikors.
- På golvet. sa hon fejkbitchigt.
- Nja.. jag tror nog jag tar soffan. Sa jag innan jag satte mig på hennes mage.
- Min mage! stönade hon . Jag skrattade och reste mig upp.

Hon drog upp benen och jag satte mig på soffan för att hon skulle lägga benen över mina.
- Har du nån dricka? Typ alcohol? frågade hon plötsligt. Jag nickade, varför inte? Linn var ju ändå hos harry.
- ehm, ja jag har vodka coh wishey. Alltså om du klarar smaken. Sa jag flörtigt. Hon skrattade och nickade.
- ja gärna! Hämta redbull om du har det också! Sa hon när jag rest mig. jag nickade och gick mot köket.

Jag öppnade skåpet som jag hade allt barnförbjudet i, alltså några cigarettpaket jag bara rökte av när jag var full, redbull och spriten. Jag tog 4 redbull, en stor absolut vodka, ett paket cigaretter och två glas. Jag gick in med allt till vardagsrummet och gick sen för att hämta en tändare.
- Jag röker bara när jag är full. förklarade jag när hon kollade tveksamt på cigaretterna.

Vi hällde upp varsitt glas, blandat med både vodka och redbull innan vi räknade till 3 och svepte ner dom samtidigt.
- Ahh! hon och rynkade ihop ansiktet för att försvaga smaken. jag skrattade och hällde upp mer till oss.
- Botten upp. skrattade jag innan vi drack ännu ett glas, och ett till, och ett till.

- har du en flickvän? frågade hon plötsligt och gurklade med rösten.
- Japp. Men hon är inte här. Sa jag förvånat, som om det just gått upp för mig att vi var ensamma. Jag trodde hon var här. Sa jag med öppen mun.
- Nej. sa hon med stora ögon.

Plötsligt lutade hon sig fram´åt och kysste mig. Jag var för full för att göra någo annat än att besvara kyssen - så jag gjorde det, besvarade kyssen.
Jag puttade löst ner henne i soffan och la mig över henne, fortfarande kyssnades. Hennes händer smög sig upp till gragen i skjortan och knäppte upp knapp för knapp. Jag Själv drog av hennes pösiga grå tröja och smekte hennes mage. Hon rös under min berörning. Hon knäppte snabbt upp mitt skärp ochjag drog av hennes kjol . hon tog tag i kjolen och byxorna och drog ner dom samtidigt. Jag drog ut tofsen hon hade i håret och ruffsade lätt till hennes hår.
- Du är vacker. mummlade jag innan jag kysste henne igen. Jag börde upp henne och gick in till sovrummet samtidigt som jag knäppte upp hennes BH. När den var av kastade jag bort den och som på film, hamnade den över en lampskärm. Hon kysste min hals och masserade min hårbotten säga vad man vill men hon kunde sin sak.

Vi slet av oss de sista kläderna och hoppade under täcket . Hon tog tag i mitt skaft och jag stönade njutningsfullt när hon tog hela mig i munnen. Jag tog tag i hennes bakhuvud och hjälpte henne. Den runta kalla metallbollen, aka tung piercingen, gjorde det hela mycket skönare.
Hon ökade takten när hon kände hur nåra jag var.
- J..jag kommer snart.. stammade jag och höll fast henne medans jag sprutade henne i halsen. Hon svalde konstigt nog hela satsen, vilket var mycket eftersom jag inte haft en tjej på 4 månader.
- Min tur. Sa jag flörtigt när hon såg upp på mig med stora, blänkande ögon. Hon log stort och la sig i sängen.

Efter att hon kommit, efter en behandling av både tunga och fingrar, tog jag fram en kondom ur nattduksbordet. Jag gav henne don och hon trädde snabbt på den innan hon hjälpe mig att styra mot henne.

Elins POV

Jag visste att Niall hade jobbat länge idag och jag visste också att någon Harry hade Linn så jag hade köpt kinamat påvägen hem till honom och hyrt en film och köpt massa godis, för jag ville verkligen överraska honom. Göra något roligt, som inte inkluderade hans favorit sysslor - ha sex eller dricka. Jag visste att han gillade att ha sex och dricka alcohol och bara släppa loss, men jag visste också att han visste attjag både ville behålla min oskuld tills jag var gift, en sak jag önskar jag en dag kommer att bli med Niall, och att jag aldrig vill dricka alcohol. Och jag älskade honom ännu mer för att han respekterade det, han hade inte druckit en ända gång sedan vi börjat dejta på allvar, och han hade inte pressat mig, bara smekt mig över magen och benen, inte ens i närheten av någon sexuell berörning. Det gjorde ont i mig att veta att han ville ha mer, men jag ville inte svika mig själv.

Men nu är jag här, utanför hans dörr och skulle just plinga på när jag hörde konstiga läten. Var det,stön? Jag spärrade upp ögonen och provade att trycka på handtaget - öppet. Försiktigt öppnade jag dörren och gick in till vardagsrummet. Jag spärrade upp ögonen när jag såg 4 öppna redbullburkar, en helt tom vodkaflaska och ..kläder. Jag studerade och såg att det var en tygkjol, en grå tröja, nialls favorit skjorta , hans jeans och en svart BH på vägen till hans rum, inte kan han ..

Jag fick svar när jag än en gång hörde de fruktansvära lätena. Med tårar i ögonen gick jag fram till sovrummet, dörren stog på glänt och visade en perfekt vinkel för att se vad som hände där inne. Niall, min Niall, min underbara Niall's söta rumpa guppade över Rihanna, som stönade ut MIN pojkväns namn. Jag slog upp dörren och såg ursinnigt på Niall som såg på mig med röda ögon. Jag visste direkt att han var full.
- Bara så du vet.. sa jag hest, med gråten i halsen, är det så slut! Skrek jag innan jag stormade ut. En del av mig hoppades på att han skulle följa efter mig, men en annan ville bara glömma honom. Det som gjorde mest on var ju också att stönen fortsatte..

NIALL VAD FAN >;O Time to kill a hottie :( nej men fyskäms! Vad tror ni kommer hända?

MASSA KOMMENTARER NU!

chapter 18

Jag öppnade dörren till bilen och gick iväg med min arm runt Elins axlar. Vi hade precis parkerat på Linn's skola och skulle hämta henne.

- Vänta här utanför, jag kommer snart. Sa jag till Elin och kysste hennes kind innan jag öppnade den kolosala porten. Det var tomt i korridoren , än så länge. Jag gick fram till Linn's klassrum och lutade mig mot skåpen mittimot dörren.
Efter 5 minuter öppnades dörren och de små barnen kom utspringande. Linn kom sist med ett stort leende. Hon tog min hand och sprang ut.

- FRIHET! skrek hon ut såfort vi kommit ut. Jag skrattade och bärde upp henne.
- Kom Linn. Jag vill att du träffar någon. Sa jag och tog med henne till en nervös Elin. Elin viste hur mycket Linn betydde för mig, och hur stor roll Linns åsikt spelade i mitt liv.
- Elin det här är Linn. Sa jag och Linn med handen.  Linn det här är elin.. min flickvän. sa jag nervöst. Tänk om Linn kommer hata mig för att ha gått vidare från Isa. Egentligen har jag inte det, men var på godväh, pyttesteg, men påväg.
- Hej. Sa Linn glatt och jag pustade ut. Som den oblyga lilla tjej Linn var kramade hon om Elin som satt på huk. Under kramen såg Elin förvånat på mig. Jag log bara stort.

Under hela dagen släppte inte Linn Elin. Dom var som fastklistrade, pratade om massa saker och viskade och skrattade, vilket blev väldigt irriterande efter ett tag. När jag fått ett utbrott skrattade dom bara och fortsatte att viska.
Jag muttrade något surt och körde in i vårt garage.

Linn hade somnat för någon halvtimme sen så jag bärde upp henne och gick ini lägenheten. Jag sparkade av mig skorna och gick in i Linns rum. Jag bäddade ner henne, efter att ha tagit av henne jeansen och tröjan och satt på henne ett nattlinne.

Sen gick jag ut till Elin som satt i soffan. Jag satte mig brevid henne och la ena armen runt henne. Hon lutade sig mot mig och jag sattepå TV:n. Oturligt nog kom vi direkt till ett nyhetsprogram. Jag skulle just byta när Elin tog kontrollen från ig och  gömde den under tröjan.

- Kan vi byta? frågade jag trött, när dom visade en bild på mig.
- Jag vill veta vad dom säger om min pojkvän. sa hon envist. Jag suckade men lät det vara.

''Inte nog med att Niall Horan just släppt en singel som snabbt klättrade upp som listetta, nu har han även släppt en ny singel - en rapplåt! Det trodde man inte, att den irländska killen kunde rappa! Nu tycker man ju att han borde ha haft fler solos i det förra bandet, One Direction.

Men det är inte allt som hänt i Nialls värld. På senaste tiden har han synts med en tjej, vid namn Elin Smith. Förra månaden twittrade niall att han var ''Så singel en man kan bli'', men bara tre timmar senare läktes det ut bilder på honom och denna Elin, kyssandes i regnet. Även om han kanske ljög måste man säga att han är romantisk. Idag sågs Paret äta lunch påChina river och hade det mysigt. Dom skrattade och Niall snodde några kyssar från sin vackra dejt. och i eftermiddags har vi också källor som säger att både Niall och Elin hämtade Linn, Nialls dotter, från skolan. Alla vet ju hur mycket Lilla Linn betyder för Niall så detta var ju ett väldigt stort steg. Vad ska vi tro, är det Nelin eller är dom bara friends with benefits? Twittra oss på www.twitter.com/L!News , jag är Libby Lamn och detta är Niall Horans nya singel, Beautiful.

http://www.youtube.com/embed/78S3AtNi8FY

Beautiful började spelas och jag sjöng tyst med i Elins öra. Hennes andetag blev tunga och hon somnade. Jag log ner mot den sovande ängels i min famn. jag kunde inte förmå mig att väcka henne så jag bärde upp henne och la ner henne i min säng. Jag la täcket över henne och tog av hennes jacka. Men täcket över henne lirkade jag försiktigt av hennes klänning och vek den för attt lägga på en stol. Jag gick ut till köket och ringde Mike.

- Hej niall. Sa han glatt.
- hej Mikey, sa jag överdrivet glad, jag visste att han hatade att man kallade honom Mikey. Han muttrade något ohörbart .
- Så, någon speciell andledning till att du ringer mig klockan 11 på kvällen? frågade han intresserat.
- Ja, juste! Varför berättade du inte att du släppt Beautiful? frågade jag ledset.
- Dre gjorde ju det! Men du måste ha varit för upptagen med att snacka med Elin. sa han och skrockade lågt. By the way, kom till studion vid elva tiden imorgon. Jagsvarade med ett enkelt ja och kvävde en gäspning. Jag la på och gick till sovrummet. Jag klädde av mig och tog på mig ett par rutiga pyjamasbyxor. Jag sträckte på mig och kopplade in laddaren i mobilen och la den på nattuksbordet. Jag la mig under täcket och släckte lampan. När jag lagt mig tillrätta tog jag mobilen och klickade upp twitter.

'' My new single is out on iTunes and in the stores now! Buy it! If you guys make this one number one to, I'll work on my new album day n night and release it even faster! Love you, #ShadyFamily ''

Jag gick iväg mot toaletten efter efter att ha tersett, fortfarande med mobilen. Jag satte mig och ja.. gorde nummer två.

Jag klickade ännu en gång upp twitter.

'' Sitting on the toilet..''
Jag tweetade det pinsamma meddelandet och skrev ett nytt.
"i also Sanna thank all My fans.without you i Would never have make it. I love u all My xray Shadys."

När jag var klar torkade jag mig och tvättade händerna. Jag gick tillbaka till sängen och la mig brevid Elin, efter att ha lagt mobilen i laddaren. Jag la mig bakom henne med en arm runt hennes midja och hennes huvud på min arm, som kudde. Jag drog henne närmare och somnade äntligen.

jag vaknade nästa dag av att någon kysste mig. Jag öppnade ögonen och såg Elin le mot mig.
- Hey vackraste. Mummlade jag och blundade igen. jag kramade om henne och slappnade av, utan att släppa henne.
- Släpp mig. sa hon och skrattade.
- Aldrig. Viskade jag och höll henne hårdare.
- Men vi måste vakna nu. Protesterade hon och försökte komma ut ur mitt grepp.
- Nej. stönade jag. hon slutade försöka en stund och jag kände hennes käkar spännas när hon log.

Hon la sig över mig, men ett ben på varje sida om mig och kysste min bara bröstkorg. Jag rös och hon log ännu större. Kon kysste sin väg upp för brösten, nyckelbenen, halsen, nacken, bakom öronen och kinden. När hon kom till munnen släppte jag henne och skulle just lägga armarna på hennes lår när hon snabbt smög undan. Jag slog upp ögonen och såg ledset på henne.
- Tack för dissen. Muttrade jag och reste mig upp. Jag hoppade snabbt in i duschen och tvättade både kropp och hår. När jag kom ut rakade jag mig för att sedan gå in och ta på mig nya kallsonger. Jag bytte snabbt om till ett par svarta jeans , ett vitt linne och jeans skjorta. Jag tog en skin jacka över och mina nya röda Supras. jag tog också strumpor såklart.
- Jag går och väcker Linn. meddelade jag. Elin nickade och fortsatte att sminka sig. Lyckligtvis hade hohon lämnat några saker här förra veckan, då hon sov över.

Jag gick upp för den lilla trappan i vardagsrummet, som bestog av tre trappsteg, och mot Linns rum. När jag kom dit sobv hon fortfarande, och skolan började om en timme.
- linn gumman, vakna. Sa jag och ruskade löst till henne. Hon öppnade trött ögonen och skakade på huvet.
- Jo, det är bara idag! Imorgon har du din första helg! Då kan du och jag åka till Harry. mutade jag. Hon öppnade ögonen.
- Elin också? frågade hon misstänksamt.
- Vill du det? frågade jag förvånat. Hon nickade bara snabbt.
- Visst om Elin kan, så kan hon få följa md. Sa jag mjukt och hjälpte henne upp. Hon skuttade in i hennes Walk in closet , som för övrigt var alldeles för stor för en 7åring.

Hon kom ut 10 minuter senare, efter att jag bäddat hennes säng och plockat undan lite leksaker, med ett par rosa jeans och en svart t-shirt med tryck. Hon hade sina gula converse och log stort när jag kammade igenom hennes hår och gjorde en fläta.
- Tack pappa. sa hon och log stort. Hennes tand hade börjat växa så det var liksom ett halvt hål.
- Varsegod. Kom så äter vi frukost. Sa jag och gick före henne till köket. Hon satte sig vid bordet och jag tog fram en kanelbulle och ett glas mjölk. Jag gav henne det och gick till rummet för att se hur det gick med Elin.

När jag kom fram hade hon på sig :- Hey sexy. Mummlade jag hest i hennes öra och slingrade armarna runt hennes midja. Jag kännde hur hon rös under min berörning och log belåtet.
- Ska du vara i studion idag? frågade jag när hon vände sig om och la armarna runt mina axlar. Hon nickade mot mina läppar.
- Japp. Duetten med Dan blev klar igår så jag ska börja på en ny skiva nu. Sa hon och log stort. Jag log mot henne.
- Kom så äter vi frukost. jag måste lämna Linn på skolan. Sa jag och kysste henne snabbt innan jag försvann in i köket. Jag hörde hur hon stönade frustrerad bakom mig. Jag skrockade elakt, nu vet hon hur det kännt.

Efter frukosten skjutsade jag Linn till skolan och sedan körde vi vidare mot studion. Det ringde i min mobil när vi var halvvägs.
- Kan du svara, babe? frågade jag Elin. Hon nickade och tog upp mobilen. hon track på grön lur och högtalare.
-Elin i Nialls mobil Niall kör just nu med du är på högtalare. Sa hon glatt.
- Så du är Elin! Sa en välkänd röst - Dre.
- Hey Dre. ropade jag. Elins ögon blev stora som bowlingklot. haha Elin . Skrattade jag.
Hon kom snabbt tillbaka ner till världen.
-Så DreDre, sa jag , något på gång? frågade jag nyfiket.
- Jo, Rihanna's managers ringde igår och föreslog ett sammarbete. Ni två ska göra två låtar tillsammans och du ska få framträda på AMA's nästa vecka, med en av låtarna och en av dina egna. Sa han och några i bakgrunden tjoade till. Måste vara Mike och Noel. Mina ögon var nära på att ploppa ut. RIHANNA?!
- Om du driver med mig kommer jag döda dig! varnade jag. Han skrattade och suckade.
- Vem fan skulle skämta om Rihanna? frågade han trotsigt. Jag pep till och jag hörde hur killarna skrattade genom luren - tillochmed Elin skrattade.
- Vi får snacka när jag kommer fram. sa jag snabbt.
- Okey, bye buddy. Sa han och jag hörde hur han log.
- HEJDÅ ELIINN! ropade Noel och Mikey med pipiga röster. jag suckade medans Elin och dom andra skrattade igen. Jag tog mobilen och la på snabbt.
- Haha. sa jag ironiskt med en grimas när Elin fortfarande skrattade.

När vi kom fram parkerade jag på baksidan, för att undvika papparazzies, och öppnade dörren åt Elin. Hon log änglalikt och jag kysste henne snabbt. Jag låste dörren och som valigt tog jag armen runt hennes axlar och gick in. När vi kom upp till hennes våning kysste jag henne hårt och lirkade in min tunga i hennes mun, som hon tog emot med glädje.
En kyss blev snabbt till hångel och jag pressade henne mot väggen. Jag pressade sen mig själv mot hennes kropp. Hannes fingrar drogs löst i mitt hår och jag stönade tyst.

- Kan ni inte göra det där någon annansans?! frågade en röst bryskt. Jag avslutade den för underbara kyssen och vände mig om för att se en lugn Dan, eller hans kroppspråk var lugnt. Hans röst och ögon visade bara ett ord - förbannad.
- Jag kan inte hålla händer eller läppar borta från min underbart flickvän. Sa jag ledset. Hennes läppar smakar så gott. Sa jag och kysste henne igen, framför Dan. Jag visste att jag gjorde fel som plågade honom, men jag var tvungen, jag vill inte att Dan ska tro att han kan få min brud. Jag avslutade ännu en gång kyssen och tog ett steg tillbaka.
- Men jag får inte komma försent. Hejdå babe. Sa jag och försvann in i hissen igen.

Jag track på högsta våningen och fixade snabbt till håret i spegeln. Jag försökte få bort lite rosa läppstift från mungipan med det gick inte. Jag får hoppad på att dom inte ser något, bara hoppas.
När jag kom fram till min studio öppnade jag försiktigt dörrren och såg att det satt fler människor därinne. Noel,Dre och Mike var såklart också där men det fanns också fler, därav Rihanna. Hon satt brevid mellan två killar med kostym och en kvinna satt i en annan soffa med massa papper, och så fanns det andra som jag inte orkade studera. Jag gick fram till Dre, fortfarande med att försöka få bort läppstiftet.
- Tja Dre. Sa jag och kramade manligt om honom, ni vet ett handslag,halvkram och klapp på ryggen.
- Här ta papper istället. Sa han och skrockade lågt när han såg mitt ansikte. han gav mig en våtservett och jag torkade snabbt runt munnen. Jag kramade om Mike och Noel. Alla som satt i soffgruppen reste sig upp och jag skakade artigt hand med dom.

- Jag heter Eltonoch är en av Rihanna's managers. Sa ena mannen med kostym.
- Niall. Sa jag och log.
- Och jag är bob, Rihannas andra manager.
- Niall. Sa jag ännu en gång. Jag fick skaka hand med massa innan jag kom fram till Rihanna.
-Hej! Sa hon glatt och kramade om mig. jag kramade förvånat tillbaka. Jag är ett stort fan av din musik. Sa hon sedan med ett stort leende.
- Jag kan bara säga samma sak. Sa jag och skrattade.

Medans alla de riktigt vuxna , eftersom jag var 23 och Rihanna 24 så var vi vuxna men inte lika gammla som de andra, pratade lite om olika saker , satt jag och Rihanna i soffan och snackade lite om vad låtarna kunde handla om.
- Typ kärlek? Hat? Föreslog hon och trummade med pennan i blocket on fått.
- Eller så skriver vi bara något och visar varandra sen? föreslog jag. Hon nickade glatt och tog upp blocket för att skriva. Jag gjorde sammasak och bara skrev ner känslor, förvandlade dom till ord.

RIHANNAA ♥ Någon som kan gissa låten (;
Jävligt långt kapitel >;D Förtsjänar massa kommentarer eller hur (;

KOMMENTERA!

Chapter 17

Efter lunchen satte vi oss i en taxi och åkte tillbaka till studion. Vi klev ut och jag betalade chaffören. Jag la armen runt hennes axel ´när vi gick in. jag var väl medveten om blickarna jag fick av Dan när vi kom in i hennes studio, med min arm runt henne , och bara för att göra honom ännu mer avundsjuk, kysste jag henne.
- jag kramade henne och såg överlägset på Dan som kokade av ilska.

- Vi ses babe. Sa jag och kysste henne igen. Hon nickade och jag gick mot minstudio. När jag kom in skrattade Dre åt mig.
- Hur var lunchdejten? Och du har lite läppstift på läpparna. Sahan och skrattade. Snabbt som attan tog jag baksidan av handen och torkade bort det rosa läppstiftet.
- Bara för att du är singel. muttrade jag surt.
-Grabben jag har en fru. Skrockade han och suckade lågt, på skoj.
- Juste, jag glömde. Hur är det med henne? Jag har hört att 50 år en ganska jobbig fras för kvinnor. retades jag. Hans flin suddades ut och han bitchblickade mig. Jag skrattade och gick fram till sånghäftet.
- Jag funderar på att släppa en ny singel, vad tycker du? När jag rappar. Sa jag och bläddrade igenom mina låtar.
- Visst, bara den är bra så. Det är skillnad på albumlåtar och Singel låtar vettu. påminde Dre. Jag nickade och bläddrade fram en låt.
- vad sägs om denna? frågade jag.
- Är du säker? Kommer det bli bra? frågade han osäkert. jag nickade snabbt.
- Jag har redan alla beats och allt är klart, behöver bara spela in. Kan du förresten hjälpa lite? frågade jag. han nickade och vi gick in i studion.

Han började sjunga/rappa lite i början sedan gick han ut. Jag tog ett andetag och lät känslorna komma ut. Jag började röra händerna i takt till musiken i öronen och slöt ögonen. Allt flöt på och snart var vi färdiga med låten.

- Får vi lyssna? frågade jag och Dre nickade. Noel satte på låten och jag lutade mit tillbaka i fotöljen och lyssnade.

 Lately I've been hard to reach, I've been too long on my own
Everybody has a private world where they can be alone
Are you calling me? Are you trying to get through
Are you reaching out for me, like I'm reaching out for you?

I'm just so fuckin' depressed, I just can seem to get out this slump
If I could just get over this hump
But I need something to pull me out this dump,
I took my bruises, took my lumps
Fell down and I got right back up
But I need that spark to get psyched back up
In order for me to pick the mic back up
I don't know how or why or when I ended up in this position I'm in
I'm starting to feel decent again
So I decided just to pick this pen
Up and try to make an attempt to vent
But I just can't admit
Or come to grips with the fact that I may be done with rap
I need a new outlet, I know some shit's so hard to swallow
And I just can't sit back and wallow
In my own sorrow
But I know one fact I'll be one tough act to follow
One tough act to follow
I'll be one tough act to follow
Here today, gone tomorrow
But you'd have to walk a thousand miles

In my shoes, just to see
What it's like, to be me
I'll be you, let's trade shoes
Just to see what it'd be like to
Feel your pain, you feel mine
Go inside each other's minds
Just to see what we find
Look at shit through each other's eyes
But don't let 'em say you ain't beautiful, oh
They can all get fucked.
Just stay true to you
So don't let 'em say you ain't beautiful
Oh, they can all get fucked.
Just stay true to you

I think I'm starting to lose my sense of humor
Everything is so tense and gloom
I almost feel like I gotta check the temperature in the room
Just as soon as I walk in
It's like all eyes on me
So I try to avoid any eye contact
'cause if I do that then it opens a door for conversation
Like I want that... I'm not looking for extra attention
I just want to be just like you
Blend in with the rest of the room
Maybe just point me to the closest restroom
I don't need no fucking man servant
Trying to follow me around and wipe my ass
Laugh at every single joke I crack
And half of them ain't even funny like
"Ha!, Niall you're so funny man, you should be a comedian, god damn"
Unfortunately I am, but I just hide behind the tears of a clown
So why don't you all sit down?
Listen to the tale I'm about to tell
Hell, we don't gotta trade our shoes
And you ain't gotta walk no thousand miles

In my shoes, just to see
What it's like, to be me
I'll be you, let's trade shoes
Just to see what it'd be like to
Feel your pain, you feel mine
Go inside each other's minds
Just to see what we find
Look at shit through each other's eyes
But don't let 'em say you ain't beautiful, oh
They can all get fucked.
Just stay true to you
So don't let 'em say you ain't beautiful
Oh, they can all get fucked.
Just stay true to you

But don't let 'em say you ain't beautiful
Oh They can all get fucked.
Just stay true to you so
Don't let 'em say you ain't beautiful
Oh They can all get fucked. Just stay true to you so

Nobody asked for life to deal us
With these bullshit hands we're dealt
We have to take these cards ourselves
And flip them, don't expect no help
Now I could have either just
Sat on my ass and pissed and moaned
Or take this situation in which I'm placed in
And get up and get my own
I was never the type of kid
To wait by the door and pack his bags
Who sat on the porch and hoped and prayed
For a dad to show up who never did
I just wanted to fit in
At every single place
Every school I went
I dreamed of being that cool kid
Even if it meant acting stupid


Aunt Edna always told me "Keep makin' that face it'll get stuck like that"
Meanwhile I'm just standin' there
Holdin' my tongue tryna talk like this
'Til I stuck my tongue on that frozen stop sign pole at 8 years old
I learned my lesson then cause I wasn't tryna impress my friends no more
But I already told you my whole life story
Not just based on my description
'cause where you see it from where you're sitting
Is probably 110% different
I guess we would have to walk a mile
In each other's shoes, at least
What size you wear? I wear tens
Let's see if you can fit your feet

In my shoes, just to see
What it's like, to be me
I'll be you, let's trade shoes
Just to see what it'd be like to
Feel your pain, you feel mine
Go inside each other's minds
Just to see what we find
Look at shit through each other's eyes
But don't let 'em say you ain't beautiful, oh
They can all get fucked.
Just stay true to you
So don't let 'em say you ain't beautiful
Oh, they can all get fucked.
Just stay true to you

Lately I've been hard to reach, I've been too long on my own
Everybody has a private world where they can be alone...
So are you calling me, are you trying to get through, oh?
Are you reaching out for me, I'm reaching out for you?
So oh oh

Yea... To my babies. Stay strong.
Daddy will be home soon
And to the rest of the world, god gave you the shoes
That fit you, so put 'em on and wear 'em
And be yourself, man, be proud of who you are
Even if it sounds corny,
Don't ever let no one tell you, you ain't beautiful

- Det låter bra. Nu ringer vi Mike och ser när vi kan släppa låten. Sa Dre stolt.
- okej, men ju måste jag hämta Elin, vi ska hämta upp linn och ha lite ensam tid alla tre. Sa jag och gick mot dörren men Dre stoppade mig.
- Du, Niall. Hon faller för dig. Frågan är bara om du kommer vara där för att fånga henne. Sa Dre, mjukt men ändå bestämt. Jag vände mig cg såg honom i ögonen.
- Jag kommer alltid fånga henne. Jag ska aldrig bara stå brevid och låta henne falla. Sa jag bara innan jag gick ut och till Elins studio - igen.
Måste sova! Vad tkr ni? Kommentera! ♥

Song - Beautiful - Eminem - lite ändrat av mig.

BTW!! Eftersom NIALL HORAN inte är 24 år så SPELAR EMINEM NIALL. Jag är ledsen, men det funkar mer så (;

nästa novell kommer BARA vara Niall , eller en annan om ni så bestämmer (:

Chapter 16

Nästa dag satt jag i studion och försökte skriva en ny låt.
- Behöver du hjälp? frågade dre. Jag skakade på huvet.
- nejtack. Vill järna skriva eget material. Sa jag och log. Han nickade .

Efter en timmes tystnad började han snacka igen.
- Så, vem är hon? frågade han och log. Jag såg förvånat på honom.
- Vem då? frågade jag osyldigt.
- Tjejen du kysste igår. Flinade jag. Jag stannade upp och stirrade på honom.
- V..vad? Har bilder läkt ut? stammade jag . han nickade och visade mig datorskärmen. jag stirrade på bilderna, det var när vi stog utanför cafét och kysstes.Det var från L! news hemsida, och gissa vem som lagt upp dem? Jo vem annars än Libby? Jädra ahh! Jag stönade och lutade mig bak i soffan. Det ända bra var att man inte såg Elins ansikte.

Med en suck började jag klottra på pappret.

2 trailer park girls go round the outside
round the outside, round the outside

2 trailer park girls go round the outside
round the outside, round the outside

Guess whos back, back again
Shady back, tell a friend
Guess who's back, guess who's back,
guess who's back
Guess who's back
Guess who's back
Guess who's back
Guess who's back
Baack.


I've created a monster, cuz nobody wants to
see Niall no more they want Shady I'm chopped liver
well if you want Shady, this is what I'll give ya
a little bit of weed mixed with some hard liquor
some vodka that'll jumpstart my heart quicker then a
shock when I get shocked at the hospital by the Dr. when I'm not cooperating
when I'm rocking the table while he's operating
you waited this long now stop debating cuz I'm back,
I'm on the rag and ovulating
I know that you got a job Ms. Cheney but your husbands heart problem's complicating
So the FCC wont let me be or let me be me so let me see
they tried to shut me down on MTV but it feels so empty without me
So come on and dip, bum on your lips fuck that,
cum on your lips and some on your tits and get ready cuz this shit's about to get heavy
I just settled all my lawsuits Fuck you Libby

Now this looks like a job for me so everybody just follow me
cuz we need a little controversy,
cuz it feels so empty without me

I said Now this looks like a job for me so everybody just follow me
cuz we need a little controversy,
cuz it feels so empty without me

Little hellions kids feeling rebellious
embarrassed, their parents still listen to Elvis
they start feeling like prisoners, helpless,
'til someone comes along on a mission and yells "bitch"
A visionary, vision is scary, could start a revolution, pollutin the air waves a rebel
so let me just revel and bask, in the fact that I got everyone kissing my ass
and it's a disaster such a catastrophe for you to see so damn much of my ass you ask for me?
Well I'm back [batman sound : Da nan nan na na nan na nan na]
fix your bent antennae tune it in and then I'm gonna
enter in and up under your skin like a splinter
The center of attention back for the winter
I'm interesting, the best thing since wrestling
Infesting in your kids ears and nesting
Testing "Attention Please" feel the tension soon as someone mentions me
here's my 10 cents my 2 cents is free
A nuisance, who sent, you sent for me?

Now this looks like a job for me so everybody just follow me
cuz we need a little controversy,
cuz it feels so empty without me

I said Now this looks like a job for me so everybody just follow me
cuz we need a little controversy,
cuz it feels so empty without me

A tisk-it a task-it, I'll go tit for tat with anybody who's talking this and that shit.
Chris Kirkpatrick you can get your ass kicked
worse than them little Limp Bizkit bastards, and Moby
you can get stomped by Obie, you 36 year old bald headed fag blow me
You don't know me, you're too old let go its over, nobody listens to techno
Now lets go, just give me the signal I'll be there with a whole list full of new insults
I've been dope, suspenseful with a pencil ever since
Prince turned himself into a symbol
But sometimes the shit just seems, everybody only wants to discuss me
So this must mean I'm disgusting, but its just me I'm just obscene
Though I'm not the first king of controversy
I am the worst thing since Elvis Presley, to do Black Music so selfishly
and use it to get myself wealthy (Hey)
there's a concept that works
20 million other white rappers emerge
but no matter how many fish in the sea it'd be so empty without me

Now this looks like a job for me so everybody just follow me
cuz we need a little controversy,
cuz it feels so empty without me

I said Now this looks like a job for me so everybody just follow me
cuz we need a little controversy,
cuz it feels so empty without me

Hum dei dei la la Hum dei dei la la... la la la

Hum dei dei la la Hum dei dei la la... la la la

"Kids"

- haha, det var ju bra. sa jag och skrattade. Dre kollade upp från laptopen och såg på mig.
- vaddå? frågade han förvirrat.
- Den nya låten. By the way, vad tycker du om att ha typ ett sidoartistnamn? Typ Shady. Föreslog jag. Han nickade.
- Visst, får man höra låten. Frågade han.
- ska jag öra acapella? frågade jag. han nickade och jag började rappa.
- Du har verkligen talang, Shady. sa han och log. Jag log stort och sneglade på klockan. Elin skulle vara klar i studion om 3 minuter, vi skulle äta lunch.
- Kan jag ta lunch? Ska träffa Elin. sa jag snabbt innan jag tänkt ut orden.
-Elin? är det så tjejen heter? Visst, lets spread the love! Sa han och slog ut med armarna. Jag skrattade och gick ut. jag gick ner två våningar och knackade på hos Elins studio. En kille öppnade och såg konstigt på mig.
- Kan jag hjälpa? frågade han spydigt.
- Ehm, jag söker Elin Smith. Sa jag prövande.
- Hon är inte här. Sahan ännu mer spydigt och skulle just stänga dörren när jag hörde hennes röst.
- vem är der Dan? ropade hon. Han såg nervös ut i en sekund och fortsatte sen att stänga dörren men jag stängde upp den och gick in. Det var bara tre personer där inne. Nico, en annan studiokille, Elin och denna Dan.
- hej! sa hon glatt och kramade om mig. Jag är snart klar, vänta lite sa hon och gick in i studion. Hon började sjunga och mitt hjärta smälte. Hon lät som en Gudinna, hennes röst var så harmonisk.

När hon sjungit den lilla snutten kom hon ut till mif. Hon hade på sig :Jag log mot henne och tog hennes hand och kysste hennes kind innan vi gick ut. Killen, Dan, spände blicken i mig och om blickar kunde döda skulle jag vara död.

- Så vad är hela grejen med Dan? frågade jag och skrattade när vi gick  på trottoaren. Lyckligtvis hade intgen känt igen mig än, jag hade en en keps, luva ocg glasögon.
Han är kär i mig. Vi gör en duett och han har redan skickat tre kärleksbrev. Sa hon och skrattade.
- Då kan jag förstå alla dödliga blickar. Men jag klandrar honom inte . Viskade jag och stannade upp för att kyssa henne. vad vacker du är idag förresten. Sa jag och log innan jag tog hennes hans igen och började gå. Hon skrattade och rodnade lätt.
- Så vart ska vi äta då? frågade hon och såg upp på mig.
- China. Sa jag som ett barn på julafton och sprang i förväg, med hennes hand i min. Eftersom hon hade klackar på sig bärde jag upp henne över axeln och gick som valigt genom vimlet på gatan. Folk stirrade och jag log stort.
- Släpp ner mig! skrattade hon.
- Never! sa jag bara.
- never say never. skrattade hon och slog mig på ryggen. Helt plötsligt svängde jag in i en tom gränd och släppte ner henne. Jag track upp henne mot väggen och kysste henne hårt.
- Min dagliga dos av dina kyssar. mummlade jag mot hennes läppar.
- Just iss me. suckade hon och fångade upp mina läppar i ännu en kyss.

Efter några kyssargick vi ut från gränden och in i en Kina krog. vi tog ett bord och jag betalade för lunchbuffen. Jag beställde cola till oss och gick sedan till Elin.
- Varsegod min sköna. Sa jag på äkta brittisk dialekt.
- haha, tack herr. gentleman. Skrattade hon och sedan gick vi för att ta mat.
När vi satt på platsernaoch åt kom jag på en sak.
Du eftersom det börjar bli ganska seriöst mellan oss.. vad säger du om att träffa Linn? frågade jag. Hon blev så chockad att hon sadde mat i halsen. Hon hostade innan hon såg på mig med stora ögon.
- Allvarligt? Linn? Jag vet inte.. tänk om hon inte gillar mig.Sa hon nervöst.
- Hon kommer att gilla dig lika mycket som jag. Sa jag uppmanande.
- Okej då. Sa hon.

Ont i ryggen...

Men vad kommer Linn tycka om Elin? Vad kommer hända mellen Niall ocn Dan?
KOMMENTERA!

Song - Without me - Eminem - ändrar lite av mig.

Chapter 15

- Du vill rappa? frågade Mike konstigt 2 dagar senare. jag hade tagit ledigt igår för att vara med Linn, vi hade bytt ljus, blommar och klippt ogräs vid graven och sedan ätit en av Isas maträtter. Det hade varit trevligt.
- Japp, jag kanske kan pröva en låt bara? Jag skrev den iförrifår, skulle vara coolt om jag kunde rappa .
- Jag tycker han borde göra det. Sa Dr.Dre, min mentor. jag nickade instämande. Mike suckade.
- Okej, men om det inte funkar, så går du tillbaka för att sjunga! varnade Mike. jag nickade ooch gjorde en brohug med Dre innan jag gick in i båset. Noel, studio killen, satte på musiken vi gjort innan Mike kom jag jag började rappa.

- Det var bra. Okej, du får rappa. Sa Mike när jag och Dre plus Noel kollade hoppfullt på honom.
- Yeah! Utropade vi innan jag såg påklockan.
- Shit! Linn slutar om 5 minuter. jag måste dra. Sa jag innnan jag sprang ut. Jag hoppade in i bilen och körde mot Linns skola. När jag kom fram var det tomt på skolgården så jag låste bilen och gick in. Det ver en stor skola, för alla klasser från ettan till Nian. Några som redan slutat, som troligen gick i 8-9 stirrade på mig där jag gick i korridoren. Jag log snett mot dom och knackade på Linns dörr.
- Kom in. ropade någon inefrån ochjag öppnade. Linns lärare , Miss.Iris log mot mog.
- hejj Mr.Horan. Linn har gymnastik, hon slutar om en halvtimme. Sa honoch log mot mig. Jag nickade.
- Tack så mycket, vart är gymnastiksalen? frågade jag .
- Ärsch, fråga någon elev bara! sa hon och viftade vänligt med handen. Jag nickade och stängde dörren efter mig. jag gick fram till närmsta elev och petade på hennes axel. Hon stönade och vände sig om. Hennes ögon blev stora som golfbollar när hon såg mig och hennes mun formades till ett stort O.
- hej, vet du vart gymnastiksalen ligger? frågade jag vänligt och tog av mina solglasögon. När hon inte svarade viftade jag med handen framför hennes ansikte. Ingen reaktion.
jag suckade och tog en penna från fickan och skrev min autograf på hennes arm och på ett papper. Jag vände mig om och såg en annan tjej stå och snacka med en kille.
- Ursäkta, vet någon av er vart gymnastiksalen ligger? frågade jagigen. Tjejen nickade snabbt.
- jag kan visa dig, har ändå gympa nu. sa hon och drog med mig ut för skolan. Jag heter Cory förresten. Sa hon glatt.
- Hej, Cory jag är .. började jag men hon avbröt mig.
- Niall, jag vet, jag älskar din musik! Sa hon överdrivet glatt.
- Tack så mycket. Sa jag och log. Vill du ha en autograf eller något? frågade jag henne när vi stog utanför gympasalen.Hon nickade.
- Kan jag få en kram och bild också? frågade hon . jag nickade och kramade om henne samtidigt som en förbipaserande man tog ett kort på oss när jag kysste hennes kind och en med ena armen runt henne. Jag skrev ner min autograf på ett papper och hon tjöt högt.
- Tack såå mycket! Sa hon och sprang in. Jag log och väntade på Linn.

- hej, prinsessan! Sa jag och lyfte upp henne. hon skrattade och kramade om mig.
- Vettu pappa, en tjej därinne skröt om att du kysst henne kind. Sa hhon och skrattade.
- Vad sa du då? frågade jag samtidigt som vi gick mot bile.
- Att jag bodde med dig och att du var min pappa. Sa hon stolt. jag skrattade och kramade om hennes hand.
- Trodde dom på dig? frågade jag och knäppte fast hennes säkerhetsbälte.
- Ja, dom hade ju sett mig på den där roliga killens show förra veckan. Sa hon . Jagg log mot henne och körde därifrån.
- Kan vi göra något idag? frågade hon hoppfullt.
- Du kan ta med dina läxor till Harry och Louis. Sa jag och betonade ordet läxor. Hon suckade och såg på mig.
- Och vad ska du göra? frågade hon misstänktsamt.
- Jag ska på dejt. Sa jag och flinade. Med Elin. Sa jag och flinade större.
- jaha tack för dissen. Sa hon surt och satte händerna i sidorna.
- haha, du får ju Harry o Louis! retades jag. Hon skrattade och slog på Radion - där L! news Libby just börjat snacka oom mig igen.

'' Niall Horan! För en vecka sedan skulle man ha tänkt 'Killen som flydde' eller 'One Direction' men nu tänker man bara på Niall Horan. Niall släppte sin första singel under förra veckan och låten , The A-team , är redan en stor hit. Radiostationer världen över spelar låten och folk pratar konstant om killen som lyckades igen. Men vad är den riktiga sanningen bakom den 24 - årige sångaren? I efermiddags sågs han kyssa en High school elev, som dessutom bara är 16 år. Är inte det lite väl ungt för dig Mr.Horan? Eller tror du att bara för att du är en av världens mest framgångsrika sångare - på en evcka - att du kan hålla på med osyldiga flickor som är 10 år yngre än dig? Ja, om detta är en engångsgrej eller hans flickvän vet vi inte än - men ni kommer vara de första att få veta ! Detta är L! News och jag är Libby!''

Jag suckade, att dom måste vända allt. Jag stannade framför Harrys hus och linn hoppade ut.
- Jag hämtar dig om 3 timmar! Ropade jag, eftersom hon redan sprungit mot dörren. Hon gjorde tummen upp och jag lutade mig fram och stängde hennes dörr. Jag väntade tills Harry öppnat och välkomnat Linn innan ag började köra.

När jag hamnade vid rödljus tog jag upp min mobil och loggade in på Twitter. Jag skrev ett nytt tweet. '' Tjejen som jag sågs med går i samma skola som Linn och var ett fan som visat mig gymnastiksalen där Linn vart. Hon fick en autograf och bilder, inget mer. Jag är så singel som en man kan bli.'' sedan tweetade jag. Jag läste några mentions om att tjejen var för ung och en massa skit, sedan kom snällre som sa att dom aldrig trott på ryktena.
Det tutade och jag märkte att det blivit grönt. Jag track på gasen och körde mot cafeet jag och Elin. skulle mötas på.  Det var ett mysigt och tomt café vid utkanten av London. Det var inte så många som visste om cafét, vilket var skönt.

Jag parkerade bilen och gick in till det mysiga caf+et. Jag såg Elin sitta vid vid ett bord och vara mycket intresserad av naglarna. Jag log och smg fram till kassan.
- Han jag få två kaffe och enstor chokladkaka med två skedar? viskade jag. Den gammla kvinnan nickade och log snällt.
- Det blir 75 kronor . viskade hon tillbaka.Jag la pengarna på disken innan jag tog sakerna och la ner på bordet.
- Något nytt i nagelköping? frågade jag ironiskt och satte mig mittiomot henne. Hon kollade chockat på mig innan hon skrattade.
- Ja tummens nagelack börjar gå bort. sa hon mystiskt. Jag skrattade och gav henne en sked och hennes kopp. Hon log tacksamt och tog emot sakerna.
- Har du väntat länge ? frågade jag och tog en tugga av kakan.
- Nej inte så värst. sa hon och rykte på axlarna innan hon la in skeden i munnen. Hon hade på sig ett par svarta nylonstrumpboxor , en svart , tight midjekjol och en vit skjorta instoppad i skjolen och vita skor. Hon var väldigt vacker.

Samtalet flöt på och varje gång vi fick slut på saker att prata om drog hon upp ännu en sak ur tomma intet.
- Så, du hoppade ut från ett fönster och hamnade i din kompis bil? frågade jag coh skrattade.
- Men vi var på första våningen, jag behövde bara luta mig ut så var jag där. sa hon osyldigt och log lite.
- Haha, du är ju sjuk! sa jag och skrattade igen. Jag kollade på klockan och stelnade till. Jag skulle ha hämtat Linn för 15 minuter sedan.
- Shit, jag måste verkligen dra, ehm, hur kommer du härifrån? frågade jag och ställde mig upp, tog min jacka från ryggstödet och såg på henne.
- Jag hade hoppats på skjuts? frågade hon och skrattade.
- Visst. Kom igen. Sa jag glatt. Hon skrattade och medans hon tog på sig jackan tog jag min plånbok och la lite dricks på bordet.

När vi kom ut regnade det-
- Great! Just great! Muttrade Elin. Jag skrattade.
- Och som toppen över i, min bil är längre ner pågatan. Skrattade jag. Hon blängde på mig innan hon började springa.
- FEL HÅLL! Skrek jag. Hon stannade och kom fram till mig.
- Jag visste det. Sa hon surt. Hon skulle just gå förbi mig när jag tog hennes arm och drog henne nära.
- Vet du vad jag alltid velat göra? viskade jag och smekte bort lite år från hennes ansikte. Hennes ljusbruna hår var uppsatt i en sidofläta , så jag drog det lösa håret bakom hennes öra. Hela hon var dygnsur men hon var ändå vacker. Jag drog henne ännu närmare med en hand på hennes midja och den andra kupad om hennes kind. Hennes bröstkorg pressades mot min och jag kände hennes snabba hjärtslag.
- Vaddå? viskade hon hackigt.
- Kyssas i regnet. Sa jag som om det var uppenbart. Hon log.
- Gör det då. kyss mig i regnet. Sa hon . jag blundade och närmade hennes ansikte. När hennes läppar mötte mina kände jag hur elektriska stötar frög egenom min kropp. Jag track henne ännu närmare och hon slingrade armarna runt min nacke.

Jag avslutade kyssen alldreles för snabbt och såg henne djupt i ögonen.
- Jag tror att jag är kär i dig. viskade hon. Då fötstod jag - jag var kär i henne. Som den första dagen vi möttes - allt händer av en andledning. Isa dog av en andledning, jag flydde i två år för en anledning, jag träffade Elin av en andledning - vi var menade.
- Jag vet att jag är kär i dig. viskade jag innan jag kysste henne igen.


Undra hur den riktiga Elin, och alla andra Elin's, känner nu (;

Nu vill jag ha massa kommentarer ):

Chapter 14

4 veckor senare.

Låten släpptes igår och jaghar inte vågat se vad den fått för respons. Tänk om folk hatar de`? Dom kanske inte gillar mig? Min röst!
Jag suckade och loggade in på twitter. jag hade redan 3 miljoner följare, på bara 4 veckor. Jag track upp ett nytt tweet. '' Ska just hämta Linn, dags att inviga den nya lägenheten! GLASS PARTY! :D Vilka längtar efter det nya albumet?'' tweet. jag fick massa mentions direkt men orkade inte svara. Det som var bra med att vara solo artist just nu var att jag hade lite äldre fans. Förr hade jag massa tjejer som sprang efter mig - missförstå mig inte jag älskar mina fans, det är eras förtjänst till att jag sjunger, dom har en så stor inbördelse i mitt liv, men ibland kan det bli för mycket med de  unga fansen som orkar springa efter en, de äldre orkar inte springa fter i timmar.

Jag fick ett sms av Mike - min nya manager - att jag hade en intervjuv hos Alan Carr om en timme. jag svare med ett enkelt okej och klädde på mig nya kläder. Jag messade harry. '' jag kommer om 10 minuter. Klä på Linn, tack mannen .'' skickat. jag fick snabbt ett smsm om att hon var färdig så jag gick ut ur lägenheten och låste. Påväg till bilen klickade jag upp Twitter på mobilen. '' Påväg till Alan Carr, min första intervjuv som Niall Horan (: Vilka ska se ? '' tweet. Jag stoppade ner mobilen och låste upp bilen. Vägen till Harry gick snabbt och snart satt Linn brevid mig med hennes väskor och allt i bagageluckan. hennes rum var redan klart, det var bara kläder och lite till som skulle fixas, men det kunde vi köpa på hemvägen.
- Gumman, går det bra om du följer med mig till Alan Carr? Du får sitta backstage. sa jag och log lite.
- Visst, pappa. sa hon glatt, som vanligt. Hur kunde den lilla tjejen, som varit med om så mycket, vara glad helatiden.
- Du pappa.. det är exakt 3 år sedan mamma gick bort imorgon. Sa hon tyst och plutade lite med underläppenoch fick tårar i ögonen. Jag log svagt.
- Jag vet gumman, jag vet. Vill du göra något speciellt imorgon då? frågade jag mjukt.
- Jag vill besöka mamma, och äta mammas mat. Sa hon bestämt. Jag nickade , vilken tur att Isa lärt mig göra Linns favorit mat.
- Okej gumman. Vi gör det. Sa jag och log. Hon log svagt innan hon började gråta. jag körde in mot vägkanten och tog fram ett paket med näsdukar.
- I know sometimes things may not always make sense to you right now .But hey, what daddy always tell you?Straighten up little soldier. Stiffen up that upper lip. What you crying about?You got me. Sjöng jag tyst och torkade hennes tårar.
- tack pappa. jag vet att jag alltid kommer att ha dig. Sa hon. jag log, kysste hennes panna innan jag fortsatte att köra mot studion.

När vi kom fram, börde jag upp Linn och 3 vakter kom direkt fram till mig. När vi rundade hörnet förstog jag varför- det var fullt med fans som skrek mitt namn. Jag log och gav Linn till en vakt.
- Gå in med vakten, jag kommer snart. Sa jag och log. Hon nickade och följde efter vakten. Jag gick fram till stängslet och tog emot ett papper.
- Hur länge har ni varit här då? frågade jag högt. En tjej räkte fram ett block och en penna.
- bara en halvtimme, men shit vad många det är här! sa hon högt. Hon var söt. Jag log och skrev min autograf.
- vad heter du? frågade jag.
- Nina! sa hon gölatt.

- hey Nina, I love yooU! Niall Horan! ♥ skrev jag med snirkliga bokstäver. Hon skrek till och jag skrattade för att fortsätta skriva lite innan showen.
Efter 10 minuter gjorde det ont i handen så jag suckade.
- jag måste in nu! Jag älskar er! skrek jag högt och vinkade samtidigt som jag gick mot bakdörren. Dom skrek och några grät tillochmed.

- Idag kommer vi ha fin besök! Sa Alan med hans pipigaröst. jag log där jag stog backstage. han ska sjunga sin nya singel som släpptes igår och redan är etta på listor världen över! Här är han, Niall horan! jag blev förvånad, Etta?! Jag sammlade mig snabbt och gick ner för trappan och vinkade till den skrikande publiken. Jag gick fram till Alan och kramae om honom innan jag satte mig ner.
- Hej Niall! Sists du var här var du medlem i One Direction. Så , berätta vad har hänt sen dess. Frågade han nyfiket. Jag log innan jag började berätta.
- Well, vi splittrades för första gången för lite mer än 4 år sen och blev sedan ihoppsatta igen. Då flyttade jag, min dåvarande flickvän Isa och hennes dotter Linn, som jag adopterat, hit igen och började med en ny skiva. Olyckligtvis blev den aldrig klar då Isa tragiskt nog avled, och sedan tog jag bilen och bara körde. men nu är jag tillbaka. Jag blev signad av Simon Hawk, London records, som soloartist och släppte ju just min första egna singel. sa jag kortfattat.
- Wow. adopterat. sa han med stora ögon. Jag skrattade, tänk att han hakade upp sig på den.
- Jo, adopterat. Sa jag och log stort.
- Vad jag har hört är hon med sig här, vart är hon? frågade han nyfiket.
- Hon är bakstage och leker med en livvakt. Sa jag och skarratde. publiken skrattade också.
- Jasså, vad tycker ni om att ta ut hennes? frågade han publiken. Dom skrek JA och sedan såg han på mig, för att kolla vad jag tyckte.
- Visst. Sa jag och ryktepå axlarna.
- Take her in boys! Ropade han med sin pipiga röst. Linn kom ner för trappan och log mot mig. Hon hoppade ner för det sista trappsteget och sprang mot mig. hon klättrade upp på soffan och satte sig i mitt knä. Jag kysste hennes kind och publiken aww:ade. När hon sedan kysste min kind skrattade dom samtidigt som dom aww:ade igen.
- Här är Linn. sa jag stolt. Hon vinkade åt Alan. Han vinkade tillbaka.
- Haj, Linn! Hur gammal är du? frågade han och log mot henne.
- jag är 7 år, sa hon stolt och visade upp sina tänder, med ett hål . Hur gammal är du? frågade hon sedan. Han såg på henne med stora ögon.
- Vi fortsätter. Sa han och publiken skrattade igen.

Intervjuven gick snabbt, jag fick svara på flera frågor och linn på några också. Sedan fick jag sjunga min låt och tacka.
När vikom ut fanns det fortfarande massor av fans. Jag vinkade och skrev några autografer påväg till bilen. Några konstiga kramar blev det också. Fansen ville också ha bilder - på både mig ovh Linn - så vakten fick  ta emot kameror.

Efter en halvtimme satt vi i bilen, eller jag satt, Linn sov. Jag log och körde in i garaget. jag låste bilen och börde upp Linn. Jag börde henne till lägenheten och gick sedan ner igen för att hämta hennes saker.
När jag sedan fixat till hennes rum väkte jag henne.
- Linn, vill du åka ut och shoppa? frågade jag. Hon hoppade upp direkt och sprang ner till bilen med skorna i händerna. jag skrattade och låste lägenheten.

Vi åkte runt på stan i flera timmar och Linn hatade alla kläder jag visade henne, så jag frågade alltid expediten som skrattade åt mitt ansikts uttryck.

jag satt uttråkad i en stol utanför ett omklädningsrum och halvsov när någon ruskade till mig.Jag slog upp ögonen och satte mig upp för att se ett välbekant leende.
- Elin! Hej! sa jag och ställde mig upp för att krama henne. Hon kramade tillbaka innan hon släppte mig.
- Hej, Niall vad gör du här.. på en tjejaffär. Sa hon misstänktsamt.
- Hjälpr Linn att köpa en ny garderob suckade jag och satte mig på stolen igen.
- haha, alla tjejer är likadanna, versig de är 7 eller 50. sa hon och skrattade.
- Jupp, tell me about it. Sa jag och skrattade. Du vi bord.. började jag men Linn avbröt mig.
- Pappa jag är klar nu , ska vi gå? frågade hon glatt. Jag nickade och ställde mig upp.
- Vi borde t6a en kaffe någondag. Sa jag inan jag gick ut ur provrummen baklängen.
- Visst, jag messar dig! sa hon och log. jag nickade och följde efter Linn till kassan.

När vi kom tillbaka hem sprang Linn in i sitt rum med sina kläder och jag gick in till köket för att beställa mat. Det fick bli pizza.

Medans vi väntade på pizzan tog jag fram mitt sångblock och slog upp en ny sida.

(sätt på låten som finns högst upp i menyn!!)

I know sometimes things may not always make sense to you right now
But hey, what daddy always tell you?
Straighten up little soldier
Stiffen up that upper lip
What you crying about?
You got me

Linn yeah I know you miss your mom and I know you miss your dad
Well I'm gone but I'm trying to give you the life that I never had
I can see you're sad, even when you smile, even when you laugh
I can see it in your eyes, deep inside you want to cry
Cause you're scared, I ain't there?
Daddy's with you in your prayers
No more crying, wipe them tears
Daddy's here, no more nightmares
We gon' pull together through it, we gon' do it
Louis uncles crazy, ain't he?
Yeah but he loves you girl and you better know it
We're all we got in this world
When it spins, when it swirls
When it whirls, when it twirls
Two little beautiful girls
Lookin' puzzled, in a daze
I know it's confusing you
Daddy's always on the move, momma is always in the grave

I try to keep you sheltered from it but somehow it seems
The harder that I try to do that, the more it backfires on me
All the things growing up his daddy that he had to see
Daddy don't want you to see but you see just as much as he did
We did not plan it to be this way, your mother and me
But things have gotten so bad in the world
I don't see us ever being together ever again
Like we used to be when we were teenagers
But then of course everything always happens for a reason
I guess it was never meant to be
But it's just something we have no control over and that's what destiny is
But no more worries, rest your head and go to sleep
Maybe one day we'll wake up and this will all just be a dream

[Chorus]
Now hush little baby, don't you cry
Everything's gonna be alright
Stiffen that upper lip up little lady, I told ya
Daddy's here to hold ya through the night
I know mommy's not here right now and we don't know why
We fear how we feel inside
It may seem a little crazy, pretty baby
But I promise momma's gon' be alright

It's funny
I remember back 4 years when daddy had no money
Mommy wrapped the Christmas presents up
And stuck 'em under the tree and said some of 'em were from me
Cause daddy couldn't buy 'em
I'll never forget that Christmas I sat up the whole night crying
Cause daddy felt like a bum, see daddy had a job
But his job was to keep the food on the table for you and mom
And at the time every house that we lived in
Either kept getting broken into and robbed
Or shot up on the block and your mom was saving money for you in a jar
Tryna start a piggy bank for you so you could go to college
Almost had a thousand dollars til someone broke in and stole it
And I know it hurt so bad it broke your momma's heart

And it seemed like everything was just startin' to fall apart
Mom and dad was arguin' a lot so momma moved back
On the Chalmers in the flat one bedroom apartment
And dad moved back to the other side of 8 Mile on Novara
And that's when daddy went to California with his CD and met Dr. Dre
And flew you and momma out to see me
But daddy had to work, you and momma had to leave me
Then you started seeing daddy on the T.V. and momma didn't like it
And you and mamma were to young to understand it
Papa was a rollin' stone, momma developed a habit
And it all happened too fast for either one of us to grab it
I'm just sorry you were there and had to witness it first hand
Cause all I ever wanted to do was just make you proud
Now I'm sitting in this empty house, just reminiscing
Lookin' at your baby pictures, it just trips me out
To see how much we both have grown, it's almost like you're grown up now
Wow, guess you pretty much are and daddy's still here
Laney I'm talkin' to you too, daddy's still here
I like the sound of that, yeah
It's got a ring to it don't it?
Shh, daddy's only gone for the moment

[Chorus]
Now hush little baby, don't you cry
Everything's gonna be alright
Stiffen that upper lip up little lady, I told ya
Daddy's here to hold ya through the night
I know mommy's not here right now and we don't know why
We fear how we feel inside
It may seem a little crazy, pretty baby
But I promise momma's gon' be alright

And if you ask me too
Daddy's gonna buy you a mockingbird
I'mma give you the world
I'mma buy a diamond ring for you
I'mma sing for you
I'll do anything for you to see you smile
And if that mockingbird don't sing and that ring don't shine
I'mma break that birdies neck
I'll go back to the jeweler who sold it to ya
And make him eat every carat don't fuck with dad (haha)

Jag prövade sjunga men det funkade inte. Jag suckade och skulle just riva ut bladet när någon harklade sig.
- Prova att rappa pappa. Sa Linn och jag gjorde som hon sa. Det lät mycket bättre.
- Vad bra. Och juste pizzan är här. sa hon . jag skyndade mig upp pch fram till dörren. Utanför stod ett argt pizzabud.
- sorry. sa jag och belatalde. han grymtade något och gick.
Jag rykte på axlarna och gick in till Linn.
- Vettu, vi borde göra det till en tradition. äta Pizza till middag varje Söndag. Sa Linn och tog en stor tugga av pizzan.
- Tradition? Visst. sa jag. och förresten, du ska till skolan imorgon. Sa jag och flinade elakt. Hon stirrade på mig. MOAHAHA! Skrattade jag elakt. Han tog upp en pizzaslice och kastade på mig, och så var pizzakriget igång.Rätt nöjd, andra långa kapitlet!

Song : Mockingbird - Eminem - lite ändringar av mig , så att det skulle passa (:

kommentera! nästa kommer när jag har 10 kmntr!

Chapter 13

Linns POV

- Jag har saktnat di pappa, så mycket. Sa jag innan jag slöt ögonen för att vila. Jag såg hur ställd han blivit när jag sagt at jag ville åka till mamma, han saknade henne, som jag. Men jag hade ändå lärt mig hantera smärtan. Jag låtsades som om hon inte var död, som om hon bara var på en lång resa, någonstans där hon hade det bra, inte kall och begraven under marken i en kista.

Jag slumrade till och vaknade av att någon ruskade till mig lätt.
- Linn, gumman vi är här nu. Sa pappa lent och jag slog upp ögonen. Jag hoppade ut ur bilen tillsammans med Niall och gick i riktning till den stora eken där mamma var begravd. Mamma hade alltid velat bli begraven under ett träd. Niall, pappa, satte sig på huk vid graven och ände två ljus. han la dom på varje sida och gav mig blommorna som jag placerade mitt på graven.

 Nialls POV

Jag fick tårar i ögonen när Linn började prata. Hon pratade bara på, orden flög bara ut ur munnen på henne. Hur mycket hon saknade henne och vad hon gjort på senaste tiden. Jag fällde några tårar .

- Jag går nu.. släpp bara ut det pappa. sa hon och gick. Jag tog ett djupt andetag innan jag brjade.

- Isa, jag saknar dig. jag saknar ditt skratt, ditt leende, dina ögon, dina öron, allt. Jag förstår att du var tvungen att lämna mig, allt händer av en orsak. Jag önskar du var här, så du kunde se hur stor Linn blivit. Hon är vacker, presic som sin mamma. Jag tog ett djupt andetag. Jag har äntligen gjort den. Tagit tag i mitt liv, hjälpt Linn. Jag ska hitta en lägenhet nära min nya studio och flytta in med Linn, bli en riktig familj, som du alltid velat. Och juste,jag har blivit signad - som soloartist för London records. Jag ska skriva en låt till imorgon och spela in min första egna singel.

Jag fortsatte att prata i någon timme och ställde mig sedan upp. Bakom mig stog Linn.
- Kom nu pappa, jag vill ha milkshake istället. Sa hon och log innan hon skuttade iväg till bilen. Jag log .
- Vi saknar dig, jag kommer tillbaka snart. Viskade jag ocg gick mot bilen där Linn redan satt sig med säkerhetsbälte och allt.

- So Milkshake city? frågar jag och slår på radion.
- Jaa! skriker hon och dansar på sätet. jag skrattar och hör hur en röst börjar prata i radion.

''För två år sedan flydde Niall Horan från london för att hans dåvarande flickvän, Isabelle Walz , dött. Nu är han tillbaka och inte bara det! han har blivit signad av London records - som solosångare. Hans första singel är beräknad attsläppas så snart som möjligt. vad tycker ni? Har Niall fortfarande rösten? Kan han lyckas utan sina forna bandmedlemmar, One Direction? Ja, det återstår att se. jag är Libby Lom och detta är L! news. ''

Jag suckade och bytte kanal. Iris med Goo Goo Dolls började spelas och jag sjöng med, Linn också.

- You're the closest to heaven that I'll ever be. sjöng vi för full hals och skrattade.
- Pappa, ska du verkligen börja sjunga igen? frågade Linn hoppfullt. jag nickade och log.
- Såklart. Pappa måste skriva en låt också. Men du gumman, vad säger du om att flytta in till pappa, när han fått en lägenhet? frågade jag och sneglade på henne innan jag vände blicken helt åt vägen.
- ja, äntligen! Jag vill inte flytta till Sverige, mormor och morfar luktar konstigt. sa hon ledset.jag skrattade och ruffsade till hennes hår innan jag parkrade bilen . Vi gick ut och jag låste efter oss.

Folk viskade och pekade där vi gick på gatan mot Milkshake City. När vi äntligen kommit in pustade jag ut.
- Vilken smak vill prinsessan ha då? frågade jag och log. Hon funderade innan hon sken upp i ett leende.
- Daim! Skrek hon av lycka.
- Okej, daim. Ta ett bord så kommer jag snart. Sa jagf och gick mot kassan.
- Hej, välkommen till Milkshake city, vad får det lov att vara? frågadekassörskan.
- En stor Daim , och en stor vanilj. Sa jag och blinkade med ena ögat. Hon nickade och rodnade lite. Hon gick iväg för att fixa sakerna och jag tog upp plånboken.

När hon kom tillbaka hade den röda färgen fortfarande inte försvunnit. jag skrockade lågt och betalade.
- hejdå! sa jag charmigt och blinkade ännu en gång med ögat innan jag tog båda drickorna och gick mot bordet Linn satt vid. Hon såg ut genom fönstret och betraktade alla som gick förbi.
- Här har du, prinsessan. Sa jag och sköt iväg hennes milkshake, löst. Hon tog emot den och tog tog sugröret i munnen.
- tack pappa. sa hon och visade igen sin ojämna tandrad med ett hål i mitten när hon log stort. Jag skrattade och nickade. Jag tog upp min vaniljshake och vände sugröret till min mun och sög.
- Vad ska din låt handla om? frågade Linn plötsligt efter tre minuters tystnad. jag funderade på vad jag skulle säga innan jag öppnade munnen.
- Vi får se, men vad som än händer är du den första som frå höra, okej? sa jag och log. hon nickade och log med tänderna igen - hon var så söt med en tand borta.

Efter att vi druckit upp våra drickor körde jag hem Linn till Harry. Vi snackade lite innan jag körde tillbaka till hotellet. Jag satte mig vid datan och tryckte upp internet. Jag skrev in twitter i sökfältet och loggade in. Mina mentions var överfulla och jag bestämde mig för att börja om. Jag raderade mitt konto och gjorde en ny. Jag valde namnet NiallHoranOfficial , och skrev mitt första tweet. ''My new account. New start, new life, new everything! Gna write my new single now!'' Tweet.

jag drog fram block och penna innan jag för första gången lugnade ner mina sinnen och försökte få ram en låt.
Jag drog fram min gitarr och började fingra på strängarna. '' Its to cold outside , for angels to fly.'' nynnade jag. jag la ner gitarren och tog blocket och pennan.

White lips, pale face
Breathing in snowflakes
Burnt lungs, sour taste
Light's gone, day's end
Struggling to pay rent
Long nights, strange men

And they say
She's in the Class A Team
Stuck in her daydream
Been this way since 18
But lately her face seems
Slowly sinking, wasting
Crumbling like pastries

And they scream
The worst things in life come free to us
Cos we're just under the upperhand
And go mad for a couple of grams
And she don't want to go outside tonight
And in a pipe she flies to the Motherland
Or sells love to another man
It's too cold outside
For angels to fly
Angels to fly

Ripped gloves, raincoat
Tried to swim and stay afloat
Dry house, wet clothes
Loose change, bank notes
Weary-eyed, dry throat
Call girl, no phone

And they say
She's in the Class A Team
Stuck in her daydream
Been this way since 18
But lately her face seems
Slowly sinking, wasting
Crumbling like pastries

And they scream
The worst things in life come free to us
Cos we're just under the upperhand
And go mad for a couple of grams
But she don't want to go outside tonight
And in a pipe she flies to the Motherland
Or sells love to another man
It's too cold outside
For angels to fly

An angel will die
Covered in white
Closed eye
And hoping for a better life
This time, we'll fade out tonight
Straight down the line

And they say
She's in the Class A Team
Stuck in her daydream
Been this way since 18
But lately her face seems
Slowly sinking, wasting
Crumbling like pastries
They scream
The worst things in life come free to us
And we're all under the upperhand
Go mad for a couple of grams
And we don't want to go outside tonight
And in a pipe we fly to the Motherland
Or sell love to another man
It's too cold outside
For angels to fly
Angels to fly
To fly, fly
Angels to fly, to fly, to fly
Angels to die


Det blev riktigt bra faktiskt. Jag tog mobilen och ringde Harry.
- Niall, klockan är 2 på morgonen, jag hoppas du har en jävligt bra förklaring till att ringa nu! muttrade han surt och gäspade.
- Ge telefonen till linn, snabbt! sa jag stressat.
- Visst, men hon sover, ditt fel. suckade han och jag hörde hurhan reste sig och gick ut ur rummet. En minut senare svarade en trött Linn i telefonen.
- Pappa, jag sover, vad vill du? frågade hon sömnigt.
- Jag lovade ju att du skulle vara den första att höra min singel! Sa jag glatt.
- Är den klar?! frågade hon och lät genast pigg.
- Japp, så lyssna nu och säg sedan vad du tycker. Sa jag och tog gitarren. jag track på högtalare.

Jag drog accord och började sjunga.´Det kändes underbart att sjunga igen, min röst hade inte blivit sämre, bara bättre. Jag sjöng och blundade.

- Angels to die.. jag drog ut på orden och väntade tills accordet dött innan jag tog telefonen. Vad tycker du, prinsessan? undrade jag.
- jätte bra pappa, men nu måste jag sova. Sa hon och klickade mig. jag skrattade och la mobilen i laddaren innan jag la undan alla saker, tog av kläderna och smög under täcket.
LÅNGT FÖR ER! Förtjänar jag inte många kommentarer ? ;D

Några ville ha Linns POV, så here it is ;D

Song : The A-team - Ed Sheeran . All creds to that Hot Ginger Boy! ♥

chapter 12

När klockan var 2 på morgonen tog jag in på hotell. Elin hade lämnat av mig vid hotell Grande och vi hade bytt nummer , för säkerhetsskull. Imorgon skulle jag leta hus. Jag tog av mig mina kläder och la mig i sängen.

När jag vaknade nästa dag klädde jag på mig en vit t-shirt och vanliga jeans och skor. Jag låste rummet och stack ut på stan, dags att köpa kläder alltså.
Jag gick i massa butiker och fick massor med kassar med mig tillbaka till hotllrummet. jag kollade på klockan och såg att jag skulle vara vid studion om en halvtimme. Jag klädde på mig nya kalsonger, ett par nya jeans, en vanlig svart t-shirt och fixade håret lite. Lite herr parfym och mina nya supras och mina Ray bans , sen gick jag ut från hotellet och in i en Taxi.
- Ehm, London Records tack. Sa jag åt chaffören.Han nickade och började köra dit.

När vi var framme log jag och betalade. Jag gick till dörrvakten och sa mitt namn. Han släppte in mig direkt ch en kvinna kom fram till mig.
- Hej, jag är Jody, vi pratade igår. Sa hon, Jody, och log stressat. jag nickade, det var samma röst som assistentenn haft. Kom ,du får inte bli sen. Sa hon och drog med mig till hissarna. Hon track på gösta våningen och visade mig vägen till en stor dörr. Hon knackade på och öppnade.
- Mr Hawk, Mr.Horan är här. meddelade hon och öppnade dörren åt mig. Hon stängde efter mig.
- Ah, Niall! Slå dig ned! sa Simon och visade med handen att jag skulle sätta mig i en vit fotölj. Så, vi har ju pratat om en solokarriär för dig , Niall. Vad tycker du om att spela in en låt, som du väljer att skriva själv eller välja en av våra skrivna, och släppa din första singel. Om det går bra kan du ju välja om du vill bli signerad och börja på din första solo-skiva eller om du vill fortsätta ditt vanliga liv, eller vad säger du? frågade han och slog överytygande ut med armarna - wow mannen gick rakt på sak!
- jag säger , lets give it a shoot. Sa jag och nickade på huvet. han log och vi ställde oss upp.
- Trevligt att göra affärer med er Mr. Horan. Sa han och log mot mig. Jag nickade han satte sig bakom skrivbordet igen.
- Så, vill du skriva en egen låt eller välja en av våra? frågade han och såg på mig.
- Jag kan försöka skriva en egen låt om det går bra? Vill gärna jobba med eget material. Sa jag.
- okej, dåså. Vi börjar imorgon. Se nu till att få en skön natts sömn och kom tillbaka vid, låt oss säga 10 tiden till Studio 5. Sa han och ryckte frågande på axlarna.
- Visst. ses då! Sa jag och gick ut samtidigt som jag tog upp min mobil.
'' Klä på Linn, hon och jag ska spendera lite tid. Snälla Hazza, gör inte detta svårt. '' skrev jag i ett sms till Harry. han svarade snabbt. '' visst men om du sårar henne kommer jag ärligt talat att göra illa dig, hon har stått ut med mer smärtaän vad en 7åring ska göra.'' kall igen, tackar. jag förstog att detta inte var lätt för Harry, men det var ju inte mitt fel!

jag tog en Taxi och skulle just säga Harrys adress, den nya som han skickat i ett sms, när jag stannade.
- Kör till närmsta volvoaffär. sa jag och lutade mig tillbaka i sätet. Mannen nickade och började köra, det var inte så långs kanske en halvtimme.
- tack, behåll växeln.Sa jag och gav honom 200 kronor. han nickade och körde iväg när jag gått ut ur bilen. jag gick in och en man i kostym och ett stort leende på läpparna kom fram till mig.
- Hej. vad kan jag hjälpa dig med? frågade han överdrivet glatt. Jag suckade innombords.
- Jag skulle villja köpa en bil, nu tack. Sa jag och log. han nickade.
- den här vägen Herrn. Sa han och gick före. En speciell modell? frågade han nyfiket.
- har ni dom från 2012 ? frågade jag honom.
- Självklart! Denna väg. Vi har också den senaste model.. började han.
- nej tack, vill ha den från 2012. Sa jag och log mot honom . han nickade och visade mig bilarna.

1 halvtimme senare körde jag därifrån med min nya bil.Jag knappade inadressen på GPS:n, som jag också köpt, och körde efter pilen. Jag stannade framför ett stort tegelhus. Jag parkerade vid trottoaren och gick mot dörren. Jag plingade på och snabba fotsteg hördes. Linn slog upp dörren och hoppade på mig.
- Pappa! Du har kommit för att hämta mig! Skrek hon av lycka. Jag kramade om henne hårt och kände hur tårar av saknad fyllde mina ögon.
- Prinsessan! vad jag har saknat diG! är du färdig? Vi kan åkavart du vill. sa jag och log mot henne. Hon hoppade ner från min famn.
- Jag är snart färdig, kommer snart. sa hon och sprang in igen. Efter henne kom harry fram till dörren. han såg på mig med blandade känslor i ögonen , besvikelse och förstående.
- hej. sa jag tyst. han svarade inte i början men drog sen in mig i en kram.
- Förlåt Niall, jag vill bara inte att Linn ska må dåligt. jag skyller inte på dig att dy flydde , men du borde faktiskt ha tänkt på henne. Sa han besviket. Jag drog honom närmare.
- Jag vet, men jag är tillbaka för att ta ansvar för allt, allt. jag har tilloch med typ ett jobb. Sa jag och släppte honom. han log och såg på mig.
- Vad roligt! Vad är det för jobb? frågade han nyfiket.
- Ehm, bli inte arg.. men London Records vill signa mig. Jag ska göra en prov.singel imorgon. Sa jag snabbt. hans leende dog.
- Så du lämnar oss bakom dig? Vad hände med all for one, one for all? sa han pafft innan han skrattade - troligen åt mitt rädda ansikte. jag skojjar bara, såklart du ska följa dig dröm, One Directions tid är borta, dags för mr. Niall Horan att ta världen med storm. Sa han stolt. jag skulle just säga nått när Linn kom springande ner.
- jag är klar nu pappa, kom så går vi! Sa hon och drog med mig ut.
- hejdå harry. Sa jag och vinkade.

Vi satte oss i bilen och började köra.
- Så prinsessan, vad vill du göra? frågade jag glatt. Hon såg på mig med stora ögon och tog ett djupt andetag.
- Jag vill besöka mammas grav. Sa hon. Mitt leende slocknade.
- Allt för dig, prinsessan.
- Och jag vill ha blommor också, och ljus! Sa hon och log ledset.
- Som du vill, men sen äter vi glass. Sa jag för att pigga upp stämningen. Hennes ansikte lystes upp och hon log mot mig.
- Med strössel? Sa hon och visade upp alla tänder, eller iallafall dom som inte ramlat.
- Ja med strössel. Och wow vad har hänt med dina tänder! Sa jag chockat. Hon skrattade och slog mig på armen.
- Jag har saknat dig , pappa, så mycket. Sa hon innan hon slöt ögonen för att vila.
- och pappa har saknat dig med. sa jag mukt och ändrade riktning - till kyrkogården.

Ett långt - bara för er!

Chapter 11

När jag var halvvägs till London stannade jag vid en liten stad. Det var typ ett motell, några hus och några affärer. Jag körde in vid motellet och checkade in.

Sängen var tillochmed skönare än min förra - allt skulle vara det.  Jag somnade såfort mitt huvud träffade kudden.
efter en god natts sömn tog jag beslag på duschen och duschade i över en timme. Det var skönt att duscha igen, alla problem liksom sköljdes bort, alla problem, all smärta, allt.
Efter duschen tog jag på mig nya kläder. jag hade haft nästan samma outfit i 2 år - ett vitt linne och jeans, men nu tog jag på mig en Rolling Stones t-shirt, en svart kavaj och svarta byxor. jag tog också nya kallsonger - det ända jag bytt under tidens gång.

jag fixade håret lite och tog en Rolex klocka. För första gången på två år rakade jag kinderna. Det hade växt rätt mycket faktiskt. Det kändes skönt, fritt typ. När det var klart tog jag mina vita supras och gick ut. jag checkade ut ur rummet och köpte en macka och läsk i cafeet innan jag satte mig i bilen och körde ut.

Jag hade kört i en timme när jag såg en bil i vägkanten - det var en gul ferarri. Jag stannade och gick ut. Det satt en tjej på motorhuven med en karta framför sig.

- Behöver du hjälp? frågade jag försiktigt. hon såg upp och wow, hon var verkligen vacker. Hon nickade tacksamt.
- Äntligen någon som snackar engelska! Pustade hon ut. vet du vart London är? frågade hon sedan . jag nickade och gick fram till henne.
- Få se nu. mummlade jag för mig själv och tog kartan. La bredde ut den på motorhuven och studerade kartan.
- Vi är här. Sa jag till henne och pekade på kartan vart vi var. Och London är här, alltså ditåt. Sa jag och gav henne kartan.
- Vart ska du? frågade hon plötsligt.
- London. svarade jag bara. Hon nickade och såg på min rostoga bil. Hon grimasierade innan hon såg på mig.
- Vad sägs om ett avtal? Vi sammåker, du visar vägen och jag kör. När vi är i London kan du få min bil. Sa hon och höjde ett ögonbryn.
- Den här bilen? frågade jag och pekade på ferarrin. Hon nickade.
- Visst, deal. Sa jag och skakade hennes hand. Men jag behöver inte din bil, du behöver bara köra mig någonstans. Sa jag och log. Hon nickade och sedan körde jag in min bil till gräset och tog min väska och nycklarna.
- Då åker vi. Sa jag och satte mig brevid henne i bilen.
- Yeah, lets hit the road. Sa hon och log innan vi körde ut på landsvägen.

- Så hur gammal är du då? frågade jag henne. Och vad heter d`? frågade jag och skrattade lite.
- haha juste. Jag heter Elin och är 18 år. Sa hon och log. Du då?
- Niall Horan, jag och 23 år . Sa jag och log.
- gammling. Sa hon och skrattade. Jag gjorde en förolämpade-du-mig-just - face och hon skrattade.
- barn. Sa jag och log. Linn. Det var tyst länge innan hon öppnade munnen igen.
- Ska vi köra sanning? frågade hon. Jag nickade. Jag börjar.. hmm. sa hon och tänkte efter.
- Är du singel? frågade hon tillslut och jag kände ett sting av saknad. Det gjorde ont att yttra de ord som sedan kom ut ur min mun.
- Ja, jag är singel.Min tur. Sa jag . Vad ville jag veta om denna tjej då.Varför kommer du till London? Du har inte en brittiskaccent direkt. Sa jag och skrattade.
- Haha, nej men jag kommer från USA och är countrysångerska. Mitt bolag typ sålde mig till london records, ska börja arbeta för dom nu. Sa hon och log. Jag kollade förvåna på henne.
- Wow, jag kanske ska bli signad för London Records. hmm, världen är liten. Sa jag och log.
- Jovisst är den! Okej min tur. .. vad är din största rädsla? frågade hon försiktigt. Wow, där fick jag mig en riktig tankeställare.
- Min största rädsla ... att någon jag älskar dör och lämnar mig bakom att leva med smärtan. sa jag ledset och sjönk ihop i sätet. Hon såg förvånat på migen sekund innan hon vände ögonen mot vägen igen.
- jag vet vad du menar. Min mamma gick bort för något år sedan. Cancer. Men man kommer översmärtan. Det gäller bara att acceptera att hon eller han är död, sedan kan man gå vidare, det är bara saknaden kvar och den kan inget bota. Sa hon och såg frånvarande ut. Hon skakade på huvet och sen var det inget mer med det.

Vi hade kört i flera timmar nu och var bara 2 timmar från London. Jag tog upp min mobil och skickade ett sms till Harry. '' Vart är Linn? '' skickat. Han svarade efter någon minut. jag klickade upp smset och läste. '' Hon är hos mig just nu, varför?'' svarade han kallt. Outch. '' För hon är min dotter, varesig någon vill det eller inte. jag kommer hämta henne imorgon, okey?'' svarade jag hårt och la ner mobilen.
- Flickvän? frågade Elin och flinade. jag skakade på huvet .
- Kompis, han har min dotter. Sa jag innan jag hunnit välja ord. Hon såg förvånat på mig.
- Hur gammal är din dotter då? frågade hon nyfiket.
- Hon är 7, och hon är inte min biologiska dotter. Hennes mamma var min flickvän, och jag adopterade henne när vi dejtade. Svarade jag. Jag kunde inte förstå hur jag kunde öppna mig såhär för Elin, vi kände inte ens varandra, än.
- Vart är din flickvän nu? har ni gjort slut? frågade hon , fortfarande nyfiket.
- Hon är död. sa jag tvärt och hon stängde munnen.
- Förlåt. viskade hon. jag skakade på huvet och log svagt.
- Det är inte ditt fel, allt händer av en orsak. Sa jag och log. Hon log och såg mot vägen igen.
- Jo, allt händer av en orsak. viskade hon för sig själv.

vad tror ni händer med Elin och Niall? kommer Niall gå vidare? vad kommer Linns reaktion vara när hon får se Niall igen efter alla dessa år? KOMMENTERA!

Chapter 10

Jag packad snabbt ihop mina saker - vilket inte var mycet - och gick ut till min bil. Jag hade sålt min Volvo för 2 år sedan - den hade för många minnen - så jag hade en rostig mersa. Jag satte mig framför ratten och la händerna på den runda läderklädda ratten. Jag lutade pannan mot handryggarna och tog djupa andetag.
- Ska jag verkligen göra detta? frågade jag mig själv. Det kändes som en film , när man frågar en självklar fråga och det uppenbaras två änglar, men detta var inte en film, detta var verkligheten, och verkligheten suger.
- Nej.. jag ska inte .. vända om. Suckade jag och steg ut ur bilen, varför måste det vara så svårt? Att följa sitt hjärta? Att jag måste  vara så jävla rädd helatiden!

- Gå. Sa en röst. Jag öppnade ögonen och såg Isa. Vadfan gjorde hon här. Mina läppar formades till ett leende, det första på två hela år.
- Isa. viskade jag och lutade mig mot henne men hon backade undan.
- Hur kan du bara strunta i Linn? Du lovade mig! Om nått händer skulle du ta hand om Linn! Skrek hon. Hon fick tårar i ögonen och drog sig i håret.
- Jag kan inte. viskade jag och såg ner på marken.
- Du måste, för mig. Hitta en ny, hjälp Linn, för mig! Sa hon. Jag såg upp på henne och log.
- Varför var du tvungen att lämna mig? frågade jag och tog ett steg närmare. Hon log svagt.
- Även om jag inte dörr hade du träffat en ny, Niall. Vi var aldrig menade att vara tillsammans. sa hon innan hon försvann.

Jag tog ner handen och föll på knäna.
- För dig Isa, ska jag gå vidare. viskade jag innan jag gick in i bilen och startade den. Jag gasade och körde iväg - utan att titta back. No look back now.

Landskap flög förbi när jag körde. Det var morgon och jag hade kört en hel kväll. Mina ögon ville bara slutas, men jag kunde inte sova i bilen, den var tillochmed mer obekväm än min säng i det lilla rummet. Jag slog på radion och en av våra gammla låtar kom upp.

Shut the door, turn the light off
I wanna be with you
I wanna feel your love
I wanna lay beside you
I cannot hide this even though I try

Heart beats harder
Time escapes me
Trembling hands touch skin
It makes this harder
And the tears stream down my face

If we could only have this life for one more day
If we could only turn back time

You know I'll be
Your life, your voice your reason to be
My love, my heart
Is breathing for this
Moment in time
I'll find the words to say
Before you leave me today

Close the door
Throw the key
Don't wanna be reminded
Don't wanna be seen
Don't wanna be without you
My judgement is clouded
Like tonight's sky

Hands are silent
Voice is numb
Try to scream out my lungs
But it makes this harder
And the tears stream down my face

If we could only have this life for one more day
If we could only turn back time

You know I'll be
Your life, your voice your reason to be
My love, my heart
Is breathing for this
Moment in time
I'll find the words to say
Before you leave me today

Flashes left in my mind
Going back to the time
Playing games in the street
Kicking balls with my feet
Dancing on with my toes
Standing close to the edge
There's a pile of my clothes
At the end of your bed
As I feel myself fall
Make a joke of it all

You know I'll be
Your life, your voice your reason to be
My love, my heart
Is breathing for this
Moment in time
I'll find the words to say
Before you leave me today

You know I'll be
Your life, your voice your reason to be
My love, my heart
Is breathing for this
Moment in time
I'll find the words to say
Before you leave me today

Jag sjöng med, min röst hade inte blivit sämre, mer som om den blivit bättre. jag kanske skulle börja som Solo artist? Fast med ett annat skivbolag. Jag hade ju fått några erbjudanden från London Records förra veckan.
Jag tog upp mobilen och ringde upp nummret
- Simon Hawk kontor. Svarade en tjejröst. Jag harklade mig innan jag började prata.
- Hej, det är Niall Horan, skulle du kunna koppla mig till Mr.Hawk? frågade jag och bet mig i läppen.
- Såklart Mr.Horan. Mr.Hawk har väntat på ditt samtal. Sa hon och jag kunde höra på hennes röst att hon log. Jag kopplar fram dig direkt. fortsatte hon. Jag hörde hur hon kopplade fram och sedan hur någon annan tog upp telefonen.
- Så Niall, har du äntligen tagit ditt förnuft till fånga och vill bli min nya soloartist? sa han trevligt. hawk var trevlig, han var som en andra pappa till mig för 4 år sedan. Hjälpte mig och så.
- Jovisst. jag ärpåväg till london nu, vi kanske kan prata då? frågade jag .
- Det ska bli ett nöje att arbeta med er mr. Horan. sa han och log.
- Nöjet är helt på minsida. Vi ses. sa jag och la på. Undra vad killarna kommer tycka. Men vem bryr sig? Inte jag ialla fall.


Oj oj oj Niall, kommer Niall lyckas som solo artist? Återstår att se (;


Chapter 9

Jag slog ännu ett slag mot boxningsäcken. Och ännu ett.
- AAAAAAAAAAHHHHH! skrek jag för full hals och slog till den med all min kraft. Jag hade slagit till den så hårt att den ramlat ner.
- Fuck this shit. muttrade jag och satte mig på äsngen med ansiktet i händerna. Jag drog dom genom håret några gånger.
Med en suck fylld av smärta tog jag bort det smutsiga, oh lite torkat blodiga, bandaget från mina händer. jag använde alltid samma bandage när jag boxades, eller fick stry.
När dom var av syndes mina blålila hönder. Jag sträckte ut fingrarna och jämmrade mig av smärta. Jag upprepade samma sak några gånger innan det ankades på dörren.
Frustrerat gick jag upp och fram till dörren. Mitt rum var inte så stort : en stor och tjock metall dörr, en säng, byrå, handfat, brevid stod en toalett, kylskåp och en lampa som dött för länge sen. Det ända ljuset kom från ett litetfönster. Det var också det dammigaste rummet någonsin.

jag öppnade dörren och fann 2 killar stå utanför. Harry och Liam. Bakom stog Louis och Zayn. Jag suckade tyst och skulle just stänga dörren när Liam tog sin hand på den och öppnade. Dom kom in utan att jag ens frågat dom.
- jaha. sa jag och stängde dörren efter mig. Jag kollapsade på sängen och såg på mina forna vänner som såg sig omkring i rummet.
- Så det är här du varit de senaste åren. Sa Liam efter många minuters tystnad. han öppnade munnen men jag avbröt honom.
- Ni kan likagärna gå. jag kommer inte komma tillbaka. Det har gått två år, men jag kommer inte tillbaka, det finns inget för mig att häma. Sa jag och ja armarna över huvet.

Efter många försök att övertala mig att komma tillbaka suckade dom uppgivet och gick mot dörren. Dom kollade ledset på mig med jag kollade bara bort.
- Finns det inge.. började harry fråga när de andra gått ut och han stog i dörröppningen.
- Nej, inget finns, inget kan få mig att komma tillbaka. Sa jag avfärdande.
- inte ens Linn? Hon är tillbaka Niall, hon saknar dig. Tänk på henne, du är det närmsta att kalla förälder för henne. Sa han dömande och gick ut. han smällde igen dörren och jag kunde höra hans fotsteg avta. Inte ens Linn? Tillbaka? Varför var hon tillbaka? Linn, 7 år. varför var hon tillbaka? Och med vem?


Det värkte i bröstet, Linn. jag hade inte ens givit henne en tanke sedan .. olyckan. Hur har jag kunnat vara så självisk?
Min mage kurrade men jag slog till den.
- Inte nu din jävle. morrade jag tyst. med ännu en suck ställde jag mig upp och slank ner på knä . Jag drog ut en låda från under sängen. Jag satte mig på sängen och tog en ficklampa- Jag la den ner på sängen och började kolla på foton med Isa.Jag torkade bort en tår. Det var dags nu - att vara en man. Linn behöve mig.
Jag la ner alla kort i skolådan igen och gick ut. Jag gick fram till en container och vände på skolådan. Bild efter bild ramplade ut.
- Förväl isa, jag kommer alltid att älska dig , oavsett vad. Viskade jag och slänge lådan. Nu kommer jag Linn.


Kommer Niall någonsin gå vidare? Vad tror ni kommer hända? kommentera så kanske det faktiskt händer! :O

Chapter 8


Isa rörde sig inte. 3 veckor hade gått sedan den förbaskade branden. Linn bodde hos sin mormor i Sverige och ringde varjedag. det gjorde ont att höra hennes röst, den var så lik Isas, och att veta att det var mitt fel att Isa kommer dö, att det var mitt fel att Isa aldrig skulle få se dagsljuset igen, aldrig ska jag få kyssa hennes läppar igen. Fan.

Jag slog igen boken jag försökt läsa och lutade ansiktet i händerna. Det gjorde ont att röra sig, i tre hela veckor hade jag legat brevid isa, bara gått på toa och tvångsätit när sköterksan tvingat mig.
- Vakna älskling! sa jag och snyftade - utan tårar - dom fanns inte, slut. Det knackade på dörren och jag tittade upp. Sjuksköterskan kom in med en macka och ett glas juice.
- Niall, du måste äta, när Isa vaknar vill du väll inte se ut som ett benrangel? sa hon och log. jag gillade martha, sjuksköterskan, hon var inte som de andra, hon sa när och inte om Isa vaknade, hon var också trevlig, de andra ville nog mest bara få bort mig ur sjukhuset. jag log tacksamt och tog emot maten. Min mage kurrade och för första gången ville jag verkligen äta.
- Du, Niall, en pojke var här och sökte dig.. harry.. eller nått sånt. sa hon och tänkte. Martha var 57 år och hade lite dåligt minne, men hon var underbar. Jo harry var det han.. hon slutade tvärt och såg med stora ögon på isas monitor, den pep, inte sådär bra, utan bara ett helt pip. Hon sprang ut och 3 minuter senare kom hon tillbaka med en hel drös läkare. Dom skrek massa saker till varandra och gjorde massa underliga saker med Isa. Allt gick som i slowmotion, hur Martha tog ut mig ur rummet, försökte lugna ner mig nä'r jag kastade bort maten och försökte springa in igen.

- Hon är död! Skrek Martha med plågad röst. Niall hon är död, det finns inget att göra!
Allt släppte. Min kropp gav vika, ville bara dö på plats. Men jag gav mig inte. Jag tog ett djupt andetag innan jag beodrade mina ben att springa, så långt jag kunde.

2 år senare

http://www.youtube.com/watch?v=QRjIgM0WzCs
(om det inte funkar trk ner Ctrl och Alt )

Allas jubel, donm hejjade. Men inte på mig, utan på den jätelika killen över mig som sparkade mig. jag hostade och kände blodsmaken i munnen. Min syn var suddig och alla de arga , jublande, människorna utanför gallred slog på det för att fåmig gå upp igen och fortsätta fajten. Med en suck inombords reste jag mig upp på ringliga ben och ställde mig mittimot den stora killen. han flinade elakt och höjde armen. innan allt blev svart såg jag hur en knytnäve kom mot mig, och sen, ja då blev allt svart.

Efter att jag fick reda på Isas död flydde jag. Packade ihop mina saker och tog bilen. jag körde bara, brydde mig inte om några lagar eller något och hamnade i någon storstad där alla tydligen älskade att se blonda killar få stryk. Men inget mig emot, alla slag, all smärta, alla medvetslösa nätter, fick mig att minnas Isa, smärtan jag hade under de veckorna. jag äslar henne, även om hon var begraven, så kunde jag inte gå vidare. Jag har haft några tjejer under de två åren, men ingen att behålla, alla har varit samma - svart hår, bruna ögon , 1.71 cm långa, liknande näsa - alla liknade Isa. jag fastnade inte för någon av dem, men jag gjorde allt för att en natt få  hålla om isa igen, och när jag var med en av de tjejerna föreställde jag mig Isa, som skrek under mig, det var inte Avery, Kima eller något, Det var Isa, min Isa, min döda Isa.


 Oj oj oj...

Chapter 7

18 timmar senare sitter jag och Linn fortfarande i en av sjukhusets många korridorer. linn hade somnat av alla tårar och , ja av att sitta i 18 timmar. Hon låg i mitt knä och andades hackigt. Jag såg ner på henne, så lik Isa, det var bara hårfärgen som var olik. Isa hade svart, Linn hade brunt.

Efter ytterligare en timme kom en sjuksköterska fram till oss. Jag reste mig upp med en fortfarande sovande Linn i famnen. Hon log beklagande och som alltid fruktade jag det värsta.
- H- hur är det med henne? stammade jag fram, inte långt ifrån gråten. Hon tog ett andetag och började berätta.
- Isabelle har andats in massvis med giftig rök . Hon ligger i koma just nu och det är bara 10 % chans att hon klarar sig. Sa hon . Jag slutade andas. 10 % chans? Det var ju inget! Då är det 90 % att hon dör.
- V - va? Hon kan överleva eller hur? Snälla säg att hon kommer överleva! H - hon har ju Linn! Hon har ju.. jag kunde inte fortsätta. Jag lutade mig mot väggen cog gled ner. Tårarna strömmade ner för mina kinder.
- Jag beklagar. Sa doktorn ännu en gång innan hon ledset gick vidare.

Isa, vad du än gör, lämna mig inte. Lämna inte Linn.

1 vecka senare¨

Det hade gått en hel vecka sedan branden. isa hade fortfarande inte vaknat. Efter branden den hade Linn fått flytta till Sverige, till Isas mamma och pappa. Hon ville att jag skulle följa med, men jag kunde knappt lämna Isas sjukhusrum i mer än 10 minuter. Jag hade praktiskt taget bott där, pratat med henne, hållit i hennes hand, kysst hennes kalla, bleka panna, sagt att jag älskar henne och att hon skulle vakna. Killarna var jätte oroliga, dom hade varit och hälsa på några gånger, men inget mer.

Det var en tisdag, exakt en vecka efter branden, när en läkare kom in i rummet. Han hade gråsprängthår, mustach och glasögon. han satte sig brevid mig på soffan och jag vred mig mot honom.
- Niall, vi har fått tillbaka några provsvar.. det ser inte bra ut. Suckade han. Det är såhär att.. ehm.. Isabelle var gravid för någon månad sen ekller hur? Frågade han istället. Jag nickade, hade för länge sedan tappat talförmågan.
- Jo, som jag sa, provsvaren säger att.. även om Isa vaknar, vilket det bara är 5 % chans på i nuläget, har hon bara högst en månad kvar att leva. Jag tappade hakan, varför? han måste ha sett frågan i mina ögon för han fortsatte.
- Isabelle har en sjukdom, kallad Armesog, som är en obotlig sjukdom. Den är mycket ovanlig men när den väl slår in, finns det inget att göra. Niall jag är ledsen att behöva säga detta, men Isabelle kommer dö, oavsett vad. Det smartaste nu är attdra ut pluggen. Han såg på mig medlidsamt och där gick min gräns.
- VAD FAN TROR DU ATT DU SÄGER?! SÄGER DU ATT DU VILL MÖRDA MIG FLICKVÄN?! HON KOMMERÖVERLEVA! skrek jag och ställde mig upp. med snabba steg var jag framme hoss Isa och spekte lite hår från hennes ansikte. Det vet jag att hon ska. viskade jag och kysste hennes kind.
- Jag vill bara förbereda dig för det värsta. Sa han innan han gick ut.

Tårarna rann,
- Snälla vakna älskling, låt mig se de bruna ögonen en gång till, låt mig höra din röst en gång till. Låt mig känna din berörning, inte bara din kalla, slappa hand, låt mig få ha dig nära mig. Jag har aldrig haft orden att säa det, men nu ber jag dig en sista gång, låt mig ha dig i mina armar en sista gång. Grät jag fram.

När inget hände suckade jag och la mig ner i soffan och slöt ögonen. Jag skulle aldrig lämnat henne hemma själv, allt är mitt fel.

Kort - förlåt! MEN TVÅ IDAG! HAR VÄRSTA SKRIVARLUSTEN!!!! ;D KANSKE KMR EN TILL VEM VET ? (;

Kommentera!

Chapter 6 part 2

Jag fick panik. Jag tog två kökshandduk, den ena la jag över min näsa och mun. Jag höll fast den med ena handen medans jag klumpigt kröp fram till isa. Jag la den andra över hennes ansikte och börde upp henne. Jag behövde båda händerna så jag kastade bort den jag hade och försökte så gå så snabbt jag kunde i röken.

- MAMMA! PAPPA! skrek en gäll röst. Linn! Herregud! Det var rök i hela lägenheten ju! Jag sprang snabt fram till ytterdörren och la ner Isa på golvet. Jag tog disktrasan och försvann in igen. Med kökshandduken , som isa haft, mot mitt ansikte gick jag in igen.
- LINN! VART ÄR DU?! Skrek jag . Det hördes inte så bra eftersom jag hade handduken för munnen, så jag tog bort den och skrek igen innan jag la den över min mun igen.
- JAG ÄR HÄR! PAPPA SNÄLLA HJÄLP MIG ! Skrek hon och jag hörde hur hon grät. Jag snprang fram till badrummet där hon satt i ett hörn, omringad av rök. Jag lyfte upp henne och gav henne handduken. Hon tog den och andades igenom.

Jag gjorde som jag gjort med Isa, tog ett andetag och sprang till ytterdörren. Jag la ner Linn brevid Isa samtidigt som jag ringde brandkåren.
- Hej, det brinner i min lägenhet! Min tjej är medvetslös! Snälla kom fort. sa jag panikartat och drog mig själv i håret ett flertal gånger.
- Herrn, snälla lugna ner er. vart är ni? frågade kvinnorösten lugnt.
- Sweetbud Drive 2057 . Skrek jag och la på. Jag börde upp Isa och tog Linn i handen. Och tillsammans sprang vi ner mot gatan.

Ambulansen och brandkåren kom snabbt och släckte elden. Dom tog Isa och körde iväg till sjukhuset snabbt. Efter ngra underkökningar på plats kom dom fram till att det inte var något farligt med mig och Linn, vi hade inte andats in så mycket rök som Isa.

- pappa, jag vill till mamma. Sa Linn och såg på mig med tårar i ögonen. Jag tog upp henne och kramade om henne. hennes små armar och grät mot min axel. Jag nickade och ämpade mot tårarna.
- Okej, gumman. Kom.Vad kommer händ i sjukhuset? Kommer Isa klara sig? Kommer hon dö? Och isåfall, vad kommer hända med Linn? Och kommer Niall gå vidare? Men det är inte säkert att hon dör ju!

KOMMENTERA!

Chapter 6 part 1

Nialls POV

När jag kom iväg till studion log jag stort för första gången sedan händelsen. Eller det var det första äkta leendet på länge. Leendet fanns där, för att Linn faktiskt såg mig som sin pappa, ordet jag bara kunnat drömma om att få höra, höra någon säga till mig. Livet såg så ljust ut just nu. Visst, en del av mig var död, borta, men det var bara kroppsligt. Själen från det ofödda bernet skulle föralltid finnas i mitt hjärta.

 Killarna kollade skeptiskt på mitt leende under hela dagen, men vem klandrar dom? Jag hade praktiskt taget velat slita huvet av dom igår. Tillslut tog dom till orda.
- Har du humörsvängningar eller vaddå? Igår ville du mörda oss och nu.. började Harry och gjorde massa gester runt min kropp. Jag skrattade och fortsatte att le.
- Nu ser det ut som om du svävar på rosa moln! Utbrast Liam i samma tonart som Harry. Jag log ännu störren och rykte på axlarna.
- Vaddå då? Vill ni att jag ska mörda er eller? skrattade jag. Dom skakade på huvet innan dom fortsatte att jobba.

Efter ännu tre timmar kom Simon in med Nandos. Mina ögon spärrades upp och jag stirrade på på påsen i hans hand som förmodligen innehöll gudomlig fet mat. Simon såg att jag stirrade på påsen och skrattade innan han gav mig den.
- Så du är glad idag? frågade han och satte sig brevid Liam . Jag nickade och tog en tugga av den underbara maten.
- Varför så glad då? frågade Harry retsamt. Jag svalde maten och vek undan med blicken.
- I morse hände en sak.. började jag och drack en klunk läsk.  Jag skulle just snacka igen när Zayn skrek ett fejkat tjejskrik.
- Fick du äntligen till det? Oh my gawd! sa han sarkastiskt och slänggde med sitt osynliga hår.
- Jag faktisk, två gånger. Sa jag stolt . Dom kollade på mig med stora ögon. Med det är inte därför jag är så jätte glad.. ochej det är inte bara därför. Linn kallade mig pappa imorse. Sa jag och log smått.
- Aww.. sa louis tyst. Jag skrattade och kastade papper på honom. Han duckade och såg förolämpat på mig.
- Oh no, you did not just do what I think you just did! Sa han bitchigt och gjorde någon konstig sak med fingrarna. Jag skakade på huvet och fortsatte med min mat. Delicious!

*

Efter fem långa timmar satt jag i bilen påväg hem. Det var en hemskt lång bilkö . Jag tänkte tilloch med på att sova, så lång var den.  Men tillslut började den röra på sig och jag var på väg hem igen.
 När jag kom innanför dörren pustade jag ut, det hade varit en lång dag. När jag innanför dörren luktade det rök. Jag bvrydde mig inte om att ta av mig skorna innan jag sprang in i rummet där det röte ifrån. Där låg Isa, med luften full av rök och ögonenslutna. Hon rörde inte på sig, ännu värre var, hennes bröstkorg höjdes inte eller sänktes..

En part kapitel! Mer imorgon, ska checka sista hälften avmelodifestivalen nu! RÖSTA PÅ ULLE MUNNE! ;D <3 Ulrik munther .. ♥ (DREGEL..)

Chapter 5

Nialls POV

Jag reste mig ur fotöljen jag lyckats somna i och gick med trötta steg in i badrummet. Jag var verkligen kissnödig.
När mina behov var uträttade gick jag till Isa som låg coh sov i sängen. Jag la mig abkom henne och kysste hennes nacke. Hon rös till och jag skrockade lågt.
Ännu en blöt kyss hamnade på hennes nacke och vidare till halsen. Det var svårt att somna, men jag lyckades.
Natten var orolig. Jag kunde inte fatta att hon ar mig´. Hade det inte varit för att vi splitrades för ett år sedan skulle jag aldrig fått träffa Isa.Och , ett liv utan Isa, tja låt oss säga att det inte finns med på kartan!

När jag vaknade nästa dag var jag själv i sängen. jag satte mig snabbt upp och sökte med händer och ögon efer Isa. Jag hittade henne ingenstans så jag gick upp och in i badrummet. I duschen stog Isa och sjöng. med ett flin klädde jag av mig och hoppade in bakom henne.

Hon hoppade till när jag slingrade mina armar runt hennes midja. Jag skrattade mot hennes nackeoch smekte hennes mage. Min ena hand smekte sin väg tidd hennes ena bröst och jag klämde åt bröstvårtan lite löst , och den andra smög sig ner mellan hennes ben och smekte hennes klitoria. Hon lutase huvet mot min axel och stönade. Hon pressade sitt skrev mot mitt finger och tog sina händer på min hand som smekte mellan benen och track på handen. Jag vände på henne och kysste henne hårt samtidigt som jag lyfte upp henne . Jag trykte upp henne på väggen och hon låste benen runt mina höfter. Jag la mina händer på hennes lår och kysste henne igen.

Isas POV

Känslan när han trängde in i mig var underbar. Han stötte djupt och hårt i mig och det kändes som om hela min kropp var under hans kontroll. Jag stönade högt för varje stöt han gjorde. Jag har haft några killar i mina 20 år , alla har varit väldigt bra säng kamrater , men Niall gör det så fantastiskt att det känns som om jag ska komma i en enorm orgasm när han ser på mig.
När han kysste min hals och smekte min klitoris samtidigt som han var långt inne i mig gjorde så att jag tappade befattningen helt.

Han gjorde en hård stöt och suckade när han kom, innut i mig. Eftersom jag nyss varit gravid var det ingen chans för mig att bli det igen, på en tid. När jag inte skrikit ut min orgasm, som jag alltid gjort, kollade han fundersamt på mig.
- Hann du inte komma ? frågade han och jag skakade på huvet. Han funderade en stund innan han la mig ner på kakelgolvet under duschens strålar, som landade  på Nialls rygg, innan han särade på mina ben och dök med huvet. Jag flämtade till när jag kände hans tunga nudda mitt ömma område. Han gjorde cirkelrörelser och jag krökte ryggen till en båge av upphetsning. Aldrig någonsin hade Niall slickat mig, men det var underbart!

Samtidigt som hans tunga slikade i sig mina safter smekte hans tumme min klitoris ännu en gång.
Efter inte så lång stund kände jag hur det började skaka i min kropp och det svartnade för mina ögon när min orasm äntligen kom. Niall slickade i sig alla safter som rann ur mig och log mot mig.
- Nu kom du. Sa han stolt och hjälpt mig upp innan han kysste mig. Jag kunde känna smaken av mig själv på  hans läppar .
- Och nu ska jag göra dig lycklig. Sa jag och ställde mig på knä framför honom och tog hela honom i munnen, och när jag säger hela, menar jag verkligen hans stora, hårda manlighet!

Nialls POV

Efter den sköna morgonstunden klädde jag på mig och gick ut till köket där Linn satt och åt. Jag mindes direkt vad som hänt förgående morgong och kände mig usel. Jag fixade en kopp kaffe och satte mig brevid henne.
-Hej prinsessan. försökte jag. Hon kollade inte ens på mig. Hörru , gumman, jag är ledsen för hur jag betedde mig igår, jag vet att det inte är en ursäkt att jag inte sovit den natten men, snälla förlåt? frågade jag ledset. Hon såg äntligen på mig med ett leende i ansiktet.
- jag förlåter dig Niall, jag menar, du är ju min pappa. Sa hon och log stort innan hon kramade om mig och kysste min kind och sprang upp på rummet. Min haka ramlade på golvet. Trodde hon jag var hennes pappa?

Jätte, grumt ledsen för kort, men behövde ett slut så jag kan börja på nästa del! Kommentera guurls (;
Och btw, rodnade hela vägen när jag skrev ''sex''scenen även om den söög xD Oj.. ehm ja den var dålig ;s
haha kommentera! (:<3

Kram, Yazmine ♥

Chapter 4Efter en orolig natt , snål på sömn var jag ännu en gång iväg till Studion, med påsar under ögonen ochtrötta ögon. Varje gång jag blinkade kändes det som grus som var mellan ögonen och ögonlocken. Jag hade också världens sämsta humör, skrek på minsta lilla, stackars Linn. Jag måste göra något snällt till henne snart.

Jag steg in i studion och drog direkt till mig uppmärksamheten. Dom kollade på mig och log stort - förutom Harry,  som såg medlidande på mig. Han hade säkert inte sagt något - Tack Hazza!
- Vad fan stirrar ni på? ´snäste jag irriterat. Dom såg chockat på varandra innan dom drog uppmärksamheten till mig igen. Simon kom fram till mig med en såndär stor Ipad. han klickade lite på den innan han visade den för mig. Det var en video, som laddades. Efter någon minut hörde jag min egna röst sjunga på låten jag gjort igår - hur hade dom fått händerna över den?!

- Hur fick ni denna?! frågade jag i panik. jag flackade med blicken innan jag bestämde mig för att tavlan på en vi häst var mycket intressant.
- Din flickvän skickade den till Harry och bad honom visa den för mig. Den skulle vara jätte bra som bonustrack i den nya skivan! Sa han stolt. jag nickade sakta , ville få allt att sjunka in. Isa hade skickat en låt om mitt döda barn till Simon Cowell, okej, coolt.
- Men säg mig, vad handlar låten om? Alltså jag förstår att det handlar om ett missfall men ve.. han avbröt sig själv innan han såg på mig med ledsna ögon. Oj, Niall. Fick hon..? frågade han försiktigt. Här kom tårarna igen. jag nickade och såg ner i golvet. Killarna drog efter andan innan dom kom fram och gav mig en gruppkram.
- Jag är så ledsen Niall. Om det finns något jag kan göra, säg bara till. sa Simon tydligt och försökte få mig att se på honom. Jag nickade innan jag tog mig samman. Jag såg upp på dom och log prövande.
- Hey, gjort är gjort. Nu ser vi till att få den bästa albumet i världshistorian! Sa jag istället och dom förstod direkt att jag helst inte ville prata om det.

Isas POV

Jag var ärligt talat helt förstörd innom mig. Mitt barn hade dött i mig. Det känns som om jag inte var stark nog att hjälpa mitt egna barn - och det knäckte mig. Som mamma är min främsta prioritet att sydda och älska mina barn , och att veta att jag misslyckats med detta faktumet, dödade mig. Jag ville inget annat än att hoppa från en klippa och dö, men jag kan inte. Vad skulle Linn ta sig till? Visst, Niall skulle bli hennes förmyndare, men han arbetar så mycket. Och jag klarar inte av tanken på att Niall någonsin skulle hitta någon annan, en känd person, som förstog honom. Att ens tänka tanken på honom , kyssandes med en annan , ugh,  känslan var värre an att vilja dö. Det känns som om , att om han träffade en annan, känns det som om ett öde värre än döden väntade mig. levande död. Mitt hjärta sklle slå, min hjärna skulle fungera, mina lungor skulle pumpa luft, men min själ skulle vara borta. Så , jag måste ta mig samman innan han faktiskt lämnar mig. För någon glad människa!

Så, istället för att sitta hemme och sörja klädde jag på Linn, en rosa t-shirt och hennes vanliga jeans. Hennes bruna hår borstade jag bara igeneom och lämnade henne för att fixa mig själv. Jag borstade mitt svarta, vågiga hår och satte på mig en lila långärmad tröja med urringning och drog på mig ett par svarta tighta jeans. Jag tog några smycken och mina lila pumps. jag sminkade mig lätt och tåg min svarta Prada väska och tog Linn i handen för att åka till mataffären.

I Mat affären köpte jag en massa mat. Allt från grönsaker till godis, och kött. En mycket överfull vagn parkerades i kön när jag var färdig. Tack och lovför att jag hade mitt och Nialls gemensamma bankomatkort, annars hade detta aldrig gått.

Kassörskan drog alla saker med stora ögon - hon kände säkert inte Niall. Ja skrattade lågt åt mitt egna skämt och drog kortet. Jag slog in koden , innan jag började packa ner allt. Linn fick en banan att äta på medans jag packade in allt i en massa påsar. När jag äntligen var klar hade jag packat ner hela 12 påsar med mat. Inte var dom halv fulla heller. Jag körde, eller jag putade väldigt hårt, på vagnen till bilen och la allt i bakluckan innan jag spände fast linn och gick för att lämna vagnen.

- Var det roligt att handla? frågade jag och såg på Linn i bakspegeln. Hon nickade ivrigt och åt det sista av hennes andra banan.
- Vi kanske skulle göra det oftare. Jag menar, du vet ju hur mycket Niall äter, så detta kan vi göra nästa vecka! utbrast jag glatt och körde in på våran uppfart och steg ut. Efter mig kom Louis bil, dom var säkert klara i studion. Jag log och öppnade bakluckan och såg alla påsar. Stackars rygg. tänkte jag innan jag tog den första och börde ut den. Och den andra efter.

- Hejdå grabbar! ropade Niall och jag stannade upp.
- VÄNTA! skrek jag högt. Bilen stannade precis innan den ört ut helt från uppfarten. Jag gick snabbt fram till bilen och öppnade en dörr.
- Kan inte ni starka, nälla män hjälpa mig med matkassarna? frågade jag med mina puppyeyes. Dom skrattade och spände musklerna på skoj.
- Jag vet att vi är starka, jävligt heta också. Så visst. skrattade Louis och steg ut ur bilen, med dom andra i släptåg. Come on grabs! lets help this helpless lady! Hojtade Zayn och tog två kassar. Dom andra gjorde dom honom, alla 5 tog två kassar och det såg inte ens ut som om dom ansträngde sig. Niall tog tillochmed tre stycken! Starka heting där!
- Starka jvlar. muttrade jag och tog den sista innan jag låste bilen och följde efter dom, och Linn som verkade vara väldigt glad av att Harry var här, in i hissen.
- Vill ni äta här? frågade jag och track på högsta våningen, då det bara var jag som hade en fri hand.
- Visst, vi har inge annat att göra. Förresten, har Niall berättat att Simon vill anställa dig? frågade Liam. Jag kollade förvånat på honom och skakade på huvet.
- Nej det har han inte. sa jag fortfarande lite chockat.
- Simon läste låtarna du skrev, och vill anställa dig som låtskrivare. Och han sa, att om du också sjunger bra kan du bli signad. Det är oftast dom med underbar röst som kan skriva låtar. Förtydligade Harry. jag nickade sakta. Signad? Och bli känd? Då kanske Niall aldrig lämnar mig!

Bilder : lilla flickan Suri Cruise , och Katy Perry

Glöm inte att slänga in en kommentar! Vill ni ha mer av Isas POV eller bara Nialls? Let me know!

Chapter 3

Efter många timmar i studion skjutsade Louis hem mig. I bilen tillbaka bestämde vi för att jag skulle övertala Isa att sjunga för Simon imorgon. jagvar fortfarande lite osäker på om jag ville att hon skulle sjunga, för hon kanske inte ville bli sångerska? Hon vill säkert bli läkare! Ja, det ska hon säkert bli!

Jag förbannade mig för att jag var så jävlas självisk hela tiden! Om Isa ville sjunga, skulle hon få det. Ville hon inte, då behövde hon inte! Jag var nöjd med mig själv. Isa skulle aldrig villja sjunga för Simon, hon har aldrig ens sjungit för mig, hennes älskade pojkvän, så varför skulle hon sjunga för Simon? En helt främmande männsika?
Jag fnös tyst för mig själv och steg ut ur bilen.
- Ses senare grabbar! sa jag och vinkade när dom åkte iväg. Glatt gick jag upp till min våning och gled in genom dörren. Linn kom direkt rusande emot mig och hoppade som vanligt upp i min famn.
. Hej, prinsessan! Vart har du mamma då? frågade jag efter att , som vanligt, ha kastat upp henne i luften och fångat henne.
- I erat rum. Mamma mår inte bra, hon gråter. sa Linn ledset. Jag spärrade upp ögonen och sprang förbi Linn och in i mitt och Isas sovrum. Precis som Linn sagt , låg isa i sängen och grät. Jag gick försiktigt fram till henne och satte mig på huk och smekte bort lite hår från hennes ansikte. Även med kinder blöta av tårar och ruffsit hår var hon den vackraste människan i världen.
- vad har hänt , älskling? frågade jag mjukt . Hon vred sig och flyttade in till mitten av sängen, och klappade på platsen hon nyss legat på. jag la mig brevid henne och smekte henne på kinden.
- Vill du berätta? frågade jag försiktigt. Hon nickade och satte sig upp. Hon drog upp knäna till bröstkorgen och la armarna runt hennes ben.
- Barnet.. det... jag.. hon brast i gråt och gömde ansikted . Jag förstog direkt vad som hänt. Missfall. Hur kan det vara möjligt? Mina ögon vattnades och tårarna rann som bara den. Mitt barn, dött.  Jag satte mig brevid henne och slog armarna runt henne. Hon la sig ner i min famn och grät ut. Nu satt vi båda i sängen och grät. Linn kom försiktigt in i rummet och hoppade upp i sängen.
- Mamma, Niall, vad har hänt? frågade hon, hon hade också tårar i ögonen, men vem skulle inte gråta om man såg sin mamma gräta? Jag fick ännu fler tårar när jag såg den första tåren rinna ner för hennes rosiga kind.

Jag tog fram mobilen och klickade upp Harry. Han svarade efter några signaler. Jag harklade mig för att inte låta söndergråten.
- hey Nialler, whats up? rågade han glatt. Ännu en tår rann ner.
- Hej mannen, kan du komma och hämta Linn? Det har hänt en sak med Isa, vi behöver prata och så. Kan inte ni göra något roligt, typ bada eller tivoli? frågade jag snabbt. Han svarade att han och killarna skulle komma snart och att dom skulle åka och bada.

Vi la på och jag kysste Isas panna innan jag försiktigt la henne ner i sängen , hon hade somnat av all gråt.
Jag bärde upp Linn och gick in till hennes rum.
- Byt om till tights och en klänning, gumman. Sa jag och torkade ögonen. Hon gjorde som jag sa, utan protester. Hon förstog nog att jag inte var någon att bråka med just nu. Jag tog hennes barbie väska och packade ner badkläder, shampoo, balsam , två handdukar, hennes badpuffar och ett hänglås. I det lilla facket la jag ner 10 pund, för säkerhetsskull.
linn kom tillbaka, fullt påklädd med jacka och skor. Jag gav henne hennes väska och bärde upp henne. harry smsade och sa att dom var nere så jag och Linn tog hissen ner. När vi kom ner var han där, lutad mot bilen och med sina solglasögon. Jag gav han Linn som han satte i bilen brevid louis. Dom började direkt snacka om allt och inget.

- Vad har hänt? frågade Harry försiktigt när han såg mina rödgråtna ögon. Jag tog ett djupt andetag innan jag berättade.
- Hon fick missfall. viskade jag tyst. Hans ögonbryn sköt i höjden, så han måste ha spärrat upp ögonen, och hans mun formades till ett stort 'O'. Han tog ett steg fram och kramade hårt om mig. han viskade att allt skulle bli bra. Jag kände mig trygg när han kramade mig. Harry hade alltid varit en av dom som kände mig bäst, han förstod mig mest. Vi släppte varandra och han sa hejdå innan han hoppade in i bilen och körde iväg.

ag gick upp till Isa och såg att brickan var kvar, orörd. Hon hade alltså inte ätit något idag?Jag tog brickan och gick ut till köket och kokade snabbt soppa.
Jag hällde upp soppan i två skålar och tog två skedar innan jag gick in till Isa. Hon hade vaknat och satt sig upp i sängen.
- vart är Linn ? frågade hon trött. Jag gav henne ena skålen, som hon tog emot med kurrande mage.
- Harry och killarna gick med henne till badet. Förklarade jag och satte mig brevid henne innan jag tog upp en sked soppa. Jag blåste på skeden innan jag sörplade i mig soppan.

- Så vad hände? frågade jag tyst efter flera minuters tystnad.hon stannade upp i sitt surplande och la ner skålen i knäna. Hon slöt ögonen och tog några djupa andetag innan hon såg på mig , men tårar i ögonen.
- Kommer du ihår i Sverige? När vi beställde alkohol fri champange? frågade hon försiktigt. Jag nickade och kom mycket väl ihåg - vi hade varit ute och firat att Isa vart gravid , vi två. Vi hade beställt alkoholfridricka och fått vanlig champange. Olyckligt vis hade Isa redan druckit en rejäl klunk innan jag ens smuttat på drickan. Eftersom Isa inte drack alkohol i anliga fall , kände hon ingen skillnad. Jag hade fått ett utbrott på den nervösa servitrisen och gått ut.  Jag hade också velat stämma resturangen men Isa fick mig att glömma det.
- Tydligen förstörde alkoholen barnets utveckling och, ja. sa hon och torkade sig under ögonen.
- Älskade älskling då. sa jag och kramade om henne. Det kommer att bli okey. Viskade jag och kramade om henne hårdare. Hur kunde jag säga så? Det var klart och tydligt att inget skulle bli okej igen. Mitt barn, mitt eget kött och blod, skulle aldrig se världen. 4 månader. Om 4 månader skulle jag fått se in i ögonen som säkert skulle se ut som Isas..

*

Isa sov, Linn sov, jag satt vid köksbordet  med ansiktet i händerna medans verkligheten kom ifatt mig. Jag skulle inte se detta barn, men Isa kanske ville försöka igen om nått år eller så? Jag skulle göra vad som helst för att Isa ska bli lycklig igen, vad som än krävdes!

Jag tog min gitarr och satte på kameran. Nu skulle jag bara sjunga från hjärtat, om det blev bra kan jag ju se på videon och skriva ner texten? Jag satte mig tillrätta innan jag drog några accord och började sjunga.

You're just a small bump unborn, in four months you're brought to life,
You might be left with my hair, but you'll have your mother's eyes,
I'll hold your body in my hands, be as gentle as I can, but for now your scan on my unmade plans,
A small bump in four months, you're brought to life

I'll whisper quietly, I'll give you nothing but truth,
If you're not inside me, I'll put my future in you

You are my one and only.
You can wrap your fingers round my thumb and hold me tight.
Oh, you are my one and only.
You can wrap your fingers round my thumb and hold me tight.
And you'll be alright.

You're just a small bump unknown, you'll grow into your skin.
With a smile like hers and a dimple beneath your chin.
Finger nails the size of a half grain of rice,
And eyelids closed to be soon opened wide
A small bump, in four months you'll open your eyes.

And I'll hold you tightly, I'll tell you nothing but truth,
If you're not inside me, I'll put my future in you

You are my one and only.
You can wrap your fingers round my thumb and hold me tight.
Oh, you are my one and only.
You can wrap your fingers round my thumb and hold me tight.
And you'll be alright.

You can lie with me,
With your tiny feet
When you're half asleep,
I'll leave you be.
Right in front of me
For a couple weeks
So I can keep you safe.

'Cause you are my one and only.
You can wrap your fingers round my thumb and hold me tight.
You are my one and only.
You can wrap your fingers round my thumb and hold me tight.
And you'll be alright.

You were just a small bump unborn just four months then torn from life.
Maybe you were needed up there but we're still unaware as why.

Jag stängde av kameran och hörde applåder. Jag såg upp och såg isa. Hon var lutad mot dörrkarmen och klappade händerna.
- Det var vackert, älskling. sa hon krassligt och satte sig gränsle i mitt knä. Jag la ner gitarren och placerade mina händer på hennes svank. Hon tog mitt ansikte och såg in i mina ögon.
- Vi ska ta oss egenom detta, tillsammans! sa hon allvarligt. Jag nickade och kramade om henne.
- Glöm, snälla glöm aldrig, att jag älskar dig! mummlade jag mot hennes hals.
- Om du lovar att aldrig sluta älska mig. Viskade hon och kysste mig flera gången i håret. Jag såg upp på henne och log.
- Deal.

 All creds for the lyrics goes to Ed Sheeran - Small bump

kommentera!

Chapter 2

Kvällen var riktigt lyckad. Isa hjälpte oss med många låtar och många goa bullar senare kramade jag och killarna godnatt och låste dörren efter att dom  gått. Klockan hade sedan länge passerat tolvslaget och både Linn och Isa hade dragit sig tillbaka till sängs. Ärligt talat var inget mer frestande än att byta om krypa under täcket och dra Isa så nära mnin kropp som det var möjligt och lägga en arm runt hennes midja för att sova, men detta fick vänta. Istället för att göra något sådant gjorde jag det värsta som fanns - plockade undan all disk!
Tack och lov för diskmaskiner! Hurra, hurra hurra!

Med många muttringar och svordomar plockade jag in all disk till köket, sköljde av och stoppade in i diskaskinen. Jag tog också alla kvar lämnade bullar, som inte var så många,, kanske två stycken, och la undan i ugnen till Linn , hon älskade bullar till frukost.
Jag torkade av alla använda bord och tog smulorna, som jag kört över kanten in i min kupande hand med trasan, och slängde dom i sopphinken.
När jag släckt alla ljus i lägenheten och dubbelcheckat alla fönster och dörrar att dom var låsta gick jag äntlgen in till rummet. Jag orkade varken byta om eller borsta tänderna så jag klädde av mig till underkläder och kröp ner bakom Isa, drog henne så nära som möjligt och la en beryggande arm runt hennes midja, babybulan alltså.
Efter de föll jag in i en djup sömn.

Jag vaknade av att det skrammlade till. Jag satte mig yrvaket upp och kollade på den digitala klockan på nattduksbordet och de röda siffrorna visade tydligt att det var dags att stiga upp. Jag skulle vara i studion om 1 timme ju. Så, försiktigt som möjligt reste jag mig, noga med att inte väcka Isa, hon sov så sött.

Jag klädde tyst på mig - jeans , linne och en hoodie, med strumpor - och smög ut. Hela tiden var jag rödd att golvet skulle knarra, men det hände inte.

I köket - som var källan till skrammlet - stog Linn på en stol och försökte nå o'boy lådan. Med ett tystskratt smög jag upp bakom henne och la händerna precis under armhålorna.
- Ohååj! utbrast jag och lyfte upp henne med en snurr. Här var vi ju tysta! skämtade jag när jag satt ner henne på golvet. Hon rodnade lätt och började skruva på sig.
- Förlååt, Niall. sa hon blygt. Men jag var så sugen på o'boy! försvarade hon sig själv. Jag skrattade igen innan jag vände mig m. Jag puttade bort stolen och sträckte mig för o'boyen.

 Eftersom Isa älskar att jävlas med oss , var o'boyen på högsta hyllan. Även jag , på min långa kropp, fick stå på tå.
Jag pustade ut när jag äntligen fick ner lådan med chocklad pulvret. Linn började hoppa upp och ner, samtidigt som hon klappade på händerna och log stort.
- hurra! Niall är bäst! Hon var överlycklig över att pulvret var i min hand. Jag log triumfierande och la lådan på köksbänken. jag tog fram en kopp och en sked, och mjölkpaketet.
Jag la upp 2 skedar med pulvret i koppen och hällde mjölk över det. Jag blandade snabbt om i koppen och gjorde snabbt en ost macka till Linn också.

Efter att Linn ätit sig mätt, tänkte jag göra något snällt till Isa. Eftersom hon gör allt möjligt för mig, vill jag ge tillbaka. Så jag kokade te, två ägg och gjorde två mackor men ost och smör. Jag la det på en bricka med två koppar te, och gick in till henne i sovrummet.
Hon sov så vackert så jag le ner brickan på nattduksbordet och kröp fram till henne. Jag var över henne, men knäna och armar på varsin sidan om henne och såg ner på den vackra varelsen under mig.
Jag böjde mig ner för att kyssa hennes läppar. Jag var så inne i att kyssa hennes sovande läppar att jag inte märkte hur hon vaknade och över manerade mig. Hon puttade ner mig öch sate sig gränsle över mig och höll fast mina armar över mitt huvud.

- Försökte du kyssa en sovande kvinna , huh? skratta hon och böjde sig ner och kysste mig. Kyssen över gick snabbt till väldigt intensivt hångel. Hon släppte mina armar för att linda in sina fingrar i mitt hår.

Jag la mina händer på hennes lår, precis under rumpan. Vi rullade runt ännu en gång och började smeka av varandra kläderna, eller jag smekte av Isas nattlinne för jag hade ju bara boxershorts på mig. Hon drog naglarna ner för min nacke, vidare till nycklbenen och över brösten och magen , fram till byxlinen på kalsongerna. Hon smekte mig över tyget och jag blev lite hård under hennes berörning. Hon skulle just ta av mig mina kalsonger när vi hörde ett harklande. Vi stannade upp i panik och såg mot dörren där Harry och louis stog, lutade mot varsin sida av dörrkarmen - och flinade över vad som just sett. Snabbt som attan tog jag täcket och drog över oss - jag menar, min flickvän var i bara underkläder!

- Och vi undrade vart Nialler vart. skrattade Louis och skakade på huvet. Jag rodnade och kollade ner på Isa, som gömde huvet i min bröstkorg. Jag skrattade generat och väntade på att dom skulle gå, när dom inte gjorde det suckade jag högt.
- Men kan ni dra så vi kan klä på oss? frästa jag irriterat. Dom log stort och nickade innan dom gick ut och stängde dörren efter sig.
- Då var den morgon stunden över. Men vi har alltid kvällen. sa jag flörtigt och kysste hennes pannan. Jag klädde snabbt på mig kläder och gick ut till killarna. Isa kom inte långt efter - fullt påklädd. Hon rodnade och slog ner blicken när Harry och Louis flinade mot oss.
- Hade ni trevligt? frågade Louis - onde man! Jaglipade och tog bil nycklarna.
- Juste, Niall. Jag behöver bilen idag, måste lämna Linn på dagis och handla. Ropade isa från köket. Jag la ner nycklarna i nyckelskåen i hallen.
- Dom finna i skålen! Jag måste gå nu! Älskar dig. Ropade jag innan vi försvann ut.

*

Vi steg in i studion och hälsade glatt på studio killen, som hälsade tillbaka med ett stort leende innan han fortsatte att mixtra med mixerbordet. Simon kom fram till oss och log stort.
- Har ni gjort klart någon låt då? frågade han nyfiket. Liam, som tog hand om mappen , tog fram den och gav den till Simon. Han tog emot den och satte sig i en soffa medans han läste igenom alla låtar med ett stort leende.
- Vilka bra låtar grabbar! Ni har väldigt stor talang för låtskrivning! Sa han och viftade med mappen.
- Alltså, det var Nialls tjej som hjälpte oss med låtarna. Vi skrev bara namnen och 7 rader på varje låt typ. Sa Zayn snabbt. Vi andra nickade och Simon log ännu större.
- Så , Niall, din flickvän har skrivit låtar till er? frågade han, jag nickade och han fortsatte. Hon har isåfall en väldigt stor talang för låt skrivning. Säg mig , Niall, kan hon sjunga också? frågade han nyfiket och la mappen med låtarna på bordet innan han kom fram till mig. Jag rykte på axlarna.
- Vet inte, hon sjunger inte speciellt mycket, hon nynnar mest . sa jag nervöst, rädd för vad Simon Cowell kunde ha roterande i huvet. Han nickade.
- Gör mig en stjänst, be henne sjunga för er och kom seda till mig. Hon kanske kan bli vad deta skivbolag letat efter. Det har gått lite dåligt för oss sedan ni slutade och det går bättre nu, men ändå inte så bra. Förklarade Simon när han såg våra förvirrade ansikts uttryck.
- Ehm, jagvet inte. Sa jag undvikande. Hon är mamma till en 5-åring och är gravid. Hon kanske inte har tid med allt dethär, hon vet hur sressigt det är att jobba med musik, sa jag och kände hur jag ville att han skulle ge sig och inte be oss få henne sjunga för oss längre, jag vill helst ha henne för mig själv och Linn, inte dela med mig av henne för resten av världen.

Själviskt, jovisst, men jag älskar henne så mycket. Tänk om hon blir känd, hittar en annan kille och lämnar mig? Jag skulle bryta ihop. Hon var det bästa som hänt mig. Vi hade tillochmed samma tattuering . U.N.I ( you and I ) snett under naveln.
Alla dessa tänk om, men tänk om jag krossar hennes framtid om jag inte låter henne göra detta? Tänk om hon blir lycklig av att få fans, sjunga i arenor och vara kvar med mig. Tänk om. Jag vet att jag var självisk, varför var jag det ? Hon älskar mig, hon skulle inte lämna mig för någon annan! Jag är ju praktiskt taget Linns pappa, hon var min adoptivdotter, vi var bundna - inte med gener eller något annat - vi var bundna med ett kontrakt, och hon bar ju faktiskt på mitt egna barn. Jag skulle bli pappa, en riktig pappa till ett riktigt väsen, en riktig människa, en liten bebis.

Jag suckade innan jag nickade på huvet.
- Okej då.


Kommentera och glöm inte inlägget under!!

Chapter 1

Vi satt i studion och försökte skriva nya låtar. Ingen av oss hade inspirationen att skriva klart låtarna vi började på.
Jag kliade mig i nacken och förskte komma på en värdig text - man ville ju inte att ''återförenar-albume'' skulle vara fullt av låtar som sög, eller hur?

- Min tjej skriver bra låat, hon kanske kan hjälpa? kom jag plötsligt på och kollade på resten av killarna.
- Har du en flickvän? sa Harry och log stort. Aww, Nialler har en flickvän! fortsatte han med bebisröst. Jag suckade irriterat och kastade en kudde på honom.
- Sluta, din tönt. Ja jag har en tjej, varför så överraskad? frågade jag.
- Well, du hade alltid svårt att snacka med brudar förr. mummlade han och kollade ner på sitt tomma papper.
- Ja, men nu har jag en tjej, och hon har en bulle i ugnen. sa jag nervöst. - Kan jag få?! Jag älskar bullar!  utbrast Louis. Han verkade inte fatta att jag menade ett barn i magen.
- Njaa, om du åt 'bullen' skulle du nog åka i fängelset. sa jag nervöst och gjorde kaninöron vid bullen.
- Vad.. NIALL! Ska du bli farsa! Och du har inte sagt nått til oss! sa han låtsasbesviket. Jag skrattade.
- När frågade ni då? frågade jag oförstående. Dom kollade ner och rodnade.
- Well, vi gjorde ju aldrig riktigt det. Mummlade dom.
- Men, vad säger ni? Ska vi ta låtarna och dra hem till mig? Hon kan säkert hjälpa, och hon är nog snart klar med middagen också. Sa jag glatt. Dom kollade upp och nickade

Vi samlade ihop alla pappren och la dom i mappar innan vi sa hejdå och gick ut till min bil. Dom andra hade kommit med Louis bil så Harry och Louis hoppade in i den, medans Zayn och Liam hoppade in i min. Jag körde vägen till vårat hus och låste upp garaget. Louis bil var inte sen efter mig ner, vi hade ju ett riktigt stort garage här. jag parkerade och gick ut, samma med Liam och Zayn. Jag låste bilen och var nära att snubbla över Linns badboll. Jag skrattade lågt innan jag sparkade den till ett hörn med hennes andra saker. Louis parkerade sin bil och killarna följde med mig upp till min våning.
Det luktade mat, ljuvlig mat, trappen ovh när vi kom in slog en starkare doft emot oss.

- Vad gott det luktar! Niall har väll hittat sin dröm brud, gillar hon också mat eller? skämtade Louis och knuffade till mig i sidan.
- Ja, och hennes mat slår allt! sa jag och tog ett djupt andetag, luften var verkligen full av doftande mat. Det var ris och kyckling gryta, det kunde jag känna på långt håll.
- Teddy Bear! skrek Linn och rusade fram till mig. Jag lyfte upp henne och pussade hennes näsa. Hon fnittrade och kramade om mig.
- Hej prinsessan! sa jag och kastade henne i luften, inte så hlgt, det var inte ens två en centimeter från mina händer, och fångade henne igen.
- Vilka är dom? frågade hon oblygt och pekatde på killarna.
- Det är mina vänner, gumman. Sa jag och tog ner hennes hand, det var ju fult att peka. vart är mamma? frågade jag sedan och la ner henne igen.
- Hon är i köket. sa hon frånvarande och kollade facinerat upp på de långa killarna, jättar jämfört med henne. Jag gick in till köket med killarna i släptåget.

När jag kom in till köket stog Isa med ryggen mot mig och rörde om i tre kastruller samtidigt. Hon kollade också ugnen hela tiden med två sekunders mellanrum. Jag gick fram till henne och kramade om henne bakifrån. Hon hoppade chockat till och skrek tyst.

- Du skrämde mig! sa hon anklagande och armbågade mig löst i magen. jag skrattade och kysste hennes hals medans hon fortsatte att röra om i grytan med kyckling i.
- Vill du inte hälsa på gästerna? viskade jag tyst i hennes öra. Hon stelnade i min famn.
- Vilka gäster ? skrattade hon och vände sig om. Hennes vackra ansikte lyste upp när hon såg killarna, som satt sig  runt köksbordet.
- Ohej, ni måste vara resten av bandet? sa hon frågande med ett litet leende. Dom nickade och ställde sig upp. Istället för att skaka deras framsträckta händer öppnade hon sin famn.
- Jag brukar alltid krama nya människor, så ge mig en kram! skrattade hon. Dom stämmde in på skrattet och omfamnade henne en efter en. Efter att dom släppt henne , studerade hon dom noga.
- Är inte ni 5 killar? Här är ju bara 4. sa hon misstänksamt. Louis började skratta och skakade på huvet.
- Ja, ehm den lilla tjejen, vet inte vad hon heter, tog med sig Harry in till hennes rum, tror jag i alla fall, och sa något om te och dockor. Jag brast ut i skratt och Isa likaså.
- Stackars harry, Linn kommer säkert att sminka honom snart. Sa Isa och skakade på huvet med en suck innan hon vände sig igen för att röra om i de kokande grytorna. Sätt er ni, maten är snart klar, Niall kan du hämta Linn och harry? sa hon med hennes puppyeyes. jag nickade och försvann mot Linns rum.

När jag stog utanför dörren och skulle just knacka på när jag stannade. Jag hörde hur Harry skrek till och hur Linn skrattade hysteriskt. jag öppnade dörren i panik och brast ut i skratt när jag såg hur Harry såg ut. Han hade mörkblå ögonskugga runt hela ögonen, under och över, ögonbrynspenna utsmetat på ögonbrynen. Han hade också kajal, knallrosa läppstift, Linn hade målat dit några stora prickar med hjälp av tuchpenna och hans hår var uppsatt i flera toffsar.
- Miss beautiful 2010! skrattade jag fram och tog mig för magen. Han lipade mot mig .
- jag är snygg , ellerhur Linn! sa han envist och såg ner på Linn som hade handen för munnen och fnittrade hysteriskt.
- ja-ah! stammade hon. han bar upp henne och satt henne på hans ena höft innan han gick ut , men näsan i vädret och halvslutna ögon. Jag följde skrattade efter.

Efter att alla fått sig ett gott skratt av Harrys 'fantastiska' sminkning satte vi oss äntligen ner vid bordet och började äta. Linn, som inte gillade grönsaker la dom på Louis och Liams tallrik när fom kollade bort. När jag puttade till Isa suckade hon bara.

- Påmin mig att aldrig skaffa en hund. Viskade hon och lutae huvet mot mig.
- Deal. viskade jag tillbaka och lutade mitt huvud på hennes.
-Förresten, inte för att detta inte är trevligt och så, men varför kom ni hit då? frågade hon nyfiket högre denna gång.
- Jo, vi hade lite problem med all låtskrivning i studion, och Niall här sa att du var bra på att skriva låtar. Sa Zayn och nickade mot Niall.
- Bra och bra är jag ju inte. Sa hon blygt.
- Jo det är du! Du skrev ju den där låten till Maria Lorense. påminde jag. Hon skrattade tyst och såg ner i sin tallrik. Jag hörde hur hon tyst tog ett djupt andetag och kollade upp igen.
- Ockej, jag kan väll hjälpa. men fört får ni äta upp all mat på era tallrikar, grönsakerna också, varnade hon och såg menande på killarna, sen får ni gå med Niall till vardags rummet medans jag fixar här, och harry får gå och tvätta ansiktet. rabblade hon upp.
- NEJ! skrek alla killar, inklusive Linn. Vi skrattade åt deras roliga miner.
- Vi måste få ta kort först! Sa Linn. Harry såg ut att vilja protertera men när Linn kollade på honom med hennes puppueyes, som hon för övrigt ärvt från sin vackra mor, tystnade han och suckade uppgivet.

Sagt som gjort, efter middagen förflyttade sig jag, Louis, Liam, Zayn och Linn till vardagsrummet, och Harry till bardummet för att bli normal igen. Linn och Louis kastade sig direkt över fatet med kakor och bakelser Isa lagt fram.
- Louis, var inte så barnslig. Suckade Liam och blickade Louis. Louis lipade tillbaka men tog en bulle för att sätta sig i soffhörnet.

Efter några bullar som försvann ner i magen och massa prat om minnen kom Isa till vardagsrummet. Hon satte sig ner brevid mig, och lutade sig mot min kropp. Det pirrade till när jag såg hur hennes maga fått en liten babybula.
- Så, vad behöver ni hjälp med då? avbröt Isa tystnaden som lagt sig över oss.
- Well, vi ska ju göra ett nytt album, så vi behöver nya låtar och vi har bara börjat men kommer aldrig på slutet. Förklarade harry, som kommit ut ur badrummet. isa nickade och tänkte lite. Undra vad som rörde sig inne i hennes huvud just nu.
- Well, ta hit slla pappren då. log hon. Liam gick uti till hallen och kom tillbaka med låt-mappen. Han gav den till isa som började läsa sång för sång.
- Dom är bra, finns mycketknslor i orden. Om man slog ihop dem här två låtarna skulle det bli en bra låt. Sa hon och la fram två låtar på bordet. Vi alla böjde oss fram medans Isa fortsatte att kolla egenom låtarna. Hon hade rätt, och så var våran nya singel klar!


Handling

För 7 månader sedan splittrades pojkbandet One Direction. Jag var medlem där, men 4 av mina dåvarande bästavänner.
Efter splitten flyttade jag till Sverige, för jag hade alltid älskat det landet. I sverige träffade jag Isabelle. Hon hade en dotter - Linn, som var 4 år. Jag var då 18 och Isabelle var 19. Hon hade fått Linn när hon var 15. Vi började dejta och vips så var vi ihop. Efter ett tag flyttade vi ihop och levde lyckliga, jag hon och Linn, som jag efter senare tid bestämde mig för att adoptera. Så blev vi till en familj. Isa ( som jag kallar henne ) var från Syrien och lagade därför ofta arabisk mat - som ris och ärtor, kåldolmar, fast istället för kålblad använde hon vindruvsblad , vilket var jätte gott.
Ja tillbaka till mig. Eftersom jag bara var Niall just nu, och inte Niall Horan från One Direction, så var jag helt fri från alla papparazzies. Visst saknar jag att vara Niall horan, sjunga på scenen för miljontals skrikande fans och allt, men mitt liv med Isa och Linn var fantastiskt. Det blev ännu bättre när vi fick nyheten att Isa var gravid. Mitt liv var helt fullbordat, med min lilla familj. Ett jobb behövde jag inte eftersom pengarna från min tid som bandmedlem inte verkade ta slut. Även om det var väldigt mycket levde vi ett vanligt liv, Isa studerade ekonomi och vård, och Linn gick på dagis, vi levde i en vanlig trea vid utkanten av stan, med normala vanor.

Allt detta ändrades när jag fick ett brev från mitt gamla skivbolag att jag hade lite saker att ta itu med därborta. Så jag flög dit - och det visade sig att alla killarna också fått samma brev. Gud vad jag hade saknat mina grabbar. Dom hade alla förändrats, blivit längre, lite muskulösare, äldre. Jag hade också förändrats. Mitt blonda hår var en aning mörkare, jag hade gått på gymmet rätt ofta och spelat mycket basket med mina vänner i Sverige så jag hade blivit rätt lång.

Vi fick alla sätta oss i Simon Cowells kontor och prata om en återförening. Jag som hade det bra i Sverige, ville inte i början. Jag försvarade mig med att mitt liv var perfekt. Dom andra killarna, var inte svåra att övertala för Simon, och efter ett tag var jag också med på det. Vi fick skriva på ännu ett kontrakt och åka hem för att packa. Eftersom de andra grabbarna fortfarande levde i England var jag den ända att flyga.

När jag kommit till Sverige och berättat nyheten för Isa, hade hon överlyckligt hoppat på mig och sagt '' Vad var det jag sa?''. Hon hade sagt att hon vetat att detta skulle komma så vi hade faktiskt en takvåning i London redan. jag hade skrattat innan vi packat sakerna och åkte med första bästa flyg. Vi flyttade in och vände oss snabbt vid att prata engelska. Linn var hyfsat bra på engelska trotts allt, eftersom jag bara kunde engelska när jag träffat Isa.

Men nu är jag 19 år, har en flickvän som är gravid i 3 månaden, en styvdotter som känns som min egen, en rejält stor fanbase ( tillsammans med resten av killarna ). Efter att skivbolaget gått ut med att vi skulle återförenas blev det kaos, på ett bra sätt. Än en gång var vi världens mest kända pojkband, eller ja.

Och , juste, eftersom ingen av killarna frågat mig har jag ju inte varit tvungen att säga det - men dom vet tydligen inte om Isa och Linn, vilket Isa tycker är komiskt.

Stick around for more!Känns det som något man kan fortsätta på?

RSS 2.0